Den "skin materiella" rengöring

Alef Gunnarsson Februari 28, 2016 Hälsa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med en sista pågår en vinter, vi arbetar redan på våren och som innehåller med fönstren öppna, är huset städas läckra och huden får en uppfriskande. När allt kommer omkring, din hud på vintern i stället för att uthärda alla dessa olika temperaturnivåer. Den kalla vinden du kommer i den mysiga huset och iskalla dra ditt Socialize vid den varma brasan i öppna spisen. Och ändå allt däremellan. Så det är dags att komma upp huden på ett trevligt och hälsosamt sätt att exponera uppgående solen.

Vad ska man göra?

Du ser ofta efter de kalla vintermånaderna när huden har återvänt till fitness. För vissa är detta en torrare hud och den andra är en mer oren hud. Men vilken typ av hud du har, inte gå till drastiskt med till det. Även om effekten är betydande, är det fortfarande viktigt att gå långsamt och försiktigt med huden. Och omsorg för att säga följande:
  • Rengöring) Tvätta 2 gånger per dag på huden med en hudrengöringsmedel trimmad. Ta bort bomullstuss med vätskan försiktigt på huden och se till att du också de typiska platserna i T-zonen tar väl. Pannan, näsan och hakan. Vanligtvis består av två rengöringsprodukter, eftersom där en produkt öppnar porerna för att rengöra den, den andra produkten passar de rena porerna igen. Hantera denna ritual alltid konsekvent.
  • Smörjning) Nästa tillämpa en fuktighetskräm på morgonen på rengjord hud och på kvällen en nattkräm. Gnugga aldrig svårt, men vispa grädden i huden.

  • Extra 1) Utöver ovanstående daglig ritual, är det bra att ta bort döda hudceller och exfoliera som du gör det i en snabbare takt. Snabbare än huden gör det själv. Dessutom absorberar huden vad du vill lägga till, bättre.
  • Extra 2) Vad har det blivit mycket populär på kort tid dermaroller. Men med dermaroller du har på ett bra sätt, annars kan orsaka mycket lidande felaktig. Rullen finns i olika tjocklekar och inte säga i förväg vad du behöver. Så gör goda råd i butiken och passera instruktionerna noga ökar. Den dermaroller Du ansöker efter att du har noggrant rengöras huden. De smärtfri injektioner stimulerar huden, så att säga, och avsikten är att de små sår för att återställa turn huden och det gör huden också. Huden kommer att se fräschare, men se för tillvänjning. Om du gör det alltför ofta, kommer huden vänja sig och effekten som helst av eller minimal. Läckra som en repetition för den kommande våren!
  • Extra 3) Låt din hud vila i badet med en bra mask eller vissa gurka skivor i ansiktet. Verkligen avslappnad huvudet samt fred och om du nu göra med lite musik eller en avkopplande tidskrift som inte spelar någon roll. Sådana stunder är bra för kropp och själ.

När är bra riktigt bra?

Om du gör allt av reglerna, hur vet du om du har gjort tillräckligt? 100% säker på att du har inget men din hud ska må bra. Och må bra är mycket lätt att kontrollera. Du får några fjäder fingrar på din kind och din hud ska gå smidigt, utan att du utöva påtryckningar. Din hud bör ha en ny färg är ljus och fräsch och oavsett vad det är vitare eller Pinker. Den eventuellt närvarande haze måste vara borta. Huden känns fortfarande stram eller torr på detta, då huden mer effekt krävs. Om detta inträffar, fett och fukt ökar hela dagen och nattkräm.

Håll dig uppdaterad

Om du har använt en städfirma, är det också bra att regelbundet ta en stund att ge din hud bara något extra ?? s. När allt har solen helst igen så dess effekt på huden. Kombinera också det ögonblicket med en stunds avkoppling och det fungerar bättre och längre. Om du mentalt mår bra om din hud, det påverkar också ditt utseende. En privat stunds avkoppling på något sätt skulle kunna bidra.

Slutligen

Det handlar inte om hur värdefulla av en produkt. Dessa är de aktiva substanserna för huden och det är personliga. Kontrollera att du har rätt produkter för din hud i kombination med en stund för dig själv ?? och du lägger en god grund för att skaka vintern huden och förbereda din hud för våren.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha