Den irländska staden Dublin

Dublin, är huvudstaden en stad full av vitalitet och styrka. Dublin gnistrar alltid med sin energiska nattliv och livliga fester av alla typer av fester. Dublin är förmodligen den vackraste staden i Irland. Dublin är mycket lämplig för korta raster från litet avstånd från Nederländerna. I denna stad är väldigt mycket att se och göra från att se museer till festivaler, från shopping till promenader i naturen. Dublin har det! Du vet inte vart du vill åka på semester? Dublin är en billig och definitivt värt besväret. Ska du till Dublin redan men vill ha mer information, läs den här.

Museer

The National Museum of Ireland är en av de mest besökta och bästa turistattraktioner som Dublin har att erbjuda. Den irländska Museum of Modern Art är ett koncentrat av irländsk konst. Den perfekta förkroppsligandet av fantasi i kombination med historien om sitt ursprung. Om du är mer av historia och vill få omfattande kunskap i Dublin Writers Museum och Bram Stoker Museum är ett måste.

Parker

The National Botanical Garden är ett exempel på denna vackra trädgårdar här gräset är grönare än grönt och det finns många blommor överallt. På grund av den enorma mängd växtarter denna trädgård är en riktig mirakel. Om du är i denna trädgård du känner lugn och frid som utstrålar. Det finns också Phoenix Park i Dublin, denna park är ett utmärkt komplement till Dublin hans hedervärda rykte. I denna park kan du helt koppla av och ger dem en del av härligheten av Dublin.

Shop

Grafton Street i Dublin är den mest kända shoppinggatan. Detta är särskilt känd för sina enormt brett utbud av produkter. Brown Thomas är en mycket dyr varuhus som fokuserar på internationella varumärken och marknader. O 'Connel Street och Henry Street har visat att de är två shoppingområden där turister älskar det, men inte bara turister, men också medborgarna i Dublin inte kommer att glömma.

Klubbar, pubar och barer

Den Dice Bar och The Bailey är de två mest trendiga barer genom att slå ihop musiken från ungdomar och musik för vuxna. Här, därför träffar för ungdomar i kombination med träffarna från vuxna, vilket medför ett stort antal besökare.

Transport

Det fina med Dublin är att du kan komma på många olika sätt. Du kan gå genom luften, vattnet och anländer på väg; Beroende på vilken transportsätt du föredrar. Dublin är därför tillgänglig för alla prisklasser. Om du är på humör för en båttur, åka båt, men om din kärlek mer i vägen är att du bara ta bilen. Transport mellan olika städer i Irlands främsta kollektivtrafik: bussar och tåg. Om du hellre skulle ha flytt kaoset kan du alltid ta en taxi eller hyra en bil. Om du är mer en walker, kan du också välja alternativet att gå till tjusningen att ta dig igenom det. Du kan vandra i den vackra naturen eller i vackra Dublin. Om du går du kommer inte sportigt nog, finns det alltid möjlighet att cykla längs de många vackra vandringsleder i Irland.

Vandra i Dublin

För vandrare bland oss ​​Dublin ljud stödlinjer utvecklats, kallad ?? iWalk ??. Dessa ljud guider, kan du ta några promenader i och runt staden. Detta är ett mycket trevligt sätt att se Dublin och dess omgivningar väl och samtidigt ge ytterligare information. Eftersom dessa audioguider för en massa olika vägar programmerats kan du välja enligt dina intressen. Så du har en slott och katedraler, men även Croke Park iWalk iWalk.
Så om du vill gå, eller om du vill få information om Dublin, är detta det perfekta sättet för dig att njuta av staden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha