Diabetiker? Här är vad man ska äta om lider av diabetes


Diabetes betraktas som en sjukdom subtilt osynlig: det finns inte, och ändå är.
Ofta människor med diabetes kan inte ha en medellång till lång livslängd och det gör honom till en person som nästan normalt.
I själva verket, konsekvenserna av sjukdomen som inträffar när sakta kommer att bära ner patienten fram till sin död.

Diabetes är en sjukdom som drabbar många människor och kännetecknas av kontinuerliga svängningar av nivån av glukos i blodet.
Det finns två typer av diabetes, typ en och typ två till som vanligtvis utvecklas delvis på grund av miljörestriktioner.
Även diabetes drabbar vuxna, även barn som löper risk att smittas av denna smygande sjukdom. Yngre patienter, i själva verket, visar höga nivåer av glukos i blodet och många episoder av urin frekvens.

KONSEKVENSER På medellång och lång sikt

Effekterna av diabetes är varierad och progressiva, allt från ökad urinering, ökad känsla av hunger, konsekvent viktminskning, nedsatt njurfunktion, magsår, högt kolesterol, till synproblem, hjärtsjukdomar.

LÖSNINGAR

Bland lösningarna på sjukdomen, som alltid, det finns de bland annat läkemedels sticker insulin som syftar till att balansera sockernivån i blodet, vilket minskar ohälsosamma svängningar.
Farmakologiskt vård räcker inte om vi kombinerar en hälsosam kost, i själva verket aldrig att kunna hantera sjukdomen på bästa sätt.
Bland de kompletterande åtgärder är hennes makt. Vad ska äta en diabetiker person att leva bättre?

MER 'GRÖNSAKER

Grönsakerna inte höjer blodsockret och är låga i kalorier.
Tack vare deras höga innehåll av fibrer, dessutom reducerar de mängden av mat önskas och underlätta intestinal transit. E "rekommenderade intaget av 3-5 portioner grönsaker per dag.
Diabetiker bör dock hålla sig borta från grönsaker som potatis, majs, ärter och vinter squash.
Det är dock viktigt, föredrar grönsaker rika på mineraler och fibrer än bearbetade och raffinerade livsmedel, såsom pasta och spannmål.

Fett som ÄR BRA

Vem har sagt att diabetespatienter helt bör avstå från att äta fett?
Lipider är viktiga för att hantera diabetes eftersom de genomför en känsla av tillfredsställelse. Eye, dock inte äta mer än nödvändigt.
Här är alltså några saker att fylla på de goda fetter: tillsätt en matsked av torkad frukt, särskilt mandel eller valnötter, din soppa eller sallad.
Använd magra dressingar till sallader och lägga till en eller två skivor av avokado till en smörgås eller en omelett.

MAT HEALING

Det finns många naturliga livsmedel rika på kemikalier och mikronäringsämnen med extraordinära helande och välgörande egenskaper för kroppen. Eftersom diabetes ökar risken för att utveckla högt kolesterol, hjärtsjukdomar, njurproblem och högt blodtryck, är det viktigt att införliva i din kost rätt element, som vitlök som alltid har varit en stor fiende av kolesterol; rött vin, stor källa till antiossianti och värdefulla för att förhindra hjärtsjukdomar; havregryn och användbar mot kolesterol.
Slutligen kan lutein, som finns i spenat och andra gröna bladgrönsaker hjälper till att bekämpa makuladegeneration, en ledande orsak av synproblem.

DRICKSVATTEN STÄNDIGT

Den ständiga konsumtionen av vatten föreslås till friska personer och, ännu mer, för dem med diabetes.
Vatten reglerar kroppstemperaturen, transporterar näringsämnen och syre, avgifta njurar och lever.
Uttorkning, i själva verket är ett förebud om hälsoproblem, såsom trötthet och förstoppning. Dricka den rekommenderade mängden vatten varje dag kan verkligen bidra till att förebygga vissa sjukdomar, såsom njursten och är associerad med en lägre förekomst av tjocktarmscancer.
Alternativt, är det lämpligt att vattna konsumtionen av juice, soppor och te även om dessa drycker kan innehålla koffein och alkohol och sedan har andra biverkningar.

Ät mer "OFTA

Det är känt att bland de typiska symptom på diabetes det är överdriven aptit.
Och "att föredra, därför kan du njuta av små måltider som ska fördelas under dagen, istället för tre stora måltider.

Snacks föreslås till patienter som lider av diabetes, måste vara fria från socker och högt i fiber och protein. Studier visar att vackla mat hela dagen inte bara det hjälper till att stabilisera blodsockret, men kan ännu lägre kolesterolnivåer.
Till exempel rekommenderar det användningen av en bit bröd med en bit parmesanost; ett grönt äpple eller fullkorn kex.
Apotek levereras med mat speciellt för personer som lider av vissa sjukdomar, men mat, men det är viktigt att rådgöra med din läkare eller en dietist som kommer att formulera en plan för att bryta ner och sprida dina måltider hela dagen.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha