Den nya mopedkörkort 2010: göra praktiska

Den nya mopedkörkort 2010 föreskriver att människor också borde göra praktiskt att köra moped, skoter eller moped. Utan mopedkörkort bör inte drivas från mars 2010. Från det datumet, är det inte bara nödvändigt för att uppnå en teori examen, men det måste också avlagt en praktisk examen. Människor som redan har en bil eller motorcykel har inte längre behöver göra en separat examen för mopedkörkort. Allt om mopedkörkort.

Moped Körkort: Från och med 2010 bör också göras praktisk

Sedan den 1 oktober 2006 för alla som ville köra moped licens motorcykel, moped eller skoter. De kunde räcka 1 MARS 2010 genom att en teori examen. De fick det, de turnerade runt glatt på sitt fordon. Även om det var säkert att från och med 2010 skulle förändras. Det året praktiska skulle komma. Detta är dock skjutas upp till mars 2010. Från detta datum måste alla också notera AM i licensen har rätt att delta i trafiken på en moped, motorcykel eller moped. Människor som redan har fått sina körkort eller motorcykelkörkort som är redan på baksidan av sin licens och behöver inte göra om testet.

Teorin examen för mopedkörkort

Någon som vill få sin mopedkörkort bör först göra ett teoriprov. Det testas om personen i fråga har tillräcklig trafik insikt och vet vad reglerna är. Någon som vill göra teoriprovet för mopedkörkort bör vara 16 år. De som har passerat genom burken för det praktiska provet.

Vilket mopeder moped examen krävs

För alla typer och storlekar av moped är det nödvändigt att göra både en teoretisk och praktisk tentamen. Det gäller både för mopeder med automatiska och manuella växlar.

Två typer av praxis tentor för mopedkörkort

För det praktiska provet skall genomföras eller två olika examina. Dessa är:
 • För mopeder och moped
 • För Microcar

 • Microcar examen

  Vem gör test för moped och skoter gör detta på en moped. När framgångsrikt då kan drivas av både en moped, som en moped som Microcar. För övrigt kan ingen ta en examen på en moped. Människor som lever i ett så kallat Microcar enhet bör göra detta i en bil ?? examen. Den som lyckas, kan bara köra en moped och inte på en moped eller en skoter.

  Teoriprov för mopedkörkort

  Teoriprov för mopedkörkort består av 50 frågor. Dessa är ja / nej-frågor, flervalsfrågor och öppna frågor. Det måste finnas minst 44 rätta svar att passera. Frågorna handlar ofta om en trafiksituation som tentan än en del. Denna situation visas på en bildskärm och den som gör testet bör ange vad han eller hon som en drivkraft för en moped, skoter eller moped ska göra i en sådan situation.

  Det praktiska provet för mopedkörkort

  Det praktiska provet för mopedkörkort är avsett att visa att någon har tillräcklig kunskap, insikt och skicklighet för att göra några klumpar kan delta i trafiken. Det ser på om personen i fråga köra säkert och ansvarsfullt sätt. Kontrollerar också om någon alla tekniska frågor av mopeden vet och master. Inte heller bör bäst gjort några misstag, men hela bilden av en förare måste vara att han eller hon är på väg på ett säkert sätt. Det praktiska provet varar 45 minuter, med en driv minst 25 minuter på vägen. Examinator tittar på vad personen gör dessa tester gör från sin egen moped. Han ger via en walkie-talkie med vad man ska göra. En trafiklärare kan också helt enkelt rida i raden. Han eller hon gör det sedan igen på sin egen moped. De som passerar den praktiska delen av mopeden diplom får eller nästa arbetsdag på stadshuset för att ansöka om ett mopedkörkort. Människor som inte begära anpassade examen inom ett år fyra eller fem gånger.

  Passerar eller inte den teoretiska delen av mopedkörkort

  Omedelbart efter teoriprovet för mopedkörkort kommer höra personen om han lyckats eller misslyckats. Vem är framgångsrik kan omedelbart starta lektioner på en trafikskola. Vem har fallit kan återanvända examen. Dessutom, folk umgås deras resultat. Då kan du läsa vilka frågor de var dåliga och hur bra.

  Tentera för mopedkörkort

  För att delta i både teoretiska och praktiska, ska eleverna identifiera sig med ett pass eller ID-kort. Teorin Testet behöver också ett foto. Vem vill delta i det praktiska provet bör redan kunna visa ett intyg teori. Det krävs också att köra med en godkänd hjälm.

  Kostnad moped tenta

  • Under 2010 kostade teoriprov för mopedkörkort 33,25 €
  • Under 2010 tar det praktiska testet för mopedkörkort 95 €
  Det kostar också pengar att driva både teoretiska och praktiska lektioner på en trafikskola. Vissa trafikskolor medför också ett paket som kan tas till mopedkörkort inom en dag. I så fall, den berörda personen ett test, sedan släcktes, och sedan praktiskt prov tas. Ofta än en redan i förfarandet enligt teorin examen.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha