Depression hos unga människor kan uttrycka sig på olika sätt

Gustav Lindroth Februari 26, 2016 Hälsa 3 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tidigare trodde man att depression bara kunde komma på vuxna. Vi vet nu att inte bara ungdomar utan även barn ?? s kan vara deprimerad. Anledningen till att en depression hos barn inte erkändes som en depression, eftersom depression hos dem är ofta annorlunda än hos vuxna. Felaktigt några symtom avfärdas som puberteten bekymmer. Genomsnitt drabbar var tjugonde ungdomar från depression. Depression kan ta sig uttryck i ungdomar på två sätt. Symptomen på depression hos en yngre kan likna symptom på en vuxen med en depression, såsom sorg och koncentrationssvårigheter.
Dessutom kan en ung människa dölja sin depression genom överanvändning av droger eller alkohol, eller genom att delta i aggressiva eller kriminellt beteende.
Det senare är svårt att bevisa, eftersom utställningen att beteendet inte nödvändigtvis betyder att det faktiskt finns en depression. Dessutom måste man skilja mellan depression och känslor av depression. Alla har sorgliga känslor, men depression är helt annorlunda.

Depression

Vuxen måste ofta upptäcka depression hos en ung person. Ungdomar kan ignorera sina känslor, tror att ingen kan hjälpa eller vill lösa det själv.
Sannolikheten att felet blir större som ung trasslar sin depression. Självmord är den vanligaste dödsorsaken efter trafikolyckor bland unga människor.

Stå

En depression ofta orsakas av en kombination av faktorer. Om depressionen körs i familjer, har du en större risk att bli deprimerad. Trauma kan ge upphov till depression, men depression inte alltid orsakas av trauma. Driften av hjärnorna kan också spela en roll vid uppkomsten av depression. Till exempel, en brist på serotonin påverka dina känslor.

Pojkar och flickor

Flickor oftare deprimerade än pojkar. Ett skäl kan vara att skapas i kvinnor mindre benägna att serotonin och att hormonerna också kan spela en roll.
Flickor uttrycker ofta att dra sig tillbaka, medan depressiva pojkar dölja sin depression oftare med aggressiva och kriminellt beteende.

Behandling

Depression är behandlingsbar. I de flesta fall en kombination av läkemedel och terapi för en förbättring. Men det är en lång process där både ungdomar och deras föräldrar en lång andetag kan behövas.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Viola Ljung
  Like 2   Dislike 2

Du har det också i inledningen till barn med depression. Hur barn uttrycka detta? Vilka egenskaper har de?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha