Den helande kraften i fläderbär

Fläderbär växer naturligt i den välkända fläder buske som du ser hela tillväxten i Nederländerna. Han är här och i resten av Europa, inföding. Denna vackra buske med stora klasar av blommor hemma i någon trädgård. Fläder kan ätas som de är mycket mogna, men de är mer allmänt används som underlag för sirap. Blommorna kan användas för att göra te.

Innehåll:

  • Återupptäckten av fläder
  • Sår med fläder
  • Ingen omogna fläderbär mat!
  • Antocyaniner, friskare än vitaminer
  • Fläder bra mot övervikt och högt blodtryck
  • Fläder går i massproduktion
  • Eettips fläderbär

Återupptäckten av fläder

Fläder har medicinska egenskaper för närvarande återigen helt återupptäckt. Hippokrates, en läkare från antikens Grekland, berömde fläder redan för sina medicinska egenskaper. Numera fler och fler människor börjar bli övertygad av begränsningarna av medicinsk vetenskap. Medicinsk vetenskap själv utforskar gradvis intensifiera traditionella medicinalväxter i traditionell folkmedicin och örtmedicin. Det verkar vara mycket sanning att sitta i de gamla helande metoder, eftersom vetenskapen bekräftar upprepat medicinska egenskaper, även om detta sker ofta med avsikt att upprätta ett nytt patent på en organisk komponent från en växt, vilket resulterar i: ett alltför dyra läkemedel . Mer skärning är när du inser att läkemedelsindustrin subventioneras att forska och sedan göra enorma vinster på bekostnad av sjuka människor.

Sår med fläder

Fläderbär är använts i århundraden för att behandla sår med det. De mosade bären appliceras på såret. När du äter dem kan du bekämpa sjukdomar som förkylningar och influensa. Både blommor och frukter hjälper till att bota halsont. De fläder blommor bland blommorna att festa på. Av fläder misstänks universitetsforskare att den har antivirala egenskaper. Också ta forskarna att den antiinflammatoriska arbetar och även anti-cancer egenskaper.
Fläder

Ingen omogna fläderbär mat!

För fläder meddelas att du inte får äta omogna frukter eftersom cyanid kan sitta i. Cyanid behöver äta en hel del att märka något av giftet. De mogna fläderbär kokas så att de inte innehåller cyanid sjön. Fläderbär är inte alltför mycket ätit i Nederländerna, men i ännu högre grad i andra europeiska länder. Österrike är den ledande tillverkaren av fläderbär. Finns det Elderberry sylt, vlierbessappen, vlierbesyoghurts och gjorde fläderbär vin. I Nederländerna har vi den hårda drog vlierbesjenever, en ohälsosam starka alkohol stimulerande.

Antocyaniner, friskare än vitaminer

I fläderbär finns en hel del antocyaniner. Den innehåller kraftfulla antioxidanter än vitamin C och vitamin E. Antocyaner att stimulera citokinen. Citokinen proteiner är spela rollen av budbärare i immunsystemet. Som undersöktes av den tyska Dr. Rech Kemmer av den federala Forschung Anwalt i Karlruhe. I denna tyska forskning undersöker mat.

Fläder bra mot övervikt och högt blodtryck

Det finns naturligtvis alla typer av livsmedel som bekämpar fetma. I en tysk forskningsinstitut, institutet för rättsmedicin vid universitetet i Freiburg, avslutade forskarna elderberryjuice hjälper till att bli av med övervikt. Kombinerades med extrakt fläder juice pulver av bär och pulveriserade extrakt av sparris. Denna kombination befanns också vara bra för regleringen av blodtrycket i kroppen. Deltagarna i studien rapporterade förbättrade fysiska och känslomässiga välbefinnande. Det måste mer forskning göras för att definitivt bekräfta dessa slutsatser.
Mogna fläderbär

Fläder går i massproduktion

Fläder således bli populär i USA än man finner allvarliga förberedelser för att odla detta träd i stor skala för att så småningom vlierbessap av. Eftersom vetenskapen har bekräftat att detta är en mycket frisk planta alltmer säljs av lokala bönder. Stora gårdar försöker att optimera produktionen av fläder som en jordbruksgröda. Fläder är naturligtvis en snabbväxande träd och kräver lite underhåll annat än vanlig beskärning.

Eettips fläderbär

Fläderbär används på olika sätt i köket. Det är ett bra recept för elderflower bearbetade elderflower friterad. Den är tillverkad på samma sätt som apple fritters men med fläderbär. Men oftare försöka utnyttja blommorna! En blomma sallad, kan du också avnjuta muntert. Naturligtvis kan du också dricka fläder juice. Fläder Sirap går bra i müsli, yoghurt och hemgjord glass. Det är också en god drink när vatten tillsätts. Elderberry Tea bör inte saknas som ett val på te bord.
(0)
(0)

Kommentarer - 4

Hej hej, du råkar också har publicerat en bok om helande kraft av frukt / grönsaker och kryddor? Jag tycker det är jättekul att gräva i mig, men alltid hitta en bok prettiger.Hoor tycker om dig! Hälsningar, Monique

Jag har ätit råa fläderbär men som förfaller på datorn, men de säger att du är illamående och kräkningar, men det är inte så med mig och mina vänner eller jag har orolig maken.ps de äter varje dag hälsningar, chelsea

Det finns Idd en bok ur min hand, om den helande kraften i grönsaker. Cirka två månader för att vara exakt. Jag kan hålla dig uppdaterad när det kommer att säljas.

Chelsea Hej, Det är inte sant att man blir snabbt trött på fläderbär. Du kan bara äta. Som med alla livsmedel du aldrig bör äta för mycket av ett slag. Om du äter mycket av fläder ska gå på toaletten snabbare, vilket är en feit.Groetjes Tom008

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också