Diet: Ät Vad exakt To Lose


Delicious, näringsrika, hälsosamma: de borde vara livsmedel som hjälper dig att gå ner i vikt. De goda nyheterna? Verkligen existerar ... och vi förklara dem att ha att tillfredsställa din hunger och bränna kalorier som mest.

1 - C-vitamin

Du har redan hört, förmodligen, är ett hjälpmedel i fettförbränning att C-vitamin. Det är sant: inte optimala nivåer av vissa mikronäringsämnen, precis som C-vitamin, att era ansträngningar förblir mager och undvika magen fett kan vara förgäves.

Matkällor

Grönsaker: sparris, paprika, broccoli, kålrot, brysselkål, kål, blomkål, senap greener och rovor, escarole, vitlök, kålrabbi, lök, ärtor, spenat, squash, sötpotatis, tomater.
Frukt: melon, grapefrukt, kiwi, citroner, lime, mango, apelsiner, papaya, ananas, hallon, jordgubbar.

2 - Kalcium och mejeriprodukter

Kalcium är bra för ben, men är också användbara för att kontrollera hunger. Forskning visar att personer med brister av kalcium har större fettmassa och bära mindre kontroll över den meningen aptit. Men inte alla studier har visat att mjölk källor för kalcium är mer effektiva för att accelerera fettförbränning än andra källor, och forskarna tror redan andra ingredienser för att administreras tillsammans med kalcium. I en University of Tennessee, forskarna visade att äta tre portioner av mejeriprodukter per dag signifikant minskad kroppsfett hos överviktiga patienter: när människor har begränsade kalorier, samtidigt som man fortsätter med samma delar av mejeriprodukter, har påskyndat förlusten av vikt. Dessutom, en studie utförd 2010 visade att dricka mjölkfett omedelbart efter styrketräning och även en timme senare, ledde till en högre ackumulering av muskelmassa, ökad styrka, fettförbränning och en eventuell minskning benskador hos kvinnor.

Matkällor

Mjölkprodukter: ost, mjölk och yoghurt.
Nötter och frön: mandlar, paranötter, sesamfrön.
Grönsaker: broccoli, kålrot greener, grönkål, maskros, grönkål "bok choy", senap greener och rovor, spenat, vattenkrasse.

3 - Quinoa

Denna uråldriga typ av spannmål är en koncentrerad närings, rik på protein, aminosyror, fytosteroler och vitamin E. Vi bör alla äta quinoa men bara för dess näringsprofil, men tänk på att en studie som publicerades 2011 bekräftade honom som inhibitor av fettet. Vissa marsvins ämnen integreras med ett extrakt av quinoa frön, visade mindre kroppsfett, minskad kroppsvikt och minskade livsmedelskonsumtion.

4- Proteiner

Denna mikro påverka allt från enzymer till hormonproduktionen av tyger för läkning av sår. Andra funktioner delades i en undersökning från 2005 utförd av Arizona State University, som undersökte olika beprövade strategier för en lyckad viktminskning: fann forskarna att proteinet ökar mättnadskänslan, samt efter måltid thermogenesis. Ät mat som innehåller mycket protein istället för kolhydrater leder till ökad tillfredsställelse, mindre hunger och mer fett bränns. Tidigare forskning har redan visat att människor som följer en diet med större proteinintag vanligtvis minskar ditt intag av mat med i genomsnitt 10%.

Matkällor

Bönor och baljväxter: bönor, linser, sojabönor, vita bönor.
Mjölkprodukter: cheddar ost, keso, grädde, fetaost, Gruyere, mozzarella, parmesan, provoloneost, keso, mjölk, yoghurt.
Grain korn, fullkornsbröd och tortillas, fullkorns couscous, havre.
Nötter och frön: mandlar, hasselnötter, jordnötter, pistagenötter, pumpafrön.
Kött: nötkött, kyckling, ägg, fläsk, kalkon, kalvkött.
Fisk: ansjovis, torsk, krabba, hälleflundra, hummer, lax, sardiner, räkor, tonfisk.

5- Honung

Honung verkar mycket lovande för att minska viktuppgång och fetma när det blir sockerersättning: ett alternativ näringsrik och dess hälsofördelar är omfattande. Det är antibakteriella, antivirala och svampdödande; honung kan också förbättra kontrollen av blodsockret, är det en hostdämpande och öka immunitet.

6 - Cocoa

Kakao innehåller mer antioxidanter i de flesta livsmedel. I en artikel i juni 2011 som publicerades i Journal of Nutrition, forskare undersökte effekten som epikatekin, ett ämne som finns i kakao, har haft på marsvin diabetiker och överviktiga patienter. Eftersom livslängden hos en person med diabetes är i genomsnitt sju år kortare, har forskarna letar efter någon lösning anti-aging mat som skulle kunna bekämpa detta problem: de fann att, tack vare denna flavonoider, försöks Laboratoriet har levt längre. Kakaon minskar degeneration av artärerna och, bokstavligen, "trubbig" fettdepåer. Det är redan känt att i själva verket lite "mörk choklad varje dag stärker hjärtat, förbättrar humöret och håller huden ung.

7 - Hälsosamma fetter

Följ en kost rik på enkelomättade fettsyror som kan ingå i oliver, olivolja, nötter och frön, mörk choklad och nell'avocado, det hjälper dig att behålla en platt mage och din energi. Forskning visar att vi också kan dra nytta av en annan grupp av fleromättade fettsyror som finns i fiskolja och derivat, i många nötter och frön, inbegripet jordnötter, valnötter, solrosfrön, linfrön och sesamfrön. I en holländsk studie, har vissa ämnen visat att konsumtionen av fleromättade fetter har lett dem till en högre RMR, det vill säga den basala ämnesomsättning, eller förbrukade kalorier bara "finns", liksom en större DIT, kaloriförbrukning induceras av diet: Detta beror på att fettsyrorna bränns snabbare än mättade fetter.
När det gäller mättat fett, är det nödvändigt att utse även kokosolja: i en brasiliansk studie 2009, har denna mat visat sig utmärkt för överviktiga kvinnor, vilket intressanta resultat, inklusive en minskning av midjemåttet, förhöjt kolesterol HDL-kolesterol och förbättra förhållandet av LDL till HDL. Dessutom i populationer där kokosolja är allmänt konsumeras, höga kolesterolvärden och hjärtsjukdomar är inte vanligt.

Matkällor

Avokado, kokosmjölk och kokosolja, nötter och nötsmör, olivolja, lax, sardiner, speciellt linfrön, sesam och solrosolja, sojabönolja, solrosolja.

8 - Resveratrol

Många studier har gjorts under årens lopp och allt visar tydligt att ett glas vin om dagen är bra för hälsan. Nu är studier belyser den stora möjligheten för resveratrol som en antioxidant och som en allierad i kampen mot fettet. I flera studier på möss i laboratoriet, har forskarna visat att en måttlig alkoholkonsumtion inte främjar viktökning, och i en annan studie, separat, byggd 2006, fann forskarna att resveratrol förbättrar styrka " motion och skyddar mot dietinducerad fetma och insulinresistens, vilket är ett förstadium till diabetes.

Matkällor

Röda druvor, rödvin, jordnötter.

9 - De fibrer

Under årens lopp har olika forskare inom viktminskning rekommenderas att börja en måltid med en sallad för att avvärja svält och se till att du inte äter för mycket. Men varför fungerar det, exakt? En anledning är att sallader är en stor källa till fiber: grön sallad, morötter, tomater innehåller stora mängder av dessa makronäringsämnen. Fiber är absolut en allierad till dem som försöker gå ner i vikt och behöver få en känsla av mättnad: dess effekter är väl dokumenterade. Men oroa dig inte om du inte är ett fan av sallad: fibrerna finns i många andra livsmedel.

Matkällor

Frukt: avokado, björnbär, plommon, hallon, tomater.
Nötter och frön: mandlar, paranötter, linfrön, pekannötter, pistagenötter, sesamfrön, solrosfrön.
Grain korn, fullkornsvete couscous, ris, havre.
Baljväxter: bönor, kikärter, edamame, linser, ärtor, torra eller färska.
Grönsaker: kronärtskockor, broccoli, sallad, senap greener och rovor, rädisor.

10 - Vinäger

Forskning har visat att ättika kan minska effekten av blodsocker, som har kopplats till mättnad, vilket minskar födointag. Om du känner dig mer nöjd, kommer du äter mindre. Vinäger kan också förhindra ansamling av kroppsfett, enligt en studie som utförts av japanska forskare under 2009 på vissa marsvin i laboratoriet. I denna studie fick försöks matades med ättiksyra, den viktigaste komponenten i vinäger, under sex veckor detta har undertryckt ansamling av kroppsfett.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha