Den vuxna Bilden tänkare

Alla föds en bild tänkare. Runt tre års ålder, när språket upptäcks, 90% av befolkningen tror att i ord: ordet tänkare. Bild tänkare till tänkare ord. Vid 5 till 10% av befolkningen, men det finns bilder förblir den viktigaste formen av talade ord, bild tänkare. Det har förvisso fördelar, men en bild tänkare och en tänkare ord inte alltid förstår varandra. Professionellt och privat kan kollidera ibland ?? ??. Bild Tänkare är människor med underbar talang! Men det kan också vara mycket svårt att tänka annorlunda än de flesta. Speciellt när man inte vet att vid all annan information annanstans ?? går ??.

Fördelar med en bild tänkare

Den vuxna Bilden tänkare i dag ofta inte vet att det finns människor som inte tänker i bilder. Har ofta haft en svår grundskola period. Mycket oförståelse och kände sig dum. Även när du klättrar åren denna känsla fortsätter, "Jag är annorlunda. Folket förstår inte mig. Det kommer att vara mig "Bilden och ordet tänkare tänkare leva och uppleva världen annorlunda alltför ?? ??. Fördelarna med den vackra bilden med avseende på ett ord tänkare tänkare är:
 • Bild Tänkare kan tänka ur lådan. Bilden i huvudet kan ses från alla håll. Detta gör dem idealiska för kreativa och kreativa och tekniska yrken. Yrken såsom IT-administratör, författare, musiker, konstnär, ingenjör, komiker, arkitekt eller entreprenör.
 • Genom den tredimensionella tänkande, ser en bild tänkare lösningar där andra inte ser det. Ordet tänkaren ser på ett problem från en sida. Bilden tänkare se lösningar på dem, samtidigt som de inte har någon förklaring till det. Tredimensionell tänkande är en gåva.
 • Bild tänkare ofta känsla för musik. Rhythm Sense och erkänner ljud i den högra hjärnhalvan.
 • Visualisera för de flesta bild tänkare bit av kakan. Mycket bekväm att många farhågor. Stoppa alla bekymmer i en ballong, urinblåsa pjäs eller sticka honom. Ballongen är borta men alla bekymmer. Eller att meditera och visualisera en fridfull plats. Att komma bort från vardagen ger en helt ny känsla av energi.
 • Bilden tänkare tänker från en helhetsbild. En bild är fast och bild tänkare kan plötsligt se en lösning utan att kunna förklara hur han eller hon är där. En blick på protokollet och bilden tänkare har ett svar.
 • Världen är inte skäl men erfarenheten. Intensiv känsla, lukta, se och höra. Bild Tänkare känner sin omgivning, är mycket känsliga. Läs kroppsspråk och känner spänning och känslor av andra. Ljud, bilder och lukt filtreras inte och alla intryck är intensiva inuti. Bilden tänkare är känslomässigt och andligt begåvad. Är empatisk och har stor empati med de känslor och tänka på andra. En bild tänkare har en hel del problem med orättvisa.

 • Sammanhållningen och det dagliga livet

  De vackra drag av bilden tänkare kan vara en börda när förtrogenhet är inte där. Om du inte vet att du är en bild tänkare. Om du tror att alla omkring dig på samma sätt som erfarenhet och argumenterar som du. Hur de ovanstående exemplen än vad som kan gå rätt och fel är inte förstås av omgivningen:
  1. Utanför ramarna tror
  Bilden tänkare tänker i termer av helhetsbilden. Också i en intervju. Genom att se den övergripande bilden är bilden tänkare normal sak att missnöje ?? mellan raderna ?? till plats. Att inte låta den bakre delen av tungan se bilden tänkare är mycket bra för shopping, missnöje eller sympati ?? mellan raderna ?? till plats. Både på papper och i samtal. Bara ordet tänkare ?? upp ?? Detta innebär inte, för ordet är tänkaren ?? kinesiska ?? att följa en konversation med en bild tänkare. Intresset försvinner och den känsliga och andliga bild tänkare skydde i samtal. Mycket frustrerande och ofta bild tänkare fast helst eftersom han / hon inte förstår. Lyckligtvis finns det fortfarande faktiskt folk om var en konversation och dela tankar, går snabbare än ljuset ?? ??. För professionell, är det viktigt att veta att endast en liten del av befolkningen bild tänkare. Det betyder att du kan förmodligen kräva en annan förändring, men i själva verket kan du bara förändra sig själv. Men du behöver veta!
  2. Det måste vara bra att ha någon på din arbetsplats som kan se tredimensionellt?
  Tyvärr, saker spelar ofta mer en roll. Svartsjuka av andra kolleger ?? s och smädar ord ja, där har du honom / henne igen. En otäck stämning växa där många kollegor ?? s går längs. Bilden tänkare känns missförstådd och ensam. Dessutom förvåning överallt som efter veckor av möten lösningen på en fråga har blivit vad han / hon redan gett i början! Det kan vara så att detta är exakt motsätter bild tänkare, istället för att använda denna "gåva."
  3. Rhythm Sense och erkänner ljud
  är i den högra hjärnhalvan. Den dominerande halva bilden tänkare. Bilden tänkare ofta mycket lugnande pianomusik som är i unga ålder inte gjort. Inte meddelar annat skratta klasskamrater, vänner och flickvänner dig!
  4. Visualisera
  Visualisering är att omsätta en idé till en bild. Något som alla och bilden tänkare gör detta automatiskt. Bilderna kan ses även som en film. Bilden tänkare än verkar drömmande och bort från världen, som inte alltid förstås av omgivningen.
  5. Funderar från en helhetsbild
  Bilden tänkare kan i fördelningen av ämnena i ett möte plötsligt ge svaret. De övriga mötesdeltagare inte förstår och göra ingenting. Bara timmar senare, när alla är trötta, är den lösning som bild tänkare från början pekade!
  6. Bild Tänkare är ofta känsliga
  Har empati och är mycket involverad med andra och deras evenemang. Ofta omedelbart känna atmosfären och kan reagera därefter. Den fallgrop är återigen att bilden tänkare förutsätter att den andra personen kan också. I verkligheten är inte så, med tanke på 90% eller mer av folket är ett ord tänkare. Att förneka att det blir bild tänkare snart känner: Jag hör inte. Bilden tänkare är också svårt att hantera uttalanden som skadar honom eller henne. En felaktig åt sidan, kan kännas som en kniv i ryggen. Två fel gör kommentarer ihållande smärta. Fortsätter att upprepa detta då drar bilden tänkare drog, och resultatet är att det kul på jobbet / skolan bleknar.
  Du kan kräva att en annan förändring, men i själva verket kan du bara förändra sig själv
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 2

  Jag är bara det första att söka på internet om bildtänkande. Jag har säkert påverkat. Bara för att saker som jag behöver / vill göra och göra det igen, eftersom jag redan har gjort det i mitt huvud. Detta har jag hemma och på jobbet.

  Gerda dag, förklarade det så många saker. Saker nu utan även vroeger.Dingen som inte ljuga för dig, men det sätt att tänka annorlunda! Tänka annorlunda där uppmärksamhet på is.Succes med allt, hälsning, Ria.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha