Den helande kraften i menstruationsblod

Skulle du blir sjuk igen och tänker "Åh kära"! Då är det dags att dyka djupare in i hemligheterna kring menstruation. Visste du det är att din mensblod är väldigt helande? Inte bara forntida civilisationer var medvetna om denna kunskap. Nej, den moderna vetenskapen börjar upptäcka vad den helande kraften av menstruationsblod.

Menstruation idag

Menstruation ses av de flesta människor i dagens samhälle som något dåligt och smutsiga. Kvinnor är ofta sjuk och lider av magsmärtor och känslomässigt kaos. De skäms för deras humör och blod. De ser upp till sina månatliga menstruation och vill ha det så fort som möjligt från hans. Män ofta inte vet vad de ska göra med behov, och ogillar den kvinna som är mer känsliga under denna period. Men varför menstruerande kvinnor ändå? Och vad är funktionen av blod?
Ying och Yang energi

Du förkroppsligar den feminina energin

Allt kommer från en källa andra ord urkraft. Detta är annars kallas den universella energi som kallas Qi. Denna energi är början på allt. Allt runt omkring dig, liksom träd, moln, sjöar, hus, kanaler, stjärnorna. Men du själv härrör från denna urkraft. Denna livsenergi kan visa sig på två sätt och detta kallas Yin och Yang dvs manlig och kvinnlig energi.
Som en kvinna, förkroppsligar du den feminina gudinnan energi ?? ?? även hänvisad till Ying. Denna energi representerar kreativitet, andlighet, lyhördhet och tänker cyklisk. Tyvärr är denna energi undertrycks under många år. I dagens patriarkala samhälle, kvinnan berättade för dem hennes blödning att fånga så mycket som möjligt genom att stoppa kemiska tamponger i hennes kropp. Tamponger bleks med kemisk biprodukt av klor kallade dioxin. Detta görs för att få tampongen trevligt och vitt. Dessutom är många kvinnor rekommenderas att använda syntetiska droger som stör den naturliga menstruationscykeln. Dessutom ökar användningen av p-piller risken för bröstcancer. Nu vi anlände 2015 i Vattumannens tidsålder, fler och fler människor i kontakt med den kvinnliga energin. Som ett resultat kvinnor kommer ihåg varför de menstruera. För detta är det lämpligt att titta på några äldre civilisationer berätta om menstruation?
Gudinna av månen

Forntida civilisationer och deras kunskaper om menstruation

Det har varit många civilisationer genom historien som drog fördel av de andliga krafter menstruationsblod. Menstruation är relaterad till månen, som också har en fyra veckorscykel. Månen gudinnan är en symbol för fertilitet och pånyttfödelse. I den grekiska mytologin kallades hon Artemis. Menstruationsblod har alltid varit en andlig kraft, där kvinnor var anslutna. I forna tider blodet ansågs vara helig och mycket healing.
Aborigines
Aboriginerna använde menstruationsblod för att läka sår. Dessutom hade de ritualer som de var blodet. Såsom måla sina ansikten med röd färg och dansa runt elden för att fira menstruation.
DogonsDe Dogons
I Mali Dogons göra särskilda hyddor där kvinnor bo när de menstruera. De vet att kvinnor har under denna period av starka andliga gåvor som de kan utvecklas i ett avskilt område. Kvinnorna har inte hushållssysslor att göra mer och inte ta hand om barnen. De använder denna gång för shamansk meditationer, inre reflektion och andligt berikande.
North American Indians
De höll liknande ritualer i månen lodge. En måne lodge är en plats där kvinnor är när de menstruate att utföra ceremonier såsom meditationer och böner. Indianerna hade högre intuitiva förmågor under menstruationen. Genom att meditera fick de maningar som gynnats deras gemenskap. Om andra nationer attacke förstörde de den första månen lodge ?? ?? fienden.

Från matriarkaliska till patriarkala samhällen

Tyvärr är denna kunskap inte i händerna på vår samtida västerländska samhället. För tusentals år mysterier menstruation kvinnor var en stor del av de flesta samhällen. De krafter där kvinnor tillhandahölls med utplacerades för hela samhället. Så ?? n 5000 år sedan, förändrades på många ställen, särskilt i Europa. De matriarchal samhällen förtrycktes och domineras av patriarkala folk. Detta säkerställde att det finns ett tabu utvecklats kring menstruationen så att kvinnor inte längre var medvetna om sina egna gudomliga krafter.

Vad är styrkan i din egen menstruationsblod?

Blodet som rinner ur dig är en symbol för den feminina energi som du förkroppsligar. Det är ett kraftfullt verktyg för att få en starkare koppling till Moder Jord. Men också att utveckla dina andliga, känslomässiga och kreativa färdigheter. Under denna period, du är mer intuitiva, kreativa och dina helande krafter starkare. I forna civilisationer,
Hela jorden med din styrka kvinna därför hedrad och respekterad som en helig mirakel. Många prognoser gjordes av kvinnorna under menstruation under månen lodge. Det skapades för kvinnan och hon var immun mot varje form av arbete så att hon kunde uppmärksamma inre inspiration och andlig utveckling. Hennes blod var omsorgsfullt bevaras för att mata jorden och sjukdomar för att bota den. En annan funktion av den andliga utvecklingen du gör dina drömmar. Två dagar innan menstruationen är dina drömmar mer intensiv. Detta händer eftersom din samband med din inre värld blir starkare. Meddelandena som du skickar till ditt undermedvetna kommer att bli tydligare. Du är inte bara i kontakt med Moder Jord på grund av den feminina energi som du förkroppsligar, men också för att du förkroppsligar de naturliga cykler av jorden, t.ex. graviditet och förlossning.

Menstruation och kön

Eftersom menstruationsblod har en mycket kraftfull andlig energi, sex har under denna period, en helig och särskild händelse. Allt är energi och frekvens om du klarar det till mannen, han tar förvandla din energi och krafter. Det är därför lämpligt att ha sex bara under menstruation med någon du tycker mycket speciell. Då kan det vara ett kraftfullt medium för att stärka din obligation.

Menstruationsblod och odödlighet

Det finns till och med civilisationer som trodde att du skulle kunna vara odödlig genom att dricka menstruationsblod i kombination med sperma. De sade att detta är den största hemligheten är att mänskligheten inte kan komma tillbaka. Människor bör därför ges samma befogenheter som de är.

Personliga erfarenheter av människor

Flera studier visade på en överraskande positiv bild av den helande kraften i menstruationsblod. Således, på 60-talet var en studie där man varje dag drack menstruationsblod. Efter tre månader ändrade sin hårfärg från grått till dess ursprungliga brun färg. Dessutom finns det många människor som experimenterat med att dricka menstruationsblod, och även dessa människor upplevt fantastiska resultat. Så det var någon efter att ha druckit menstruationsblod kände tio år yngre och var endast varv kör. Men det finns en kvinna vid namn Grace Diaz att hennes halsont försvann efter att ha druckit menstruationsblod. Det finns de senaste åren, vetenskaplig forskning om helande kraften i menstruationsblod, vilket ledde till häpnadsväckande resultat.

Den helande kraften i menstruationsblod inom vetenskap

Stamceller är moderceller ?? ?? av alla celler från vilken blodet består, såsom röda och vita blodkroppar och blodplättar. De återfinns i benmärgen, och det ligger i hålrummen i våra ben. Benmärg är den mjuka vävnader och finns främst i bäckenet, bröstben, revben, och kotor. Men också i navelsträngsblod stamceller är närvarande. Stamceller är mycket avgörande för att bota många sjukdomar, eftersom de besitter den egenskapen att delar skall placeras. Vidare är några del av var och en av de 220 typ transformera celler som finns i kroppen. Sålunda kan exempelvis, någon med Alzheimers sjukdom har en brist på blodceller i ett visst område. Stamceller kan se till att detta kan lösas. Vid denna tidpunkt, stamceller används för närvarande endast i transfusioner. Eftersom du inte kan få ett patent på stamceller, är det lite experimenterade med att bota sjukdomar genom stamceller. Men vad exakt är den helande kraften i cellerna från menstruationsblod?
Celler från menstruationsblodstamceller foder
År 2014, brasilianska forskare funnit att celler från menstruationsblod matades de embryonala stamceller. Embryonala stamceller är stamceller från ett embryo gammal tas av bara några dagar. Fördelen med embryonala stamceller till benmärgsceller och navelsträngsblod är att den har en längre hållbarhet i laboratoriet. I det ögonblick någon behöver en blodtransfusion, det finns ingen anledning att vänta längre. Det finns alltid tillräckligt med blod finns. Den brasilianska forskning visar att cellerna från menstruationsblod näring de embryoceller. Det innebär att det endast finns en liten mängd av embryoceller krävs för en blodtransfusion, kan resten kompletteras med celler av menstruationsblod. Dessutom är dessa celler är lätt åtkomliga.
Celler från menstruationsblod kan vara sig själva som att använda stamceller
Under 2007 har en forskning gjorts i USA med råttor, som visade att cellerna i menstruationsblod, inte bara som ett tillägg av stamceller kan användas, men också cellerna själva kan tjäna som stamceller. Dessa experiment visade i labbet att under rätt förutsättningar, kan menstruations cellerna byta till andra typer av celler, till hjärnan, lungor, lever, bukspottkörtel och hjärta kan sparas. Cellerna växte lätt och snabbt. Detta är ytterst viktigt eftersom det ofta är svårt att göra stamceller växer så snabbt att de är livskraftiga.
celler i kroppen av menstruationsblodstamceller befanns 100% mer effektiv än stamceller i benmärgen
Under 55thScientificSessions av American College of Cardiology under 2008 presenterade en japansk forskare vid namn Miyoshi en vetenskaplig studie som genomförts vid Keio University i Japan. Det visade sig att man skulle kunna använda celler från menstruationsblodstamceller för att bota med ett sjukt hjärta. Under studien, fanns det sex frivilliga som hade donerat menstruationsblod. Detta var föregångaren blodkroppar som kallas ?? mensenchymal celler tredje land i Medelhavsområdet {} "placeras i en kultur av hjärtan råttor. Otroligt, 20% av råttorna började sitt hjärta spontant, rytmisk och synkront slå igen. Det betyder att cellerna bete sig mer som hjärtceller. Dessutom har ark av hjärtmuskelvävnad som skapas igen. Enligt en rapport från nyhetsbyrån AFP, är framgången för detta experiment 100 gånger högre än 0,2 till 0,3 per framgång cent som du kan få från human benmärgsstamceller.
Miyoshi konstaterade att:
  • Det MMC en potentiell ny, lättillgänglig resurs för hjärtstamcellsbaserad terapi
  • Kvinnor kunde en dag använda sitt eget mensblod för sin egen behandling. De lösa detta stora problem med det naturliga immunförsvaret.
  • MMC har en potential för att skapa muskelceller. Menstruationsblod kan också användas för andra tillämpningar, såsom sjukdomar där muskelvävnad förstörs, såsom ALS ?? ??.

Vad är kanske den mest intressanta av alla dessa studier är att antalet stamceller som härrör från menstruationsblod från en kvinna har potential att bota tusentals människor. Vi har nått en ny fas av naturmedicin. Eftersom vi nu vet att vår största drogen är i vår egen kvinnliga kroppen.
Anslut dig med dina inre krafter

Vad kan du göra med menstruationsblod?

Nu vet du att din menstruation en mycket helig och andlig händelse, kan du också ha ett annorlunda sätt affär. Några tips:
Lyssna på din dröm
Lägg tre dagar innan mensen en liten bok bredvid huvudet så att du kan skriva ner alla drömmar. Universum talar denna period starkare mot dig, till exempel genom drömmar. De är intensiv. Du kan dra nytta av detta genom att skriva ner dem och söka nästa dag på Internet vad de menar, eller att tolka dem själv.
Koppla upp
Ta fritt om möjligt. Lägga ut i solen och lägga handen på magen. Solen är en kraftfull energikälla som är full av helande kraft. Du kommer att må bättre omedelbart och har en känsla av att det kommer att flöda. Dessutom är det mycket lämpligt att gå in i havet. För även havet har en mycket läkande effekt. När du kommer hem på kvällen kan du sätta en varmvattenflaska på magen med en varm kopp örtte. Det är viktigt att du ser dessa dagar som helig. Du ansluter med dina inre styrkor. Ta dig tid utrymme att älska dig själv.
Gör ett altare
Du kan göra ett altare som ditt exempel, två röda ljusen brinner och en ängel kort bygger på dagen din period startar. Dessutom kan du ha färska blommor släppa och bränna läcker lavendel. Om du har mer utrymme, kan du även skapa en särskild hörn med röda kuddar och vackra ljus.
moon lodge ansluta dig med mångudinnan Artemis
Du kan göra detta genom att ringa henne. Be henne för vägledning och gudomlig visdom. Det är också ett bra tillfälle att prata och meditera i dina avsikter. Om du vill göra något kreativt, då detta är rätt tillfälle måla, skriva. Du kommer att se att du har mer inspiration i menstruationen.
Healing sessioner
Under denna period du andlig kraft mycket starkare. Det är därför lämpligt att ge ett exempel eller shamansk reiki session. Annars är det lämpligt att delta i dessa möten. Dessutom kan du gosa i naturen och anslut dig till moder jord som är fylld med naturligt helande kraft.
Dela med dig av ditt blod med moder jord
Du kan bäst samla blod genom en menskopp. Du kan sedan häll i en burk och placera vatten i den. Ta en trevlig vandring och dela vattnet med jorden. Menstruationsblod verkar vara ett mycket kraftfullt sätt för matning av jorden. Det stärker också din obligation med Moder Jord.
Använd blod för sår eller eksem
Du kan också välja att behålla ditt blod i en burk och använda den för att göra sår läker snabbare, eller för att förhindra eksem kliar. Dessutom är det även möjligt att behandla blod i en kräm. Det finns människor som gör grädde. Det är lämpligt att diskutera med någon om hur du kan göra detta bäst.
menstruatiecupDrinken av menstruationsblod
Om du vill gå ett steg längre, kan du också dricka menstruationsblod. Det finns människor som gör detta med rött vin, andra varianter är också möjliga. Dessa människor säger att de känner sig mer energisk. Ett annat fenomen är att din hud är mjukare och håret känns friskare, men också kan orsaka ont i halsen försvinna. Tror du att det kan vara konstig idé, kan du tror att du kanske äter biff, och därmed många djurblod. Tanken att du inte dricker ditt eget blod är rent mental programmering. Vilka medicinska konsekvenser ytterligare beslutar, vet vi inte ännu. Men kanske du tycker att det är värt att försöka.
Obs: Det är viktigt att du bara dricka ditt eget blod. Så du är säker på att du får friska celler i kroppen. Kom också ihåg att dricka blod ökar risken för spridning av sjukdomar, etc. avsevärt. Enligt teorin celherinnering celler har ett minne, därför är din personlighet lagras i cellerna. Om du dricker blod någon annan riskerar att ta på personlighetsdrag. De säger också att dina celler är blåkopia av din själ. Om du vill experimentera med att dricka menstruationsblod, är det bra att veta detta. Det kan vara en mycket helande sätt, om du använder den på rätt sätt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha