Den världsmakt, vilka länder behöver du det?

Alla har eluttag i huset, är det logiskt att passa in kontakten i uttaget. Men utomlands kan ibland köra upp mot problemet att din kontakt inte passar i vägguttaget. Vad du behöver göra? Den världsmakt är en lösning för situationer som denna. I den här artikeln kan du läsa mer om i världen och koppla in något land i Europa behöver du en världsmakt.

Vad är en världsmakt?

En multi-kontakt är en plugg som låter dig använda i varje land av el i många länder utloppen på samma sätt som i Nederländerna och är en världsmakt inte nödvändigt, men du kan hamna i ett land där en annan utlopp än i Nederländerna. Du kan då normalt din stickande kontakten i vägguttaget eftersom antalet volt är annorlunda och kontakten och uttaget är inte förhandlingsbara, och kommer därför inte passar i vägguttaget kontakten. Världen är en stickkontakt som har många olika former, så här kontakten passar i varje försäljningsställe och du kan utnyttja kraften i utlandet.
Världen kontakten är som följer:

Var kan man köpa en världsmakt?

Den världsmakt är tillgänglig från ANWB, Hema eller Kijkshop. Andra resebutiker eller vitvaror butiker erbjuder världskontakter.
Vad gör en världsmakt?
Kostnaden för en världsmakt är mellan 15 och 20 euro. Du kan naturligtvis göra det i år, och kontakten kan användas i alla länder. Så det är ett köp som kommer att pågå.

I vilka länder behöver du en världsmakt?

Här är en lista över länder där du behöver en världsmakt, bakom detta är den typ av kontakt som du skrev nödvändigt, dessa länder är de enda länderna i Europa. Om det land du söker finns inte i den här listan, kan du anta att du inte behöver en världsmakt. För att vara säker, finns på följande webbplats: World Plug behövs
  • Cypern typ G och F
  • Irland Typ G
  • Italien typ F och L
  • Malta Typ G
  • San Marino typ F och L
  • Vatikanen typ F och L
  • UK G

Stickkontakt
För att vara säker, är det alltid bra att titta på webbplatsen som nämns ovan. Det kan vara att det finns i länder som du inte behöver en världsmakt, men inte alla typer av kontakter, du stickande i dessa butiker. Klicka på den säkra sidan så alltid kontrollera uttaget form så att du vet vilka typer av pluggar du kan och inte kan ta, och om det kanske klokt att köpa en multi-plugg. Du ser en bild av hur uttaget av denna typ look.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha