Den helande kraften i stockros

Hollyhock är en vacker prydnadsväxt dig i staden bara mellan plattorna längs väggarna ser stiga. Den växer bra i naturen, men det är också en trevlig blomma till en vacker blomma. Blommorna är vackra magenta rosa och det är i vissa naturliga fruktdrycker och söta livsmedel som ett färgämne. Han är familjen av malva. Ursprungligen Stockros växte bara i Palestina, men han har varit på 16-talet till Europa. Hans huvudsakliga medicinska effekt mot hosta.
Botaniskt dra stockros

Innehåll:

  • Naming stockros
  • Aktiva substanser stockros
  • Stockros, bra för halsen
  • Laxerande effekt av stockros
  • Stockros, bra för tandköttet
  • Root Hollyhock är bra för njurarna
  • Hollyhock i köket

Naming stockros

Det latinska namnet för stockros Alcea Althaea rosae rosae eller en synonym. I holländska, har denna växt följande populära namnen: gemensamma hollyhock, maluwroos, höst ros, vinter ros, ros månad och spel steg. De sista fyra av dessa namn är något föråldrade. Namnet hollyhocken kommer från det faktum att alla blommorna är en och en halv meter till två långa mittpol. Blommorna visas i avstånd som en ros.

Aktiva substanser stockros

Hollyhock är endast mjölet användas. Detta innehåller algblomningen, såsom althaïne antocyaniner, fytosteroler och mineraler. Effekten av stockros liknar det verkliga marshmallow och malva, men den helande effekten av stockros är mildare, mindre uttalad.
Rysk kvinna visar hur man sätter en stockros örhänge draagt.Voor medicinsk användning te från blommorna. Den algblomningen i blommorna skapar en te som lugnar halsen.
I Ryssland, barn hänga hollyhock blommor till sin örsnibben att likna en felkleurende örhänge. För detta, du väljer ett blad av och göra det till plockade kanten på glänt. bladet består nämligen av två separata skikt. Sedan klistra lagren på båda sidor av örsnibben. Du trycker det kort och se: det naturligtvis dröjer.

Stockros, bra för halsen

Den algblomningen i stockros gör den till en lämplig mjukgörande eller mjukgörare för luftvägarna. Den används av växtbaserade terapeuter till bronkit. Dessutom ger oralt intag mjuk slemhinnorna i magen och tarmarna. Dessutom, stockros anti-inflammatorisk effekt och det är goda nyheter för personer med hals och slemhinnor problem. En kyld te hollyhock blommor kan användas som en gurgla. Drift med heshet, hosta och halsont. Vidare, gurgla av hollyhock blommor lossa slem.

Laxerande effekt av stockros

Stockros en milt laxerande effekt. Tea hollyhock i detta fall är extra bra. Dricksvatten hjälper till med förstoppning eftersom en laxerande eftersom många människor som lider av förstoppning lider av uttorkning, men du det mycket mer av det till dem. Tvärtemot vad de flesta tror har ingen törst när de är uttorkad; spottkörtlarna kommer fortfarande att fungera och kommer att få endast i en svår fas av torrhet utomstående företag.

Stockros, bra för tandköttet

Stockros Förutom halsen lugnande effekt några mindre kända användningsområden. Till exempel används den för att skölja munnen efter blödningar i tandköttet. En kall te hollyhock blommor skulle skydda tandköttet. Vidare, även om det används för barn i enures.

Root Hollyhock är bra för njurarna

I Asien, roten av stockros gäller för århundraden som en medicin för njurarna. Vetenskapliga undersökningar har visat att njurarna hos råttorna var mycket renare genom administration av en pinne rosextrakt, jämfört med njurarna hos råttor som inte behandlades. Forskarna misstänker att diuretikum, antiinflammatoriska och lugnande effekt på slemhinnor hollyhock rot
är ansvariga för att förbättra funktionen hos njurarna. Baserat på denna forskning och empiriska resultat från det förflutna Hollyhock roten kan förskrivas vissa växtbaserade terapeuter och profylax för njursjukdom

Hollyhock i köket

Tidigare, vin och söta livsmedel färgas med stockros. Detta skulle fortfarande kunna göra. Göra hollyhock te kan du bara göra det eftersom det är välsmakande. Hollyhock är en ätlig blomma. Detta gör att du kan piggna till en sallad. Hollyhock blommor har en härlig smak som påminner om färsk sallat.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag har försökt i många år att växa hollyhocks i min trädgård. Jag ser gedeien dem mellan plattorna men i min trädgård kan det inte. De gör det inte ?? kanske alltför bördig jord, tyvärr ??

Det är rätt. Också i Amsterdam växa hollyhocks allt mellan plattorna, i trots av giftet vilken kommun sprutan. Jag har aldrig vuxit sig. Du verkar också öka med rotsticklingar. Kanske det är en idé? Men då får du rötterna under gatstenar kommer ifrån, det är lite knepigt. På den här sidan behöver de bara en massa rika jord och full sol: http://www.pfaf.org/user/Plant.aspx?LatinName=Alcea+rosea

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha