Den helande kraften i kronärtskockor

Kronärtskockor är en läcker delikatess bland grönsakerna. Du kan äta både kronärtskocka hjärtan som växt blad. Kronärtskockshjärtan oftast äts. Det är faktiskt en del av omogna kronärtskocka. Kronärtskocka anläggningen är när det är fullvuxen äts genom att plocka bort blad och tjocka, fyllda änden där han fastnat till kronan en att göra en mellan tänderna, och grönsaks kött i munnen av fulla deltagande att bita av bladet. I vissa fall har en kock den vegetabiliska kött heras från bladen.

Innehåll:

  • Vetenskap bekräftar uråldrig visdom
  • Kronärtskocka är en högstämd tistel
  • Kronärtskocka som ett afrodisiakum
  • Kronärtskockor och blodsocker
  • Folsyra i kronärtskockor
  • Fibrer i kronärtskockor
  • Vitaminer kronärtskockor
  • Mineraler kronärtskockor
  • Fytonäringsämnen i kronärtskockor
  • Cynarine i kronärtskocka

Vetenskap bekräftar uråldrig visdom

I antikens Rom och de gamla grekerna, var kronärtskocka känd som en mag grönsak. Denna verksamhet kommer att stödjas genom modern vetenskaplig forskning. En undersökning av 247 patienter med dyspepsi fann att symptomen på denna mag sjukdom hos alla patienter minskade efter att ha ätit kronärtskocka. Detsamma gäller för personer med en colon irritabile; En undersökning av 208 personer visade att symtomen minskade när en måltid med kronärtskocka som grönsaker hade ätit ..
Ritning av kronärtskocka tistel

Kronärtskocka är en högstämd tistel

Kronärtskockor du inte hittar i naturen. Kronärtskocka är en högstämd kallas kardon tistel som växer i Medelhavet. De gamla grekerna odlade denna grönsak, men det användes också av de gamla egyptierna, perserna, turkar och araber. Genom mutationer och hybrider sitt ursprung i den 15: e-talet i Europa, kronärtskocka som vi känner det i dag.

Kronärtskocka som ett afrodisiakum

Rembert Dodoens skrev om lustfyllda egenskaper kronärtskocka. På 16-talet det inte ansågs lämpligt för kvinnor att äta kronärtskocka, men för män. I själva verket var det ett afrodisiakum och att du har inte ge alltför många kvinnor, man vet aldrig vad som kommer därifrån. Det roliga det kan ge en kronärtskocka gäller hälsofördelar i form av näringsämnen. Naturligtvis är dessa näringsämnen som behövs för ett hälsosamt sexliv. I så måtto, tron ​​på kronärtskocka som ett afrodisiakum understryks av moderna insikter. I örtmedicin, en vetenskapligt baserad örtmedicin, kronärtskocka fortfarande används som ett afrodisiakum.
Många kronärtskockor

Kronärtskockor och blodsocker

Kronärtskockor är bra för diabetiker eftersom det sänker blodsockret. Som ett resultat, det kräver mindre insulin. Det arbetar främst med vuxendiabetes. Ett annat sätt att använda kronärtskockor under bantning botemedel. Det fungerar nämligen ett diuretikum, ger en lever dränering, förbättra fettförbränningen och minskar blodsockret. Kombinationen av dessa fyra faktorer gör denna grönsak lämplig under bantning botemedel. Du måste använda bladen av kronärtskocka växt, cirka sex gram. Du kan ta detta som klämma eller tinktur, torrsubstans eller annan form. Rådgör med ett naturläkemedel läkare.

Folsyra i kronärtskockor

Folsyra kallas också vitamin B11. Detta material hjälper till att bygga upp DNA. Gravida kvinnor rekommenderas att äta en hel del produkter med folsyra, eftersom det minskar risken för hjärn avvikelser i spädbarn. I våra kronärtskockor är 17% av det rekommenderade dagliga intaget för folsyra.
Burk kronärtskockshjärtan i olja marinad

Fibrer i kronärtskockor

Kronärtskockor innehåller i genomsnitt mer fibrer än för sitt fiber rikedom berömda plommon. Ett uns kronärtskockor ger 14% av det rekommenderade dagliga intaget. Kronärtskockor äta kommer förhindra förstoppning och minska risken för koloncancer. Det senare beror på att fiber inte bryts ned utan för kroppen av farliga ämnen i livsmedel såsom gallsyror kan absorbera.

Vitaminer kronärtskockor

Förutom folsyra är mer hälsosamma vitaminer i artisjokje. C-vitamin är mest närvarande i detta formade grönsak; ett uns innehåller 20% av det rekommenderade dagliga intaget. Dessutom finns det vitamin K, pirydoxine eller B6, B5 eller pantotensyra, och niacin eller B3, tiamin eller B1 och B2 eller riboflavin i denna delicieuze grönsak.
Kronärtskockor på bakgården

Mineraler kronärtskockor

Kronärtskocka är en grönsak som om det måste RDA-värden är mer mineraler än vitaminer. Koppar är ett essentiellt spårämne som sker över den läckra kronärtskocka: en innehåller vår 27% av det rekommenderade dagliga intaget för koppar. De andra mineralvärden är ganska nära varandra: järn, magnesium, fosfor, mangan, zink och kalcium.

Fytonäringsämnen i kronärtskockor

Silly Marin, ferulsyra och kaffeinsyra komma in för kronärtskockor. Dessa ämnen är alla kraftfulla antioxidanter. Silly Marin är extra bra för levern att regenerera nya leverceller, eftersom det utlöser. Därför föreskrivs i växtbaserade terapeuter mot leversjukdomar. En stor del av den helande kraften i kronärtskockor tas från antioxidanter; vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen. Kronärtskockor är rika på antioxidanter, ämnen som kan bekämpa fria radikaler. Fria radikaler är sjukdomen genom att de orsakar DNA-skador, cellskador och cellulär inflammation
Kronärtskocka anläggningen kan orsaka som om de lämnas obehandlade kan utvecklas till cancertumörer, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes eller fetma.

Cynarine i kronärtskocka

Cynarine är en phytonutrient med speciella egenskaper för smak. Den hydroxikanelsyra cynarine gör andra livsmedel och drycker sötare. Cynarine i kronärtskocka är anledningen till att vinet inte smakar förutom denna grönsak. Cynarine har måttlig urindrivande effekt, vilket innebär att de diuretiska och urinsyra sänkande verk. Därför föreskrivs för ödem, gikt, artrit, artros och hudåkommor. Om cynarine göra många vilda historier. Det skulle stimulera fettförbränning och används därför i kosttillskott som lovar viktminskning. Det visar också att cynarine fungerar korrekt stimulera aptiten. Ökad aptit är inte vad du vill om du gå ner i vikt. Läs här och här fler tips för att gå ner i vikt genom att äta rätt mat.
(0)
(0)

Kommentarer - 4

A. van Hoof 22-10-2013Mijn frågan är hur ser du på det sätt Alcachofa-DE LAON. Detta är bra för diabetiker?

Jag har bara en cykel bakom ryggen på Alcachofa de Laon. Minst 14 dagar, varje dag, en injektionsflaska med 30 ml. tas. Är kanske ett kg. bantade, men har bättre hy och utseende, fick en föryngrad utseende enligt min kunskap. Jag vill nämna denna viktiga. Kan du förklara detta för mig ???

Bästa W. van Hoof Detta är en bantning produkt baserad på kronärtskocka extrakt. Det finns många kemiska tillsatser såsom sukralos. Detta är viktigt för diabeteticus eftersom denna undersökning har visat att sukralos toppar ökar med 8% i nivå insulin. Personligen skulle jag alltid råda mot någon med diabetes att använda Alcachofa-DE LAON. Det är mycket hälsosammare att äta bara kronärtskockor. Faller på bipacksedeln för denna produkt att läsa att diabetespatienter bör först rådgöra med sin läkare innan gebruiken.Groet denna produkt Thomas

Det förklarar inte; innan fler detaljer behövs om vad du äter i allmänhet. Det kan grovt anges att kronärtskockor är bra för levern. När levern inte fungerar som den ska, ser huden mindre bra eftersom avfall med nedsatt lever genom huden måste gå utanför. Det kan vara ett steg mot en förklaring.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också