Den "Third Space", vad är det?

Bor och arbetar: de platser där vi gör detta är mycket viktiga delar av våra liv. Den plats där någon bor är det första utrymmet ?? ?? kallas, även kallad hem ?? ??. Den ?? secondspace ?? är på arbetsplatsen. För att hitta denna plats är arbetstagare och arbetsgivare. Det andra utrymmet är ofta ett kontor. Men en skola kan ses som secondspace. Sedan är det tredje utrymmet ?? ??. Begreppet tredje utrymmen är relativt nytt och okänt. Ändå finns det daglig användning av tredje utrymmen. Den här artikeln införs begreppet tredje utrymmen diskuteras och vad är betydelsen av tredje utrymmen.

Vad är tredje utrymmen?

Tredje utrymmen är platser där människor kan arbeta, äta lunch, chattar eller videokonferenser. Särskilt i städerna är viktiga tredje utrymmen blir platser där vardagen utspelar sig. Fläckarna är i det offentliga rummet. Tredje utrymmen är hippa barer, kaféer, bibliotek och andra platser där människor kan sitta och arbeta. Viktiga exempel inkluderar Coffee Company, Starbucks och Lebkov. Men också på Cafe år eller Concertgebouw i Amsterdam café.
Det finns ett antal viktiga aktiviteter äger rum i ett tredje rum:
  • Självständigt arbete: människor kan arbeta i lugn och ro.
  • Möten: människor kan träffas där med kollegor ?? s eller studiekamrater. Ofta finns det separata platser reserverade i ett tredje rum för möten.
  • Få inspiration: en tredje plats kan vara inspirerande, så att folk kan komma på innovativa idéer.
  • Rest: Resten är viktigt att minska stress. Det tredje utrymmet kan tjäna som ett uppehåll för nästa möte.
  • Förbrukning: för serveringsbranschen själv är tredje utrymmen väl. Människor konsumerar det hela dagen, ofta obemärkt medan du arbetar.

Villkor

En tredje plats lockar folk. De kommer till att göra saker som de är hemma eller på jobbet verkar inte vilja. Så att folk kan vara avkopplande att arbeta medan du njuter av en kopp kaffe. Ännu en tredje plats måste uppfylla ett antal villkor.
Därför bör den tredje utrymme tillhandahålla ett antal tjänster har för kunder, såsom eluttag, wifi, musik och andra tekniska aspekter, vilket skapar en tredje plats är attraktiv för människor. Dessutom har en viss atmosfär, måste det finnas en tredje utrymme. Detta kan göras av allmänheten, utan även komma från de anställda. Till exempel, hänger en anonym atmosfär, om människor vill bara prata med varandra? Slutligen, är mycket viktigt arkitekturen och inredningen av en tredje plats. Så det är för människor som vill arbeta bra för utrymme för att ha runt. Dessutom kan utrymmet bidra till att göra det tredje utrymmet. En trevlig plats med fin ljus kan sannolikt vara en framgångsrik tredje plats snabbare än en mörk, smutsiga café. Dessutom, platsen av intresse. En tredje plats bör vara tillgängliga, till exempel nära en stor station.

Vikten av tredje utrymmen

Nederländerna består till stor del av en kunskapsbaserad ekonomi. För att hålla vår kunskaps igång, är det av stor vikt att det finns många kreativa ?? ?? män. Och det finns möjligheter för tredje utrymmen. Människor kan bero på att arbeta, möte, komma med nya idéer, och så vidare. Dessutom är en tredje plats en annan miljö än den vanliga arbetsplatsen och därför kan inspirera människor. Att inspiration kan i slutändan leda till ekonomisk tillväxt. Eftersom all sannolikhet har till Nederländerna växa ytterligare med en innovativ, kreativ arbetskraft. I denna grupp ingår ZZP ?? re, intellektuella och konstnärer. Kreativa och högutbildade människor kan vara produktiva och städerna mer attraktiva och i ett internationellt perspektiv, göra det mer intressant jämfört med andra städer. Så den nederländska ekonomin kan förbättras om den grupp av kreativa, utbildade växer.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha