Den helande kraften i fiber

Fibrer mat förhindrar att få sjukdomar. Fibrer är mycket hälsosam. Varför är fiber så hälsosamt och vad är kolhydrater, egentligen? Dieter utan fiber så småningom kommer att leda till kroniska sjukdomar. Gör klokt och låt fel livsmedel såsom vitt mjöl produkter är fiberfritt. Lägg åtminstone fibrer på maten för att göra felaktiga vita mjölprodukter något friskare. Detta förhindrar senare, från runt 50, alla typer av misär och sjukhusbesök.

Innehåll:

 • Var är fibrer?
 • Varför äta fibrer?
 • Osmältbara kolhydrater
 • Kolhydrater på förpackningen
 • Socker? Nej!
 • Vitt mjöl produkter: Nej!
 • Vitt ris: Nej!
 • Top 10-fiber diet
 • Fibrer på semester

Var är fibrer?

Fibrer finns i många baljväxter, spannmål, grönsaker och frukt. De är ofta inte smält men stimulerar matsmältningen. Detta innebär att alla andra näringsämnen är bättre smält. Denna fantastiska inslag i fiber ser till att fibrer är mycket hälsosam. De hjälper också matsmältningen. Fibrer säljs separat på ekologisk butik och inte dyrt. Fibrer kan också ge vitt ris måltid lite mer fyllighet som gör det godare. Människor som lider av förstoppning bör äta mer fiberinnehållande produkter eller fibrer tillsatts i livsmedlet belastningen.
Pinto bönor

Varför äta fibrer?

Äta hela korn till exempel organiska brunt bröd, flingor, äta frukt och grönsaker säkerställer att risken för diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, förstoppning och tarmfickor minskas. Äta vitt socker, fruktos produkter som läsk och de flesta av kex, sylt och godis bär en ökad risk för samma sjukdomar. Få sjukdomar såsom socker sjukdom och hjärt-kärlsjukdom, har du en stor del i dina egna händer; dessa sjukdomar, får du inte bara för att du har en genetisk predisposition till.

Osmältbara kolhydrater

Fibrer är kolhydrater som inte kan brytas ned. Kolhydrater är kända såsom även är känt inom kemin för sackarider eller socker. Detta leder till förvirring som vitsocker till ditt te sötar är helt annorlunda än socker waarit existens kolhydrater. Denna skillnad är i kemiska termer som skapats av tal om komplexa kolhydrater, som omfattar fiber och enkla kolhydrater, som omfattar vitt socker. Socker är i många efterrätter, kakor, smörgåspålägg, såser från burkar och godis. Komplexa sockerarter är mycket hälsosamma och enkla sockerarter mycket ohälsosamma.
GerstHet kroppen kan ha en hel del och försöker alltid att se till att du inte blir sjuk, men om du äter dåliga år, du bygger en sjukdom. Fiberrik kost kan förebygga sjukdom.

Kolhydrater på förpackningen

Det är ingen mening att visa hur mycket kolhydrater i livsmedel; Det säger ingenting om huruvida maten är hälsosam. Vad sägs om kolhydrater på förpackningen säger väldigt lite om en produkt är hälsosam eller ohälsosam. Det är vettigt att säga hur komplexa och enkla kolhydrater i livsmedel. Det sägs av forskare att kolhydrater inte är ett viktigt näringsämne. Som människor kan vi enkelt utan kolhydrater. Egentligen borde det läggas till nyans: vi kan klara oss utan enkla kolhydrater. Enkla kolhydrater ta hand om välkända välfärdssjukdomarna; cancer, diabetes, fetma och hjärtsjukdomar.

Socker? Nej!

Socker är en helt överflödigt näringsämne. Din kropp behöver inte det. Vissa människor ibland säger: min kropp behöver fortfarande energi. Det kan vara sant, men det finns inget socker som behövs för att skapa energi i vår kropp. Det finns aminosyror som producerar socker i kroppen som kroppen kräver. För allt tas om hand i kroppen. Grönsaker, baljväxter, frukt, spannmål, nötter och frön ge tillräckligt med energi.

Vitt mjöl produkter: Nej!

Inte bara äta socker är dåligt för kroppen, men också att äta vitt mjöl produkter bryts ned över tiden i kroppen. Vitt mjöl har fråntagen alla ämnen som hjälper till att smälta det. Vitt mjöl är dåligt smälta och lagras direkt som fett. Arbetar därför vitt mjöl fetma i handen. Alll kakor, pizza, pasta och även brun bröd som innehåller vitt mjöl. I brunt bröd från snabbköpet sitta färgämnen för att göra den bruna bröd. Därför köper bara brown bröd på en organisk bageri. Du kan även behöva göra pizzor med fullkornsmjöl eftersom pizzerior inte. Alla makaroner, spagetti och andra pasta och fussili slutar i -i är också vitt mjöl. Kakor och kex också. Endast med en ekologisk butik, kan du köpa hela vete kex. Det kommer att ligga allt fullkorns makaroner i snabbköp. Vid delis eller organiska butiker kan du köpa massor av fullkorn pasta. Det finns också mer smak. Det är mer näringsrika kosttillskott bättre vilket gör dig mindre behov.

Vitt ris: Nej!

För vitt ris är densamma. Kan köpa alla typer av ris som hela korn har; brunt ris är det mest kända exemplet på den. Vitt ris du bättre att inte äta alls, om du inte vill riskera den i andra halvan av ditt liv är en livsstil sjukdom med dig som vill bära dem. I en särskild deli kan du köpa ris med fullkorn. Det finns ris i alla former och färger; Likaså finns det rött och svart ris. I ris och brunt ris innehåller mycket fibrer. I Amsterdam finns det Westerstraat 24 en bra affär för alla typer av ris som kallas Utsökt mat.

Top 10-fiber diet

Toppen 10 mat där de flesta fiber består nästan helt av baljväxter. Vita bönor är nummer 1. Här är hela topp 10:
 • 1. Vita bönor

 • Vezels2. Torkade ärter
 • 3. Linser
 • 4. Spräckliga bönor
 • 5. Svarta bönor
 • 6. Korn
 • 7. smör bönor eller limabönor
 • 8. Kikärter
 • 9. kidneybönor
 • 10. mungbönor eller sojabönor

Fibrer på semester

När du är på semester och du ofta gå ut och äta så är det ibland svårt att äta hög fiber livsmedel. Vad du kan göra är att köpa en förpackning med fiber. Innan du går till restaurangen gör du nog för flera måltider i en scatter spel som passar i fickan. Så du kan äta din fiber på halm inte att få de negativa effekterna av vitt mjöl. Vissa människor lider av förstoppning under semestern. Med en matsked fibrer över din måltid förlorar du akut förstoppning problem. Fiber är mycket lätt att bära. Med en påse med 750 gram för € 1 du har fyra personer per månad tillräckligt länge.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha