Det mobila kontoret

Vi behöver mer och mer på väg, telefoni, internet, skipen, fax och skanning. Mobile kan vara precis vad som helst och för vissa yrkesgrupper detta kommer att vara användbar, men det är inte alltid lika säker.

Kontor i bilen

Så i år vi ringer i bilen och även om det nu är känt är föremål för strikta regler, är vi fortfarande inte alla skäl. När allt kommer omkring, kallar vi fortfarande flockas till telefonen vid örat och kasta telefonen på passagerarsätet, även om vi upptäcker polisen. Oavsett kringgå en rejäl böter som nu är en bra bit över 100 euro håller vi bara lurar oss själva. Med en hand förlängas tid ridning och mindre fokuserad på vägen av telefonen är nu när vi är mindre alert.
Men förutom telefonen kan också bli DVD på frontpanelen. Navigations njure fungerar, men vi kan vara trevligt att titta på en film i bilen! Men vi använder för att hålla Kinders söt. Är vi igenom med kontorslokaler som den bärbara datorn i bilen. Med en speciell hållare kan vi ha den bärbara datorn bredvid oss ​​och vi kan använda det mobila Internet-kortet kan värma Skype. För att inte veta ?? den här telefonen med bilden på datorn. Och det är i Nederländerna, som i fallet med vissa abonnemang är fria samt.
Vad gör kontoret längre?
Det råder ingen tvekan vad kontoret ser fler erbjudanden, möjligen för det mobila kontoret kan vara användbar eller till och med nödvändig. Tänk på kompakta kopiering, skanning och utskriftsenhet eller scanner som är inte större än en genomsnittlig finger. Detta kommer som ett slags läsning penna över papperet och dokumentet visas på den bärbara datorn.
Den enkla skanner, skrivare och kopiator finns redan från så ?? s 60 euro men läser pennan scannern börjar ungefär vid den ?? s 80 €.
Och är den normala bärbara rännan för bil eller vill du göra din bärbara dator i väskan, sedan finns det mini-laptop. Det börjar med en 8-tums skärm och kostnad betecknar snabbt på så ?? s 350 euro och kan gå upp till så n ?? 1000.
Det finns telefon leverantörer som erbjuder den bärbara datorn på en lång prenumeration gratis eller till reducerat pris.

Dess prylar eller är det verkligen nödvändigt?

Om en konsult för att komma hem till en kopiering eller skanning enhet och en skrivare för flytten ganska praktiskt, liksom en bärbar dator för mobil konsult eller anställd i ett kontor. Dessutom, det mesta mer som en gimmick än verkligt behov och leda till att bilen strax utanför.
Vi alla hitta telefonen oumbärlig, men är det egentligen? Ska vi i bilen och även i snabbköpet, varuhus eller restaurang är alltid nåbar? För inte alla kommer på, men detta görs upp, och därför samhället har förändrats och väntas nu att vi alltid är tillgängliga. Vi är även på det åtgärdas om vi inte kan nås.

Vilken enhet?

Alla märken HP, Dell, Acer, Packard Bell och Asus har nämnt enheter i området. Consumers Association har regelbundna jämförelser i kvalitet kända varumärken. Dessa kan vara av intresse för köp, eftersom det inte bara kvaliteten utan också kapacitet, snabbhet, etc. som betyder något när man köper.
Back to basics ?? det är alla där och tekniken blir mer sofistikerade, men kanske vi bör fråga oss om vi verkligen är nödvändiga.
(0)
(0)
Nästa artikel Sommar depression

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha