Den hösnuva är början av året. Hur kan det vara?

Tasty, så tidigt på året som fint väder, men det finns människor som är mindre nöjda. Hösnuva drabbade får mer än en månad tidigare än vanligt klagomål.

Många björkpollen i luften

Särskilt björkpollen är nu många i luften, rapporterar Radar Allergy. Leiden University Medical Centre och naturen mätas med hjälp av så kallade omröstning planerare antalet pollen i luften. På webbplatsen kan patienterna spela in sina klagomål och se var de kan vara allergisk mot.

Björk är inte det första trädet blommar i år. I december alla al börjat blomma tidigare än vanligt, vilket också lett till rinnande näsor och röda ögon. "Vi förväntar oss att alla växter och träd över en månad att vara på genomsnittet för de senaste tio åren", säger Arnold van Vliet i naturen.

Läkemedel mot hösnuva

Hösnuva droger förekommer, men enligt Van Vliet särskilt viktigt att veta var du är allergisk mot. "Detta kan hittas ut genom blodprover eller genom att hålla en omröstning räknare öga. Om du har klagomål, kan du se pollen närvarande i luften. "

Snabbare klagomål ner

Lite trygghet för hösnuva drabbade är det: om det förblir varm längre, träd och växter uppblåst snabbare och minska symtomen. "Om det plötsligt blir väldigt varmt, vilket gör för en hel del klagomål. Nu är det helt utsträckt över hela säsongen. "

Frost lindrar hösnuva

Frost skulle också bidra till att motverka klagomålen. "Om kattungarna frysa på träden är mindre pollen produceras. Men prinsen nu verkar vara långt borta. "

Undersökningen planerare kan hittas på webbplatsen för LUMC och

(0)
(0)
Tidigare artikel Nostradamus, tro och islam
Nästa artikel Making socio Gram

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha