Den Paleo Diet

Mattis Hedberg Februari 29, 2016 Hälsa 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tror du någonsin om tidpunkten för grottmänniskor och vad de åt? Visste du de livsmedel som grottman åt år sedan bestämmer genetiskt vad våra kroppar idag näringsrik åtta? Vi hänvisar till denna diet som våra förfäder överlevde som Paleo diet. Måltider som är förenliga med denna diet, tillagade med ingredienser som våra förfäder deltog under stenåldern, även kallad paleolitiska perioden. Vår kropp är gjord denna diet bara för att man denna diet för cirka 1,5 miljoner år gamla eats. Denna förteckning över livsmedel som innehåller livsmedel som magert kött, fisk och skaldjur, frukt, bladgrönsaker, rötter, nötter och frön. Som ni kanske har märkt, är detta en fråga av naturen lagad mat och inte bearbetade, konstgjorda livsmedel som vi äter samtida. Den makt som vi hålla sig borta från om du följer Paleo diet, är konstgjord mat som livsmedel från jordbruket. Detta gäller spannmål, socker, vissa grödor, oljor och smör, mjölk och ost. Jordbruket har sitt ursprung omkring 10.000 år sedan och på grund av denna anledning vår kropp inte används för att äta denna mat. Tänk på det, varför du alltid hör folk klaga magproblem orsakade av mejeriprodukter. Ost var ännu inte är tillgängliga för grottman.

Paleo kost lista

Här är en lista över Paleo livsmedel som du kan äta om du följer denna diet.

Frukt

Det finns ingen gräns för hur många bitar av frukt som du kan äta om du följer Paleo diet. Frukter som äpplen, mango, vattenmelon, banan, citron, apelsiner, vindruvor, avokado och verkligen någon annan frukt du kan tänka på är acceptabelt. Men för dem som vill gå ner i vikt, är det lämpligt att sätta en gräns på högst två eller tre portioner frukt per dag, på grund av de naturliga sockerarter som finns i frukt.

Grönsaker

Grönsaker är källan av kalorierna. Det är bäst att ta en viss mängd energi du behöver för att ta sig igenom dagen. Om du är en aktiv person, se till att du tar i mer kalorier och kolhydrater så att kroppen får i önskad mängd energi och kan hantera. Exempel på dessa grönsaker är spenat, sallad, grönkål och andra kol. Men också morötter, kronärtskockor, rovor och rödbetor är tillåtna. När det gäller potatis tillåts endast sötpotatis.

Kött

Den typ av kött som du kan äta, är de växtätande djur och magert kött. Annat kött som korv och korv kan bättre förhindras. Som exempel kan nämnas fläsk, nötkött, kyckling, kalkon och andra fjäderfän. Det är lämpligt att ta bort fett från köttet.

Fisk

Exempel på fisk är lax, bläckfisk, tonfisk, öring och praktiskt taget alla andra former av havet livsmedel.

Nötter och frön

Nötter och frön kan ses som tilltugg på din Paleo diet. Dessa är bra eftersom de är mycket välsmakande och din kropp med hälsosamma fetter och oljor. Oron sedan mandlar, cashewnötter, sesamfrön, solrosfrön, valnötter, pistasch och många fler. Se upp för jordnötter ?? s, men dessa bearbetas och innehåller mer gifter än du tror.

Gå ner i vikt med den Paleo diet

Gå ner i vikt med den Paleo diet är mycket möjligt. Det är en kolhydratfattig kost, så att socker omvandlas till fett. För goda resultat, är det lämpligt att röra sig tillräckligt i tillägg till följa dieten. Se till att du schemalägga på en diet, i samråd med en expert. För rörelsen, kan du också idrotten ett utkast schema, men du kan också självständigt. Den påstådda regeln om 30 minuter motion om dagen, eller bör tas bort. En rask promenad är nog redan, men ännu bättre är en kombination av konditionsträning och styrketräning. Denna uthållighetsträning kan varvas med intervallträning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha