Den reflekterande Mated

Britmari Nordstrom December 27, 2015 Natur 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hästar är mycket mer än djur där du kan rida på. Lyckligtvis, fler och fler människor som kommer till denna slutsats. Hästar är fantastiska djur som vi verkligen kan lära sig mycket om oss själva. Om samarbete, kommunikation, ledarskap och om vår personlighet. Den här artikeln visar hur du kan lära av din häst på ledarskap. Du kan jämföra en häst med en enorm mottagarförstärkare känslomässiga vibrationer. Hur bra är du på att gömma känslor, fortsätter din kropp att sända din sanna känslor. Vare sig du vill eller inte. Detta sker vid en våglängd där hästar är mycket väl kunna justera. För att överleva hästar över långa avstånd som kan känna av om en grupp lejon är hungrig och aggressiv eller rätt svullna och matt. De kan också vara på detta sätt känner igen en ledare på avstånd. Den självsäkra signaler förtroende att ledaren har i sig själv och andra, är signaler som plockas upp lätt av hästen.
En häst återspeglar inte bara känslor, utan också vårt beteende och våra rörelser. Denna spegel återspeglas främst i hästens beteende. En häst går exempel från dig, bara komma till dig eller göra exakt vad du gör bra. Visa också hästar ser mycket specifikt beteende som svar på dina känslor, såsom gäspningar, frustande, tugga och slicka eller ta huvudet ner.

Din häst som ledare?

Men vad händer nu när ledarskap? Vad kan en häst lära dig om det. En häst är för sin överlevnad är beroende av ledarna i gruppen. En besättning har två ledare, ledningen sto och hingst ledningen. Var och en har sina egna uppgifter och de är båda oumbärliga. Det finns en strikt hierarki av besättningen som alla måste hålla, eftersom det är den mest säkra för hela gruppen. När något ändras i koncernen, till exempel yngre djur lämnar för en annan grupp eller dödar en av stammedlemmar, sedan omedelbart översyn den bästa sammansättningen för gruppen.
Det bestämmer upprepat den bästa kompositionen, förekommer också hos hästar och människor. När en häst kommer i kontakt med andra hästar eller människor, sedan omedelbart se vem som bestämmer. Även om detta är en liten grupp som består av dig och din häst. Hästen ser direkt vilka av er kommer att vara ansvarig. Inte hästen accepterar du som ledare, då han kommer att gå sin egen väg och fortsätta att ta egna initiativ.

Hur vet du vem som är ledare? Du eller hästen?

Genom att titta på beteendet hos din häst, kan du lära dig mycket om dig själv som ledare. Till exempel, där är din häst? Om du tillsammans i bin gå din häst är då frivilligt efter dig? Om så är fallet, sedan springer han till dig, bredvid dig eller bakom dig? Och detta är samma som han promenader längs grimman rep i en främmande miljö? En häst som körs för dig, ser sig själv som ledare, en häst gå bredvid dig är din kompis. En häst som körs när du ser dig som ledare.
Vill du lära dig mer om din häst, uppmärksamma följande:
  • Är din häst ibland så ensam som du kommer att placeras bredvid hans axel? Observera här än en gång, eftersom vi ofta korrekt att uttrycka det omedvetet genom ett steg framåt igen mot hans huvud. En häst som placerar dig bredvid hans axel, sätta dig på colt läget. Han vill skydda dig.
  • Är din häst en brunn på dig att sedan gå förbi dig och ytterligare några meter för att stå stilla? Då är chansen att han inbjuder dig att följa.
  • Har hästen framför dig utan att vara i rörelse? Sedan han väntar på dina instruktioner.
  • Får du någonsin knuffar från din häst mot framsidan av axeln? Då hästen skulle vilja att ni göra vad ni har planerat. Vänligen notera! Detta behöver inte alltid gå om att hantera hästarna. Detta kan också handla om ett annat ämne.

Vad säger detta om dig?

Om din häst står och går mot dig, kan du göra klart om du är en ledare eller inte. Men också hur du frågar något av en häst, oavsett om det är grunden, utfall eller hästen är mycket att säga om hur du tackla saker. Ta din häst och gå dit nästa körning, då du ofta som vänner och arbeta tillsammans käraste. Mer av en lagspelare än en ledare, kanske. Du får bakom den att flyta på honom, så kan du vara den hingst som leder gruppen på vilotider låt ha sin gång, men ökar i fara. Oavsett om du kör för det och du förväntar honom att följa dig? Liksom huvud sto som alla har förtroende för, eftersom de är exakt sina erfarenheter vet vad de ska göra.

Bara några frågor att tänka på

Vad är intressant att ta reda på om din häst i en vild flock skulle leva, vilken position skulle uppta om det? Är den en dominerande häst, en häst eller en sann utåtriktad inåtvänd häst eller häst osäker? Och vad drar du rätt i din häst? Eller vad gör du exakt svårt. Om du svara på detta, kan du översätta det till människorna runt omkring dig? Med vilken människor kan klara sig bra. Har de funktioner som du ser på din häst eller inte alls? Och om du vet, vad säger allt detta om dig? Vilken typ är du i besättningen och hur den smälter med din häst?

Hur man blir en ledare

Inse att en häst är ett flockdjur och en ledare behöver. Det är inte patetiskt, ge honom klarhet och säkerhet. En häst vill känna sig säkra. För många människor vet att en häst verkligen behöver ledarskap, tillräckligt för att tillämpa det. Men det kan vara så att du behöver vägledning om du är osäker. Det betyder inte att du inte kan gå med hästar. Men inser att alltför dominerande häst, men också en mycket bangig, osäker häst kan börja orsakar problem, så innan du kan minska nöjet att hantera hästar. ?? Care i ett sådant fall är alltid att du kommer att söka hjälp. Inte för din häst, men för dig. Gå följer kurser där du kan träna ledarskap. Gå till en bra coach som kan hjälpa eller kommunicera med påstridig dig med ditt självförtroende. Och gå till en instruktör som inte bara tittar på hur din häst är igång, men du kan också hjälpa er relation. Börja med dig själv, eftersom beteendet hos din häst speglar ditt beteende! Förbättra dina kunskaper och du kommer se att beteendet hos din häst förändras också!
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Hur vårdare kan stödjas?
Nästa artikel Zirkonium: Element
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha