Den helande kraften i persikor

Mattie Schauman Februari 28, 2016 Hälsa 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Peaches är en läcker saftig fruktslag. Den perzikje är saftigt syster nectarientje. Genom att dra persika få våta händer så mycket juice är i det. Om en mogen persika är bra så att du kan dra bort skinn. Ett måste är att göra detta över en tallrik så att du fånga den läckra saft och kan använda i dina flingor, som en bas för salladsdressing, eller helt enkelt att dricka något. Glöm inte att slicka fingrarna.

Kinesisk frukt erövrar världen

Persika kommer från Kina. Alexander den store, var persika träd infördes från Kina i Europa. Han växte första gången på europeisk mark i det antika Grekland. Därifrån persika träd spridda över Medelhavet. Han hamnade till slut i Spanien. Spanjorerna har persika träd transporteras till både USA: s. Så fångade persika träd från Kina över hela världen.

Konserverad Peach

Persikor på visa är en mycket mindre hälsosamt än färska persikor. Detta är inte minst på grund av de höga sockerinnehåll persikor som flyter när de burk. Det är bäst att äta färska persikor eller torkade persikor. Den torkade persika är i tutti frutti blandningar.

Persika frukt detox

Det är trevligt att perzikjes och nektariner tillsammans för att äta. Peaches kommer med många fytonäringsämnen. I Indien och Kina, persika som ett botemedel mot njursjukdomar. Den höga halten av kalium och många av fibrerna är bra för separation av avfall som utförs av njurarna. Därför är persika en utmärkt detox frukt.

Anticancer Frukt

När det finns för många gifter i kroppen kan hända att njurarna och försämrar deras verksamhet, som kan orsaka någon annanstans i kroppen toxiner för allvarliga sjukdomar såsom cancer. Persika ätande hjälper till att förhindra sjukdomar. Detta är inte bara en intressant teori, men det är också upprepat demonstrerats i vetenskaplig forskning. En undersökning i Kina fann att två gånger i veckan, äta en persika minska risken för cancer, i synnerhet risken för munhålecancer. En persika perfekt passera in i en diet som stöder kemoterapi.
valnöt. Du kan äta kärnan, men eftersom cyanid är det inte rekommenderas. ">
Gropen av persika ser ut som en valnöt. Du kan äta kärnan, men eftersom cyanid är det inte rekommenderas.

Persika, fruktsallad

Peaches är en idealisk sorts frukt att bearbeta i en fruktsallad med jordgubbar, äpple, banan, vindruvor och apelsiner. Det är bra mellanmål frukt. Du kan sätta ett par persikor på en platta till dem och plocka upp med en gaffel då. När du besöker förvånad över detta, blir plattan snabbt tom igen. Peaches är en läcker dessert med is, företrädesvis hemlagad glass. Du kan också stoppa persika bra i en hemmagjord müsli eller gröt. Du behöver mindre socker. Du kan också använda persika i en fruktsmoothie. Prova en persika pannkaka, som är en trevlig och ursprungliga twist på Äppelpannkaka.

Peach Skin

Människor, särskilt kvinnor alla vill ha en persika hud. Persika är så mjuk när du rör det det påminner smeka någon. Vissa människor äter också huden på persika, men som är ganska håriga. Det är inte tillrådligt att äta en icke-ekologisk fruktskal efter tvätt eftersom det alltid är med bekämpningsmedel blir kvar. Dessutom finns det fler anledningar att äta ekologiskt, till exempel, gör att lantarbetare inte har att arbeta med gift. Peaches är bland de 10 olika frukter och grönsaker med flest bekämpningsmedel. Under sprita ut bekämpningsmedel på händerna och penetrera huden. Beläggningen är så tunn att bekämpningsmedlen i slutet så det finns bekämpningsmedel i köttet. Därför köper bara ekologiska persikor. Du vill inte bekämpningsmedel får i kroppen eller på persika huden.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Historia av mode
Nästa artikel 35 veckor gravid - 4 tips
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha