Den helande kraften i röda vinbär

Gunlies Svensson Februari 29, 2016 Hälsa 30 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Röda bär är semi förhållande runda frukter med en klarröd färg. Det är en vacker växt som har medicinsk effekt och högt näringsvärde. Röda bär passar perfekt i trädgården som en färgglada bär dekorera trädgården och är också ätliga. De är trevliga och färska bär som ofta ses i en öken sommar som garnering. Det finns många antioxidanter i röda vinbär och som hjälper avgifta kroppen.

Innehåll:

 • Ätbara prydnads frukt
 • Johannis Beeren
 • Medicinsk effekt av röda vinbär
 • Näringsvärde röda bär
 • Läkemedel te med röda vinbär bush blad
 • 12 Indikationer för röda vinbär som medicin
 • Eettips röda bär

Ätbara prydnads frukt

Röda bär är läckert mellanmål sura frukter. De används ofta för att dekorera desserter med glass extra. Den röda bär ser bra ut. En röd bärbuske passar perfekt i trädgården. Från slutet av juni röda bär börjar plocka kostnader. Det är en givande växt att göra dig jamma tillsammans. Den röda bär buske skål som traditionellt används i Nederländerna och övriga Västeuropa, Nordeuropa och Centraleuropa.

Johannis Beeren

I Tyskland, denna super frisk frukt typ röd Johannis Beeren heter eftersom han börjar mogna runt den 24 juni festen dagen av St John. Röda bär hör som de vita bären av vinbär. De odlas helt kommersiellt, i Nederländerna. De är ibland odlas under en plasttunnel eller i ett växthus så att de är mer benägna att mogna. Du kan också bra sätta i din trädgård eller grönsaksland röda vinbär. Även i en front-köksträdgård är en lämplig anläggning. Röda bär är systrarna av svarta vinbär.

Medicinsk effekt av röda vinbär

Den röda bär, liksom svarta vinbär en medicinsk effekt. Äta bären fungerar febernedsättande, aptitretande, sammandragande och ökar tendensen att svettas ut avfall. I allmänhet, röda bär stimulerar matsmältningen och fungerar lite laxerande. Den röda bär hjälper toxiner bättre släppas ut ur kroppen. Det bara på en detox diet.

Näringsvärde röda bär

I röda bär innehåller mycket fibrer, vitaminer, mineraler och andra fytonäringsämnen. Den är rik på vitamin B1, C. Dessutom finns det i följande mineraler: järn, fosfor, kalium, koppar och mangan. Den innehåller också fytonäringsämnen som faller under antocyaniner. Den stora mängden fiber i denna lilla frukt kan hjälpa till att bidra till en hälsosam och smidig matsmältningen så att blodsockret inte varierar för mycket. Detta gör den röda bär minskar tröttheten och det fungerar bra för personer med typ 2-diabetes.

Läkemedel te med röda vinbär bush blad

Te från de torkade bladen från den röda vinbär sätts för att lindra gikt och reumatiska sjukdomar, såsom artrit och artros. För oral och halsinfektioner rekommenderas att använda kallt eller ljummet te från bladen för att gurgla med. Du kan göra en grötomslag av detta te för att behandla dem dåligt läkande sår.

12 Indikationer för röda vinbär som medicin

Det finns antioxidanter i frukt och grönsaker. Röda bär kända medicinska egenskaper av fytonäringsämnen antocyaniner, som ofta finns i röda frukter som en antioxidant. Detta gör den till en naturlig förebyggande mot cancer, diabetes, hjärtsjukdomar och åldrande i allmänhet. Dessutom är örter som krävs av fackmannen i Europa, röda bär under de närmaste 12 sjukdomarna.
Röda bär på en buske
 • Fetma,
 • Reumatism,
 • Spleen problem,
 • Smärta i urinvägarna,
 • Anorexi,
 • Problem med blåsan,
 • Cirros,
 • Lågt blodtryck
 • Leverproblem,
 • Trötthet,
 • Allmänna symptom på svaghet,
 • Gallproblem.

 • Eettips röda bär

  Med undantag för att göra sylt är den röda bär val att uppleva en sommar röd berry cirkel. Röda bär är perfekt dessert eftersom det hjälper matsmältningen. Det går bra med söta rätter som något syrlig röda bär gör bättre matsmältning söta livsmedel. Du kan göra en ny sås av röda bär genom att mosa dem, siktning och blanda det med honung. Detta kan vara bra på en pannkaka. Hemlagad röda vinbär sås skulle passa i en välsmakande yoghurt. I stället för att ta itu med honung kan också kval vikt 1-1 med socker och matlagning tills det tjocknar. Då kan du få en slags sirap / sirap som är några månader torkning väl. Honung variant är friskare, men ska inom några dagar på grund av färska bär i den. Alternativt kan du använda en kombination av stevia, honung och lite socker för att göra en sirap av röda bär.
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (2)
  Önnert Ljung
    Like 1   Dislike 1

  Jag urinblåsa ofta och tidigare som ett barn gallproblem, massor av saker som jag fick bikupor. Att jag kunde få genom att äta röda vinbär. Jag har dem i samband med tilldelningen och bara ätit sedan helt lane gång, de var läcker. Och nu väntar vi för att se om jag gör något om mina problem med urinblåsan.

  Jannis Lindskog
    Like 2   Dislike 0

  Tack för din fina kommentarer. Tranbär är också mycket bra mot problem med blåsan.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha