Den läkande effekt av zink salva

Ett sätt att varje familj med växande barn behöver är zink salva. Det utgör en god grund för nya infektioner för att minska huden just därför att den fungerar uppfriskande och smittsam blås fukt försvinner. Om den består av och som kan användas zink salva till hands?

Zinkzalf

  • Tillfälle
  • Vad är det?
  • Egenskaper hos zink salva
  • Som den kan användas?

Tillfälle

Barn har en relativt skör kropp och är således alltför snabbt mottagliga för sjukdomar av andra störningar såsom infektioner, och bakterier. De kommer i kontakt med många andra barn och det är därför ofta en viktig orsak till uppkomsten av oönskad närvarande. En infektion kan leda till bildandet av hudproblem som allvarligt irritera och är mycket smittsam. Sådana utbrott i indunstning glädjebägaren är perfekt just på grund av den positiva effekten. Vad är det och vad kan det användas?

Vad är det?

Den aktiva substansen är i själva verket inte zink, dock en restprodukt från zink. Detta är också känt som zinkoxid, och erhålles genom sönderdelning av zinknitrat, karbonat eller hydroxid ??. Det är vanligtvis ett vitt till gulaktigt pulver, och är inte lösliga i vatten. Därför är det ofta salvan valt en vaselin bas säkerställa en väl fungerande kan smetas på huden.

Egenskaper hos zink salva

Salvan appliceras, det har en direkt kyleffekt. Dessutom har det särdraget att huden dras samman för att kunna återställa sår accelererade. Den viktigaste aspekten av salvan bildas av kraften på indampende fukt. Om vesiklar som skall behandlas än den har den effekten att minska fukt och uttorkning. Fukt upplöses inuti vesikeln därigenom reducera infektiviteten av sjukdomen och försvinner.

Som den kan användas?

Många typer av hudåkommor kan ge en hel del obehag. För att ge dem lättnad salva ger goda möjligheter. Var salvan innefattar följande störningar hos barn och vuxna.
Spädbarn
Irriterade ben inkontinenta barn ?? s. Huden kan på allvar svara på urin, lämnar huden röd och kliande. Salvan rekommenderas också av många gamla fruar "mödrar och moderskap sjuksköterskor att ge barnet lättnad.
Sprickor i händer och fötter
Huden är tunn och torr ut som kan riva kallus uppbyggd. En produkt som Senophile får huden att dra ihop sig igen men också att huden kommer att återhämta.
Gupp, blåsor och sår
Många sjukdomar såsom bältros, vattkoppor, impetigo, munsår, genital herpes, etc. är mycket smittsam just för att det bildas av kliande, vätskefyllda blåsor. Om dessa är öppna misstag repad sedan viruset kommer att spridas så att området blir större och andra kan antändas. Använd Sudocrème.
Pustler
Om man lider av en mild form av pustler än salvan kan fungera bra. Den kyler huden vilket reducerar trycket under huden. Detta innebär att finne mindre smärtsam.
Blåsor
Huden är känslig för brand, värme och friktion. Det kan orsaka en mängd olika smärtsamma blåsor. Zink salva lindrar besvär. Observera att det inte är blåsor som orsakas av brand. Fire Blåsor ska alltid behandlas av specialistläkare.
Observera att du alltid ihållande sjukdomar av läkare kontroller. Det kan möjligen vara mer på gång än bara en liten infektion.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha