Detta språk misstag skada din karriär, image och prestige

Vissa språk misstag skada ditt rykte och prestige. Den kandidat som "det här är jag äger" eller "Jag kunde han" tar i munnen har ingen funktionsnivå. Kunderna tvivla på kvaliteten hos ett företag med grammatiska fel i erbjudandet. Bild, karriär samt inkomst skulle kunna skadas av språkfel så lär sig grunderna i det holländska språket. I ett dokument som inte kommer att fånga grammatikkontroll många missar. Så sent osäker, kontrollera en jobbansökan eller någon annan viktig text om språk fel.

Språkliga fel ofta är skadliga för prestige och karriär

Det finns några grammatiska fel som kan göra någon människa någonsin och de kommer inte debitera oss snart. Till exempel om du talar samtidigt som det bör vara. Men det finns också typiska misstag som inte är bra för vår prestige och att du kan undvika bättre i vissa kretsar. I Amsterdams distrikt inte kommer att märka det snabbt om du säga ?? jag vet väl ta ett straff ??. Men någon med en viss status måste användas på denna webbplats, för här "vet" användning förringar din bild, även om du som straff riktigt bra "kan" ta.

Grammatikkontroll dator

Grammatikkontroll är ett idealiskt verktyg för den korrekta stavningen svåra ord i ett dokument. Men programmet är inte så långt att jag vet är felstavat. Eftersom både ord om både kan vara korrekt, beroende på meningsbyggnad.
Är det så viktiga dokument, såsom ett citat eller kolla in ett brev, texten låt av någon som kan skriva felfri nederländska. Inse att för en företagare att starta en kurs "Dutch felfri skriva och tala" kan vara lika viktigt som grundläggande bokföring.

Vanliga misstag

Några vanliga misstag i talspråk, som absolut inte kan passera uppbåda, tar vi en närmare titt. Vill du göra en karriär i samhället och få en bra inkomst sedan göra kloka misstag aldrig under så att ingen ska tvivla på din intelligens, och utbildningsnivå. Uppenbarligen gäller både anställda, arbetsgivare, som ZZP "ers.

Och kanske känner

Kan innebär att kunna någonting, till exempel: Kan du fixa det för mig eller så kan du skriva det utan fel. Att veta alltid refererar till en relation till något eller någon. Jag vet att personen väl, eller vet en hel del engelska ord. Så vi säger: Jag vet en hel del engelska ord jag kan tala väl.
Och sista gången jag vet är: Jag visste. Jag skulle aldrig säga så inte som det borde vara: Jag kände henne inte.

Ligg och lägg

Används ofta felaktigt. Läggning är ett verb. Det hönan lägger ett ägg, du sätter det som z ?? n plats. Låt oss sätta handdukar prydligt på stolarna. Men lögn innebär att hittar något eller någon liggande eller komma. Vi ligger i sängen, är boken på bordet.

Sedan mig

Mycket har gjorts misstag: Han är större än mig, eller det kan finnas någon så bra som jag lagar mat. När vi talar om oss själva i en jämförande mening alltid använder vi mig. Så hon är snabbare än mig hellre snabbare än mig.

När och om d dt på konjugeringsförfaranden verb

Du behöver inte nödvändigtvis förstår grammatiska regler, eftersom lyckligtvis finns det en enkel åsna bro att skriva hädanefter alltid bra. Så enkelt litet verktyg som du kan hitta i verbet "run". Låt oss använda som ett exempel verbet, att förstå hur vi använder verbet "walk" hädanefter skriva fel.
Jag går så jag är
han / hon / den körs + t så att han / hon / det bli + t
promenad / dig? Så du kommer / dig?
springa fort! Så få snabbt!
Så om vi vill veta hur man skriver det på rätt sätt, då vet vi att det är, förklarade hon + t eftersom det är de Loop + t.

Mig eller min egen

Aldrig säga att det är kännetecknande för mig, eftersom du måste intala mig själv. Eget bruk i mitt eget fel. Har att egendom eller föremål, men bry dig, då är det alltid själv.

Dem eller dem?

När det gäller korrekt användning av dem, det gjorde de en hel del misstag. "De gör brus" du kan inte säga, eftersom du säger när man talar om maskiner är fortfarande trots allt, "de gör buller." Tyvärr finns det inga andra enkla mnemonics som skillnaden mellan dem och deras etc. gör klart. Du bör därför rådfråga t.ex.. Frankblogt.nl som ger tydliga och utförliga instruktioner om så komplicerat område.

Mindre allvarliga fel:

Om Nya eller åter
Om du gör något en gång, då kan du säga "jag gör det över" eller "Jag ska göra det igen." "Jag gör det igen" är inte fel, men inte heller riktigt vackert. Bättre är "igen".
Skillnaden mellan det och vad
I det talade språket är inte så när vi använder det i stället för. Även om det är i tidningen och officiella brev ofta hålla vad som skrivs samtidigt som det bör vara. Mnemonic som vi kan använda för att undvika misstag, det är precis vad vi kan använda om vi kan ersätta "vad". Så det är "den bok som vi läser." Och "Jag är trött, det beror på att jag har jobbat Eftersom du kan säga. Vad beror på att jag har jobbat.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha