Den svåraste delen av din fasta datum eller relation

Ibland inser du att du inte uppvaktning eller dating partner för dig är sant. Du vet att du inte vill dela resten av ditt liv med honom eller henne. Men det som gör det så svårt att bita ihop och få ett slut på förhållandet? Vad sägs om ensamhet eller rädsla att missa din pojkvän eller flickvän? Är du tveksam att behöva göra alla dina beslut igen allt själv? Eller kanske du är rädd för fysiska eller verbala övergrepp som du skulle få ett slut på din så kallade romantisk relation?

Rädsla för ensamhet efter upplösningen av din relation

Till att börja med din vanliga dating, uppvaktning, eller relation så mycket av ditt nuvarande liv till, ser du honom eller henne mycket oftare än dina andra vänner eller familj. Det är helt normalt att du är rädd att hamna i ett svart hål av ensamhet när du bröt relationen.
Denna känsla av ensamhet kan bäst bekämpas genom att investera mer tid och energi i dina relationer med dina vänner och familj och / eller följa en intressant kurs eller ett program där du träffa andra människor.
Det är därför rimligt att din vanliga dating eller uppvaktning att om du har bestämt att du inte passar ihop tillräckligt bra för att gå genom livet tillsammans, du låter honom eller henne veta att på kort sikt. Det skulle inte vara rättvist att låta din vän "dinglande" medan du redan letar efter sätt att ge ditt liv efter den del av din relation ny innebörd.

Rädsla för saknar din dating eller uppvaktning

Även om du vet att det är bättre för dig att få ett slut på ett otillfredsställande relation, men du rädd att du kommer att sakna din dating partner. Denna känsla kan vara även när andra manipulativ eller våldsamt i din riktning. Faktum är att dessa känslor är, märkligt nog, i denna typ av skadliga relationer, gemensamt.
Du kan sätta in dessa farhågor i perspektiv bättre om du försöker skriva varför det är viktigt att du gör nu ett slut på detta förhållande. Varje gång du missar din dating partner, du läste vidare om varför det var bara bra att gå ut tillsammans. Så du förhindra söker kontakt på ett infall med din tidigare partner dating eller uppvaktning men du bestämt dig på goda grunder med honom eller henne att bryta.

Rädsla för att behöva göra alla dina beslut på egen hand igen

Det händer att din vän har en tendens att allting för andra människor och även för dig att bestämma om de vill delta i beslutsfattandet. Vid något tillfälle du kommer att uppleva det som en normal situation, särskilt om du känner att han eller hon vanligtvis tar rätt beslut.
Om du är fri igen, måste du skära igenom alla noder igen själv. Det är logiskt att du fruktar, speciellt om du är lite osäker på sig själv.
Din rädsla kan uppenbarligen ingen anledning att behålla en sådan obalanserad relation. Dessutom är det inte rättvist att din vän att han eller hon är tänkt att tänka för dig, särskilt om du har ingen framtid tillsammans med honom eller hennes utseende.
Själv fatta beslut och bära så småningom mer givande än att vidta för att göra dina beslut av andra hela ansvaret.

Du har rädsla för fysiskt eller verbalt våld om du bryter förhållandet

I fall du är rädd att du är dating eller uppvaktning fysiskt eller verbalt övergrepp mot du kommer att använda, är det bara alltför naturligt att du dreading slutet av detta förhållande. Kanske har du redan varit med faktiskt våld för att göra din dating partner hade eller kanske du nu förväntar sig första gången kommer att bli. Ta inte onödiga risker och organisera din säkerhet så mycket som möjligt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha