Den helande kraften i Datura

Clarissa Engström Februari 28, 2016 Hälsa 9 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Eftersom Apple träd kommer från Nightshade familjen. Datura är inte ätbara, det är ännu mycket giftig, finns bland andra hallucinogener, och du kan dö om det. Eftersom anläggningen ser bestämt odlas som prydnadsväxt. Ursprungligen denna anläggning kommer från Nordamerika. Mycket snart efter upptäckten av denna anläggning det infördes i Europa. Han gör det i spelet mycket väl; Han är nu allmänt fördelade i alla tempererade områden i världen. Du ser honom mest på ödemark och dynga högar.
Botaniskt dra av apple

Innehåll:

 • Akta dig, aldrig använt av Apple
 • Naming
 • Datura i historien
 • Verksamma ämnen
 • Risk för medicinsk effekt av apple
 • Av Apple för matsmältningsorganen
 • Datura för andnings
 • Säkerhet av apple

Akta dig, aldrig använt av Apple

Datura är lika giftig som Atropa belladonna eller belladonnabär. Det är en växt som har använts av indianer för sina hallucinogena egenskaper. Enligt traditionen av Apple skulle vara en del av fluga salva, en salva som häxorna brukade flyga med en annan andliga världen. Emellertid är det mycket olämpligt att använda för denna anläggning hallucinera, bör det finnas alls bra att vilja hallucinera. Människor Datura för fritids skäl, försökte använda haft alla sina hallucination lust straffas med en dålig resa. Dessutom kan resultatet vara dödlig.

Naming

Det latinska namnet på Datura är Datura stramonium. I nederländska, är denna växt också Dolappel, Moll Herb, Wonder och kallade Duvelkruut. Datura organ i Latin'verdovingsmiddel '. Detta hänvisar naturligtvis till driften av anläggningen. betydelsen av stramonium är inte helt klart. De nederländska namn varje skärm till den hallucinogena aktivitet. Det betyder inte att anläggningen kan användas för detta ändamål; Tvärtom. De hallucinationer är aldrig positiva, och det finns hög sannolikhet för minnesförlust, koma, och i mindre utsträckning med död.

Datura i historien

Tidigare fanns används astma cigaretter av Apple, särskilt i Indien, då det var en brittisk koloni. Cigaretterna kördes med astma papper, gjord av äpple blad. Tyvärr finns det någon gång på gång fallit offer för förgiftning. Det finns bland annat atropin och hyoscyamin i anläggningen, men i varje säsong i olika koncentrationer. Det kan därför hända att en gång du märker lite och nästa gång få en dödlig dos. Zigenarna gjort användning av magi och ansöka om att i detta syfte inkludera Datura. Solar Präster i Anderna utnyttjat Datura och därmed var i direkt kontakt med den andra världen. Förmodligen indianerna och sol prästerna visste exakt när du kan och kan inte användas av Apple och inte en fara för dem.

Verksamma ämnen

Endast bladen används för medicinska ändamål. De viktigaste aktiva ingredienser för Apple av sin hyoscyamin och skopolamin och atropin spår.

Risk för medicinsk effekt av apple

Datura tillhör de medicinalväxter som har fallit i glömska. Endast en fytpotherapeut skriva av Apple för. Detta beror på att mängden av terapeutisk som används är väldigt nära den toxiska värdet. När någon vill använda den men detta får endast utföras av recept från en legitimerad läkare.

Av Apple för matsmältningsorganen

För det första kan man anta att för nästan alla tillstånd där av Apple kan användas finns säkra, finns naturliga alternativ. Datura har i mycket små koncentrationer lugnande och lugnande egenskaper. Kramper är också undantagna från denna anläggning. Det är i huvudsak tillämpas på kramper i buken. Speciellt när det har använts i örtmedicin, men det finns fortfarande vissa sjukgymnaster som använder det för följande indikationer:
 • Magkramper,

 • Blomma doornappelgastralgieën eller magont,
 • Gallan och leverkolieken,
 • Njurkolik,
 • Kramper tillsammans med enterit eller kolit,
 • Cystit,
 • Livmoder inflammation.

Eftersom Datura inte tillvänjning, vissa läkare föredrar de bästa opiumpreparat.

Datura för andnings

Den kramp drift av Apple är inte bara bra för matsmältningssystemet, men också för luftvägarna. Det används i alla typer av hals- och lungsjukdomar, men också sägas att det finns säkra naturliga alternativa mediciner för händer. I fytoterapi av Apple kan användas för:
I Datura är inte kött, men bara frön.
 • Astma,
 • Krampaktig hosta,
 • Pertussis,
 • Kronisk laryngit.

Vissa läkare ger en medicin som bygger på Apple till patienter med Parkinsons eftersom skakningar och stelhet i armar och ben falla.

Säkerhet av apple

Den säkra dosen i mg, och därför endast mätas med en precision skala.
 • 50 till 100 milligram per gång, en tidsram på högst 200 mg per gång och högst 600 mg per dag.
 • 200 mg till 1 g tinktur tinktur i taget och högst tre gram per dag, tinktur.
 • Det är angeläget råd bör det vara nödvändigt att av Apple som använder läkemedel för att hålla det bara för standardiserade preparat som ordinerats av läkare. Fröna är dödliga, särskilt för barn. Alla risker som gäller för belladonna, gäller även av Apple.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Cleo Ljung
  Like 5   Dislike 1

Jag har en fråga om Datura. Jag väldigt mycket en sticklingar av Datura och är glad över att göra i stora dekorativa krukor. Men nu har jag inte läst annat än att anläggningen är giftig. hur mår du förgiftade och är det lämpligt att förstöra växterna? Ganska gillar vad råd är visdom. Hoppas du kan ge mig adviseren.Gr Joop Kerdijk

Gjeska Jönsson
  Like 0   Dislike 0

Kära Joe, är Datura bara giftigt om du äter frukt. Jag skulle inte vernietigen.Groet växter Thomas Dijkman

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha