Den helande kraften i bok

Den bok träd kan nå en höjd på 50 meter och är upp till 1000 år gammal, åtminstone i Tyskland. I Nederländerna verkar bok vara högst cirka 200 år gammal. Dess storlek i Tyskland kan vara upp till tio meter. Den största storleken på en bok i Nederländerna var bara fem meter. Denna enorma träd växer främst i Central- och Västeuropa. Han gillar fuktig jord och regnrika klimatet. I parker Beech ofta planteras. Han sprider sig eller planteras i skogen. Han gillar blandskogar. Beech erbjuder människorna i ätbara frön och unga blad. Bladen stimulerar metabolismen. Dessutom barken och hartset som används för medicinska ändamål.
Botaniskt dra bok

Innehåll:

 • Beech Nötter
 • Högst 20 friska bokollon
 • Beech Nötter och djur
 • Bladen är ätliga
 • Bark och harts Beech
 • Naming
 • Bok och bok
 • Beståndsdelar
 • Åderbråck

Beech Nötter

Rostade bokollon är välsmakande och kan inte skada. Genom rostning förflyktigas cyanid som finns i bok lurade i mycket små mängder. Du kan ersätta de rostning bokollon en vecka för att torka för att göra dem cyanidfria. I England var det långt in på 19-talet, en olje bokollon för både kulinariska applikationer som lampolja användning. Muttrarna var i England dessutom, indränkt i vatten och sedan torka dem och för att framställa mjöl. Blötläggning i vatten var att göra dem fria från cyanid. Efter andra världskriget hade Tyskland lite att äta. Det fanns bland annat för lite olja. De bestämde sig för att använda bokollon olja.

Högst 20 friska bokollon

Marcel de Cleene, som skrev en guide riskanläggningar, rekommenderar inte mer än 20 nya bokollon äta. Den innehåller alkaloiden fagine som gör dig yr och dåsig. Den innehåller också giftiga saponiner, oxalsyra och enzymet thiamin, som bryter ned vitamin B. Dessutom konstaterar De Cleene som eventuellt bara aflatoxin mögliga bokollon har en toxisk effekt.

Beech Nötter och djur

Eftersom det vätecyanid eller cyanid i bokollon, kan du inte ge det till djur. Du skulle de först kan grilla den kan torka en vecka för att blanda dem med foder. Skulle du fortfarande färska och orostade bokollon till djur då det finns risk för skada på tarmslemhinnan.

Bladen är ätliga

Förutom bokollon är också äta unga beech blad. Dessa är färska syra och är fullt användbara som ett alternativ för en ursprunglig salladsblad. De unga bladen kan skördas i april och maj och bokollon skördas i september och oktober. Bladen främja matsmältningen av mänskliga varelser. I Tyskland är bladen används eftersom de är anti-inflammatorisk. De kan gå mot tandköttsproblem och sår sår.
Bokträ brukade röka livsmedel såsom rökt ost.

Bark och harts Beech

Bortsett från bladen och frön, bark och hartset används för medicinska skäl. Trä görs till träkol. Om du tar det tar alla typer av maginnehållet, som kan bidra till förgiftning. Veden och barken används bland annat för att ingjuta vinäger. Dessutom bokträ och bark är lämplig för framställning av kaliumkarbonat. Barken används medicinskt vid sjukdomar i andningsorganen, tarmparasiter, diarré, hudsjukdomar och reumatisk värk, såsom artrit, gikt och artros. Beechwood Tar är en traditionell medicin mot tuberkulos och andra lungsjukdomar.

Naming

Det latinska namnet används inom vetenskapen för denna anläggning är Fagus sylvatica. Sylvatica Namnet kommer från det latinska word'sylva ", vilket innebär skog. Sylvatica betyder något like'bosbewoner ". Fagus Fago det som kommer från en term för träd med runda frukt. På tyska namnet på detta träd Rotbuche. På engelska kallas bönan bok europeiska bok. Fransmännen säger Hetre mot detta träd och vad friserna? Boka!

Bok och bok

Ursprunget till word'boek "har mycket att göra med bok. I den tyska språket kallas beech'Buche ", så det visar även om kontraktet. Ordet Boken är ganska unga, eftersom böcker fanns bara sedan tryckpressen. När tryckpressen uppfanns som de tog brev från bokskog. Tanken var att bokningar redan gjorts på plankor av bok. På så sätt kallas bok till grund för den word'boek ". Kanske borde vi faktiskt prata igenom bok bok utskrift eftersom man kunde utföra utskriften.
Beech

Beståndsdelar

Olika delar av bok har andra innehållsämnen. De är inte alla noterade; Här är de viktigaste:
 • Bladen innehåller flavonol glykosider, tanniner och tanniner, vitamin C, eteriska oljor.
 • Muttrarna innehåller mestadels globulin, fet olja, cyanid, och taninnen.
 • Barken innehåller tanniner, suberin, glycovanilline,
 • Träet innehåller: fettsyror, steroler, fenoler, kreosot och guajakolie.

Åderbråck

Åderbråck är en otäck sjukdom. Det kan orsaka klåda, utan även en tung känsla i ben och smärta. Den anti-inflammatoriska aktiviteten hos bok nötter kan tillsammans med klådan hämmande egenskaper för att säkerställa att åderbråck försvinner eller minskar i fråga om symptomen. Antioxidanter som orsakar inflammatorisk effekt, spelar en viktig roll. Det finns en VARICO gel på marknaden som omfattar delar av björk.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha