Det bästa sättet att träna din kropp

Tidigare extra motion var inte så viktigt eftersom de gav under själva arbetet tillräcklig fysisk aktivitet. Numera genom de många körning, stillasittande arbete, hiss användning, titta på TV och gillar våra villkor och kontrollera vår vikt har minskat dramatiskt.

Ett bra träningsprogram

Studier visar att det inte finns någon intensiv idrott behövs ändå för att få i lite bättre skick och hålla vår vikt under kontroll. En något ökad fysisk aktivitet till exempel genom att ta trapporna istället för hissen eller ta cykeln istället för bilen är redan tillräckligt. Dessa ansträngningar måste fortsätta för att få en varaktig positiv effekt på livslängden. En riktigt bra form du kommer givetvis bara om du tränar lite.

En utbildning är inte det andra

Det finns två typer av övningar. Anaeroba och aeroba övningar.
Anaeroba övningar
Anaerob övningar är muskelstärkande, men inte förbättra tillståndet. Ett exempel på anaerob träning är tyngdlyftning eller styrkeövningar i ett träningsprogram. Anaerob övningar kan mycket väl ha en aerob effekt om de tillämpas tillräckligt länge. Du kan ta en liten vikt på 1 kg i händerna och därmed göra olika böjning och sträckning rörelser. Om du gör detta tillräckligt länge, också bygger på en aerob sätt eftersom dina puls ökar gradvis.
Aeroba övningar
Aerobic övningar består av kontinuerliga rörelser som kräver en ökad belastning på hjärtat och lungorna, vilket förbättrar dess tillstånd, såsom cykling, löpning, simning och aerobics. Dessa är alla aktiviteter som förbättrar uthålligheten. För att förbättra tillståndet bör du välja aeroba övningar som bas, och dessutom göra vissa anaerob muskelstärkande övningar. Dessutom kan du förstås varje muskelgrupp separat eller kompletterande utbildning, beroende på önskad effekt. Är du över 40 år gammal och har aldrig spelat sport, måste du först hälsokontroller. En reducerad hjärt kontroll upp med eventuellt en fïetsproef kan sedan utföras. Men skulle du äntligen vilja prova för din sjukdom, är det tillräckligt oberoende av din ålder för att följa din puls under träning.
Börjar alltid mycket långsamt. Du behöver under träning bara bedriva en kort konversation, annars du tränar för hårt. Du kan enkelt uttrycka en lång mening utan avbrott, då ansträngningen är inte tung nog.

En bra uppvärmning

Börja med att gå eller hoppa runt med en liten plats. Sedan kan du utföra några mjuka svängar med armar, bål och ben. Du kan då muskler du vill arbeta för att börja stretching. När stretching bör du aldrig fjädrar. Du behöver muskel eller muskelgrupp sakta sträcka tills du känner vissa spänningar, men inte smärta. Håll denna position 10 till 15 sekunder. Ta djupa andetag under träning och försöka slappna av andra muskler så mycket som möjligt. Nästa gång du sakta sträcka ut din position. Upprepa varje övning tre till fem gånger.

Träning

Sedan kommer den verkliga utbildning med aeroba övningar. Denna del av utbildningen syftar till att förbättra tillståndet. Om du vill veta om du tränar tillräckligt lång och intensiv, bör du kontrollera din puls. Faktum är att hjärtfrekvensen måste nå en viss nivå, och detta är tillräckligt lång. Formeln diskuteras nedan ger endast en riktlinje. För en detaljerad analys av den erforderliga hjärtfrekvens, bör du låta din läkare avgöra när en mjölksyra eller laktatnivåer under träning testning. Men oftast följande tumregel kan vara tillräckligt i början. Ta nummer 220 och dra dem bort din ålder. Figuren som blir kvar tjänar som grund. 70 procent av bastalet är i själva verket hjärtfrekvens som du måste uppnå och upprätthålla en effektiv träning. Du kan vara 40 år.
220-40 = 180
70% av 180 = 126
Du måste nå en puls på 126 slag per minut. Du kan känna pulsen vid handleden eller halsen. Du räkna dina hjärtslag i 15 sekunder och du multiplicera resultatet med fyra. Dessa är de hjärtslag per minut. Du kan också köpa en pulsmätare. Ett sådant verktyg är mycket användbart under träning och kommer att kosta 100 till 175 €. En pulsmätare innefattar vanligen en sändare med en sensor och en afleestoestel, som visar hjärtfrekvensen och att till exempel, kan bäras på handleden. Alla typer av tekniska prylar kan ha en inverkan på priset på enheten.

Träningstid

När du når den önskade hjärtat gång, måste du hålla utbildning för 20 till 30 minuter. Det är avsett att hela den här tiden är den erforderliga hjärtfrekvensen bibehålls. För att få effekt på tillståndet, är det nödvändigt att göra detta åtminstone två till tre gånger per vecka. Undvik dock att träna tre gånger i följd. En idealisk diagrammet är en utbildning varannan dag eller i mellan med två dagar. Om du tränar mer än 30 minuter, kommer du att effekten på ditt tillstånd snabbt märker. Efter de aeroba övningar du kan eventuellt ett muskelstärkande program som arbetar med anaeroba övningar.

Kylningen

Efter intensiv träning, går tre till fem minuter försiktigt läcka eller uitfietsen följt av sträckning av muskler som används i fem till tio minuter. Bra kylning ser till att du har efter träningen mindre träningsvärk, men så också förhindrar förkortning av musklerna. Utbildning ger en förstärkning och förkortning av musklerna. Stretching slå sedan skapar smidig. Stretch som möjligt på ett tillräckligt uppvärmt rum och löst sittande kläder. Håll medan stretching bara tänka på din egen kropp. Stretching bör inte vara en tävling.
(0)
(0)
Tidigare artikel Snökedjor
Nästa artikel Ögon - Färgblindhet

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha