Den helande kraften i papaya utsäde

De papaya frukt och papaya papaya blad och blommor är mycket hälsosam. Frukten äts hela världen. Bladen de äter främst i Sydostasien och kunderna finns bra mot malaria. Blommorna är mycket bitter och också fungera som antimalariaprofylax, en profylaktisk mot malaria. Utsädet kasta det mesta bort men är ätliga, mycket friska och även har helande krafter! Papaya frön arbeta med som det står för modet som har att göra med matsmältningen. I Hawaii torkad papaya frön som säljs som medicin. Det finns enzymer som hjälper matsmältningen.

Innehåll:

 • Smaken av papaya utsäde
 • Papaya Seed är antibakteriell
 • Nutritional papaya utsäde
 • Papaya Seed mot parasiter
 • Papaya utsäde mot leverproblem
 • Papaya frön mot cancer
 • Papaya frön mot hemorrojder
 • Papaya frön som ett preventivmedel
 • Papaya Seed själv torkning och malning
 • Papaya frön och honung
 • Färsk papaya utsäde måltid

Smaken av papaya utsäde

I Indien tuggar på med papaya frön för att ge munnen en frisk smak. Papaya frön anses av vissa som en ersättning för kapris. Papaya frön smakar lite stickande, pepprig eller mosterachtig,. Det påminner också om bitter rädisa och pepparrot. Papaya frön gör bra i ett förband. Du kan torka papaya frön för att göra dem till ett förband, men du kan också vinäger, olja och färsk papaya utsäde blanda dem så att du får en läcker kryddig dressing.
Papaya talet med utsäde

Papaya Seed är antibakteriell

Papaya frön har antibakteriella egenskaper. De arbetar mot E. coli-bakterier och salmonella. Papaya frön hjälper också lindra buken infektion, tyfoidfeber eller tyfus. Papaya frön som pumpafrön kan döda interna maskar. Papaya frön fungerar också bra mot njursvikt.

Nutritional papaya utsäde

Även om du inte lider av interna bakterier papayafrön kan ge en lösning. Papaya Seed lindrar om du har ätit en hel del eller lider av matsmältningsbesvär tillfälligt. Enzymerna i papaya frön gör smälta maten bättre. Förutom enzymer innehåller papaya utsäde fett, protein, kalcium, magnesium och fosfor.
Ritning papaya

Papaya Seed mot parasiter

I tarmen kan vara parasiter. En studie i Nigeria visade att barn med parasiter som gick förlorade när de hade ätit sju dagar i följd torkade papaya frön med honung. 76% av de behandlade barnen var efter en vecka papaya utsäde äta parasit fritt medan endast 16% av barnen som fick fria från parasiten var en placebo. I placebo var precis som i den verkliga medicinen honung så att den inte kan ha legat där.

Papaya utsäde mot leverproblem

Papaya frön är i traditionell kinesisk medicin för att avgifta levern längs. När någon lider av cirros, är det bra att äta papaya utsäde. Fytosanitära Terapeuter kan rekommendera en lever patienten att äta papaya utsäde. Varje dag en tesked räcker.

Papaya frön mot cancer

Papaya frön innehåller isotiocyanater. I vetenskapliga studier visat på djur för att fungera bra dessa föreningar mot olika former av cancer. Bröstcancer, lungcancer, prostatacancer, pankreascancer, tjocktarmscancer och leukemi motstånd från isotiocyanater.
Två frön rika papaya s

Papaya frön mot hemorrojder

Det finns människor som av sina hemorrojder härdas genom papaya frön att äta. Det kan ske på följande sätt. Man skalar en papaya och blendert papaya massa med ungefär sex till åtta frön och en kopp vatten. Du får då en färsk papaya smoothie som du kan dricka det så. .

Papaya frön som ett preventivmedel

Papaya frön är i Sydostasien, Pakistan, Indien och Sri Lanka i århundraden använts som ett preventivmedel för män och kvinnor. Genom dagligen för att äta en tesked papaya utsäde uppstår efter tre månader inte mer spermazotoïden. Denna visdom är inte officiellt testats på människor, men hos djur. Det har varit vetenskapliga tester med apor och råttor som visade att de var faktiskt helt infertila. Efter 45 dagar utan papaya utsäde äter djuren var bördig igen. Papaya utsäde har inte någon negativ inverkan på libido. Papaya frön anses säkra, även om det påverkar infertilitet. Det faktum att spermieproduktionen återupptas när man har slutat äta papaya utsäde visar att den påverkade ingenting permanent.
Torkad papaya utsäde liknar pepparkorn

Papaya Seed själv torkning och malning

I en papaya är mycket papaya frön. Även en liten papaya är en rik källa av utsäde. Du kan hålla fröet till veckor i kylskåp, men det är också möjligt att torka den. Om du vill torka papaya frön snart använda en ugn vid låg temperatur eller stoppa fröna i ugnen när du använder det bara för att baka något. Under de timmar som ugnen svalnar fröet som skall torkas. När det är torrt då det verkar papaya utsäde pepparkorn. Det är även möjligt att fylla en pepparkvarn med torkade papaya frön. De torkade kornen kan malas och göras om maten. Du kan blanda torkade fröet med smör på en smörgåspålägg, eller blanda den med olivolja och riven kokos som ett smörgåsfyllning.

Papaya frön och honung

Torkade papaya frön kan slipa och i en burk som en tredjedel är fylld med honung gör. Honungen ger en söt smak så barnen vill äta det. Lägga så mycket torkat papaya frön i burk honung som det finns i honung. Blanda sedan du det väl. Du tar varje dag en tesked av dessa för att uppnå de medicinska effekter. Torkade papaya frön i honung kan bli ett bra år.

Färsk papaya utsäde måltid

Färsk papaya utsäde du kan äta så. Du måste bara vänja sig vid något skarp smak. Du kan börja med 5 frön. Om du är van att äta en tesked frön per dag. En tesked papaya kärnor per dag är en utmärkt medicinsk effekt; tar mer är inte nödvändigt. Dessutom kan du färsk papaya utsäde i en smoothie blanda med juice av papaya och andra frukter som ananas och banan. Great!
(0)
(0)
Tidigare artikel Bort med ballasten!
Nästa artikel Hotter än helvete

Kommentarer - 11

Vi lever i södra Indien. De senaste tre åren har vi bara papaya disk utan en enda pitje.Wat som händer här, kan någon berätta för mig det. Sker sådan användning bekämpningsmedel eller manipulation av frukten? är väldigt nyfiken om någon weet.Groet

Jag använder på middag två gram gurkmeja, kan jag fortfarande använda papaya pulver? Om så är fallet, vad är den maximala dosen, är tidigare cancerpatient.

Jag har tagit, men det finns fortfarande inget resultat. skam ??

Jag hade tarmproblem och verkade ha en paraciet. Mediciner hjälpte inte. Nu har jag en kurs på sex månader rena papaya frön följde med en strikt kolhydratfria diet: 1 flat matsked per dag på morgonen av kvark och en kväll med en sallad. Först efter sex månader var jag botad. Nu kan jag äta något.

Ett bra verktyg verkar som me.We skulle vilja köpa det, men än så länge har vi ingen adress kan vinden.Wel papaya papaya pulver eller tuggtabletter, men inte papaya utsäde? Vem kan hjälpa oss på det här sättet.

Den Papay var och är mycket används i Surinam av befolkningen. Även tugga fröna var en gammal praxis från Indien. Vi kunde därför göra med lite mer reklam för papaya vrvrucht göras. Fler papaya färre läkare. Så min älskling vad mer kan man vill!

Papaya utan stenar är vanligare i tropikerna. Det kan finnas en brist på manliga papaya träd i området. Det enda sättet att ta reda på är att undersöka exakt var papaya kommer ifrån.

Den maximala dosen är om eentheelepel pulver. Du kan använda den men ärligt talat papaya utsäde är inte den lämpligaste källan till isotiocyanater. Kol som kål, blomkål och brysselkål är en mer lämplig källa.

Jag vet inte varför du tog det, men oftast inte kan skada att vända sig till en professionell. Om exemplet tas med tarmproblem som måste åtföljas av eliminering av socker, vitt mjöl och mejeriprodukter eftersom dessa ämnen inte hewrstellen utan snarare ta ytterligare obalans i tarmfloran.

Det enklaste sättet att komma till papaya utsäde: papaya oss köpa och torka frön. En papaya har inte altjd i det lokala snabbköpet, men i asiatiska butiker och på många marknader.

Lyckligtvis, förra veckan jag åt fyra papaya, kanske den godaste frukten i världen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också