Designa din egen hemsida!

Alla drömmer om någonsin: designa din egen hemsida. Detta är naturligtvis lättare sagt än gjort, det finns mycket att se! Denna artikel kommer att förklara steg för steg hur man gör det bäst.

Webbdesign: Hur börjar jag?

Om du vill utforma en webbplats, bör du ställa dig några frågor:
Vad är ämnet för min webbplats?
Här rekommenderar jag dig: ta ett ämne du vet tillräckligt om. Att göra en hemsida om något som du inte äger många vet om, gör det bara svårare!
Jag vill ha en massa pengar att spendera eller inte?
Om du vill skapa en webbplats måste du flera saker: en webbplats byggmästare, webbutrymme, domännamn, osv ... Alla dessa saker kan du hitta gratis, men om du verkligen vill ha en professionell webbplats kan du bäst göra vad on- eller pengar att spendera. Mer om detta senare.
Dessa är faktiskt de två viktigaste frågorna i början, kommer resten komma senare.

Steg 1: Designa din webbplats

Om du har ett ämne kan du börja med utformningen av din webbplats. Först behöver du en webbplats byggmästare för detta. Detta är ett program där du skapar din webbplats. Här har du två typer:
 • Text: Om du skapar en webbplats, gör du detta i ett slags språk: HTML. Här kan du formatera genom att använda taggar din sida. Du ser inte som exempel. Bli din slutresultatet. Detta är användbart om du redan vet din väg runt lite att göra webbplatsen. Mer information om detta och användbara tutorials finns på: Webbplats maken.be.
 • WYSIWYG: Vad du ser är vad du får. Detta är mer bekvämt för nybörjare webbplats designer. Här kan du redigera din webbplats samt it ex. Word, så du redigera din sida layout med bara och allt, eftersom han kommer att ses i webbläsaren. Detta gör det möjligt att helt skapa en webbplats utan HTML-kunskaper.

Eftersom vi främst handlar med denna tutorial för nybörjare webbplats designer, jag ger här bara några exempel på WYSIWYG byggare:
Gratis
 • Nvu. Detta är en gratis byggare av Mozilla, där du kan ladda ner på sin webbplats
 • WYSIWYG Web Builder 4. Detta är också en mycket bra webbuilder

Betalning
Expression Web, den nya webbplatsen byggmästare från Microsoft
 • Microsoft Expression Web. Detta är efterföljaren till Frontpage. Det är en utmärkt plats byggmästare, som kombinerar WYSIWYG och text. Du kan mycket enkelt göra din egen hemsida! Nackdelen är kostnaden. Ca 320 €.
 • Dreamweaver. Detta är motsvarigheten till Microsoft Expression Web. Den har ungefär samma funktioner, med en prislapp på runt 550 €.

Dessa stödsubstanser kan hittas genom att googla dem. Detta är uppenbarligen bara ett litet urval av det stora utbudet av webbplats byggare på Google hittar du det finns många, många andra.
När du har valt en byggmästare, kan du börja designa. Bästa du först läsa några tutorial på din webbplats byggmästare, se till att du känner till alla funktioner och kan använda.

Webbplatsen skapad, och vad händer nu?

När du har skapat din webbplats, naturligtvis du vill ha honom så snart som möjligt för att visa hela världen. Att kasta din hemsida på nätet, måste du först och främst webbutrymme. Detta är en privat plats där din webbplats kommer att placeras på. Dessutom behöver du också ett domännamn, är detta adressen till din webbplats, måste du skriva i adressfältet i din webbläsare. Dessa två saker du kan återigen hitta gratis, men det bästa är verkligen här eller att ta båda sakerna betalar.
Ofta kan du köpa på en leverantör domännamn och webhotell i en bunt. En mycket bra plats att välja en leverantör skrädderi är detta: HOST marknaden.

Ladda upp din webbplats

Okej, beställde du ditt domännamn och webbutrymme, men hur får du din webbplats online? Här finns många möjligheter:
FileZilla, ett praktiskt verktyg för att få din webbplats på nätet!
 • Din webbplats hoster ger ett verktyg för att sätta din webbplats online. Följ instruktionerna på deras webbplats själv.
 • Du använder din webbplats byggmästare. Här måste du ange några saker, information som du får från din leverantör.
 • Du använder en separat FTP-program. En FileZilla mycket bra program ger detta program förmodligen fungerar på samma princip som programmet för en webbplats byggmästare: du har ett användarnamn och lösenord för att ange din webbhotellet, och sedan kan du överföra filer från din webbplats till Internet.

 • Min hemsida är inte uppkopplad locka besökare!

  Du har lagt din hemsida på nätet, nu är du förmodligen fortfarande vill ha några besökare! Här är några saker som kan hjälpa:
  Registrering med sökmotorer
  Det första du gör bäst, är att registrera dig på din webbplats till de stora sökmotorerna. När du söker på Google för denna "Lägg till URL". Ett av de första resultaten leder dig till sidan där du kan lägga till din webbadress. Ha tålamod, och din webbplats kommer att placeras bland sökresultaten!
  Låt andra sidor som länkar till din webbplats!
  En av de viktigaste faktorerna som säkerställer en hög ranking i sökresultaten är länkar från andra webbplatser. När massor av webbplatser som länkar till din webbplats, din webbplats kommer automatiskt kommer att vara högre i Google. Så vissa sökwebbplatser och skicka ett vänligt e-post ber om de inte vill sätta länk till din webbplats. Ställ också in för noga med att placera en länk till deras webbplats på din egen hemsida!
  Det enklaste sättet att dekorera länkar, kallas hemsidor. Dessa är webbplatser där endast stå på en tema. Ett exempel är de startpagina.nl webbplatser. Rekommenderas !!!

  Tjäna pengar med din webbplats

  Om din webbplats står på benen, och du har en rimlig flöde av besökare, är det ens möjligt att tjäna pengar på din webbplats! Detta kan göras på olika sätt, men jag kommer att diskutera här berömda: Google Adsense.
  Principen
  Google Adsense arbetar med informationsrelaterade annonser, det vill säga: om du har till exempel en hemsida om hundar som gjorts, kommer de annonser som visas alla har något att göra med hundar. Detta har naturligtvis den fördelen att människor kommer att vara mycket snabbare genom att klicka på annonserna. Och det är i slutändan vad det handlar om! Varje gång du klickar på en sådan annons, tjänar du en avgift. Detta belopp varierar från $ 0,01 till ibland 50 USD. I genomsnitt, dina klick är mellan 0,1 och 1 USD. Eftersom du har tjänat 100 USD, Google betalar dig.
  Start
  Först måste du logga in på Google Adsense. Du kan göra detta här: Google Adsense. Du ser en stor knapp "Registrera dig nu"
  Sedan måste du fylla i en blankett:
 • Webbplats. Ange adressen till din webbplats, välja språk, och se om du går eller inte accepterar villkoren.
 • Kontakta. Här fyller du i dina personuppgifter.
 • Programpolicy. Du bör läsa villkoren för Google Adsense gång. Om du accepterar, så kolla rutan till.
 • Så kolla alla data en gång efter, och tryck sedan på "skicka data"
 • För Adsense, behöver du ett Google-konto. Om du har detta redan, du fylla i den på nästa sida. Om du inte har ett Google-konto ännu, kan du ändå skapa, följ instruktionerna på webbplatsen.

 • Nu behöver du bara kontrollera din e-postadress, och sedan vänta några dagar tills inspekterade en anställd i ditt AdSense-konto.
  VARNING: Se till att det finns tillräckligt, innehållets kvalitet är på din webbplats! Många konton avvisas eftersom det finns knappast något på sajten! Så inte frestas av pengar så snabbt som möjligt, detta inte fungerar ...
  Konto godkänns, hur får jag dessa annonser nu på min webbplats?
 • Registrera på platsen.
 • Du kommer till en ny sida, med de bästa flikar. Klicka på AdSense-inställningar
 • Klicka på "AdSense for Content"
 • På följande sidor kan du helt skräddarsy annonsen till din egen smak. Gå igenom guiden, och i slutet får du en kod som du måste hålla oss till rätt ställe på din webbplats.
 • Annonserna ska nu visas på din webbplats: Tjänar börja!

 • Du kan också inkludera sponsrade sökning på din webbplats platser, för mer detaljerad information, hänvisar jag dig till hjälpcenter från Google Adsense själv som kan nås med upp till höger på ditt konto sida "Hjälp" -länken.
  Så skulle nu alla bidragit på sätt att vara med din webbplats. Lycka till!
  Andra intressanta platser:
  www.webdesign.opzijnbest.nl
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 2

  Tack för din förklaring mycket tydlig, jag tar en titt på Mozilla Composer.VG Jack

  Om du använder ett "Vad du ser är vad du får-builder", kan du också lägga till Adsense? Jag har bara läst hur det är möjligt med HTML-språket, men jag har själv inte mycket känsla för det?

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha