Den helande kraften i aprikos gropar

Annabella Hallnäs Februari 27, 2016 Hälsa 117 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Aprikoskärnor klassificeras som en alternativ medicin för cancer. Det finns ett stort antal människor som rapporterar att de har blivit botade av cancer genom aprikoskärnor. Dessa medicinska egenskaper tillskrivs amygdalin, även känd som Laetrile eller B17. Men det kan också vara så att de essentiella fettsyrorna kan delta i aprikoskärnor för att bekämpa cancer. Olyckligtvis har knappast studerats anticancereffekt av aprikos.
Aprikos och grop

Innehåll:

 • Hur amygdalin?
 • Poison och medicin
 • Maxdos
 • Nästan alla får cancer
 • Kan det vara så att vetenskapen aprikos förbise?
 • Forskning
 • Kan det tillsammans med kemoterapi?
 • Nutrition och cancer
 • Endast lufttorkad aprikos
 • Vad ska du äta under cancersjukdom?

Hur amygdalin?

Amygdalin, Laetrile och B17 är olika namn för samma verksamma ämne i aprikoskärnor. Amygdalin kan hindra cancerceller från att sprida sig ytterligare. Forskare misstänker att fallet av reaktionen med ett enzym. Beta-glukosidas är ett enzym som är endast i cancerceller. Amygdalin kan penetrera en cancer sedan reagerar den med beta-glukosidas. Denna reaktion gör dödscancercell genom vilken tumören försvinner. Eftersom det finns giftiga cyanid rekommenderas av alternativa utövare för att äta upp till 12 aprikoskärnor per dag. Då kan du äta tillräckligt för att döda cancer och inte tillräckligt för att få en cyanidförgiftning.

Poison och medicin

Amygdalin dock anses giftig; det är en komposition av ett antal ämnen som cyanid. Cyanid eller blåsyra är ett skadligt ämne, men när det sker amygdalin i kompositionen, är det säkert att äta. Flera läkare påpeka att om cyanid är bunden till en annan molekyl, inte giftet inte gratis. Genom kontakt med enzymet, som är i cancerceller, beta-glukosidas, är cyanid släppas så att cancercellen dödas. Friska celler förblir oberörd av B17, amygdalin eller cyanid.

Maxdos

Det rekommenderas att äta mer än 10-12 aprikoskärnor per dag, hela dagen. För övrigt är det inte förvånande att ett ämne är både ett gift som medicin. Nästan alla läkemedel i höga doser för att vara ett allvarligt, vidrigt och ofta dödlig form av gift.

Nästan alla får cancer

Nästan varje person som har avlidit i år och där forskning bedrivs, visar tecken på cancer. Cancer utvecklas med all sannolikhet, i de flesta människor. Nu är det så att immunsystemet spelar en viktig roll vid cancer. Genom vår västerländska kost rik på växtprodukter, vitt mjöl och socker, får vi inte tillräckligt med näringsämnen som orsakar immunsystemet hos de flesta människor är allvarligt försvagad. Detta gör du inte så sjuk, men du är mer benägna att utveckla cancer. Det tar ca 10 år innan cancer hos vuxna mognar så att du kommer att drabbas av den. Hos barn, som för övrigt går snabbare. Dessutom, vissa cancerformer är mer aggressiva; som utvecklar inom några år. Tar livsmedelsprodukter såsom aprikoskärnor kan hämma utvecklingen av cancer. För övrigt finns det många andra livsmedel som hämmar cancer, såsom tomater, kål och alla naturliga oljor såsom valnötsolja och speciellt linfröolja och hampa olja.

Kan det vara så att vetenskapen aprikos förbise?

En del människor tror inte att något så enkelt och billigt som aprikoskärnor kan fungera mot cancer. De hävdar att en hel del forskning om cancer och att det aldrig kan vara så att detta är förbises. Men om du inser att cancern industrin årlig omsättning 200.000.000.000 €, och att det är logiskt att vinstdrivande folk vill hålla den här branschen, är det lätt att föreslå att billiga mediciner borras ner i marken. Med andra ord, gör läkemedel för vinst kommer inte skyddas fram ett billigt läkemedel för patienter och hållbara lönsamma produkter. Cancerindustrin endast undersöker patent tyger och naturliga frukt, nötter, frön och grönsaker ingen patent kan begäras. Det kan därför inte göras mycket vinst med det. Sa nej pengar spenderas på forskning i aprikoskärnor som anti-cancer tillägg.
Pit aprikos Du är fri att köpa aprikoser och göra anteckningar i öppna för att äta kärnan.

Forskning

Det finns otaliga historier om människor som har cancer. Somliga berättade att de har upp till nio månader kvar att leva. Men dessa människor fortfarande lever och cancer är helt borta. Gång på gång läkare förbryllade och talar doctors'toeval ". Det skulle vara bra för alla helande för läkare as'wonderbaarlijk "gäller under förutsättning att den vetenskapliga forskningen. I vissa länder som Mexiko utreds och uppskattningar av aprikos experter är minst en miljon människor i världen botade från cancer genom aprikoskärnor.

Kan det tillsammans med kemoterapi?

Ja. Om du vill lyssna, trots alla risker för biverkningar från kemoterapi prydligt till läkaren och vill ta cellgifter, du bara måste göra. Forskning har visat att kemoterapi är effektiv för endast 2,3%, men det kan vara skönt att prova hur som helst och inte hänga ut den svåra patienten. Cytostatika har biverkningar, men ändå något mindre än strålning. Förutom kemoterapi, kan du välja 7 till 12 aprikoskärnor per dag för att äta. Detta kan förbättra effekten av kemoterapi. Egentligen borde du se gropen av aprikos som en naturlig kemoterapi.
Sju aprikoskärnor per dag livsmedel skulle förhindra cancer och tolv aprikoskärnor per dag kan bota en befintlig cancer, enligt flera undersökningar och resultat från läkare.

Nutrition och cancer

Det är viktigt att inse att socker är en orsak till cancer. Detsamma gäller för vitt mjöl produkter. Dessutom är det möjligt för kroppen att mata väl med proteiner, men cancercellen kan inte göra något med den. Således är det viktigt att under cancersjukdom att äta så lite som möjligt socker och vitt mjöl. Brian Peskin säger till och med att äta frukt på grund av sockerhalten under en tid som du har cancer, är olämpligt. Dessutom är det viktigt att använda enligt Peskin mycket hampa olja eller linfröolja. Dessa oljor har ett bra förhållande mellan omega 3 och 6 fetter. Dr Warburg upptäcktes på 20-talet och 30-talet av förra seklet ledde till en brist på omega 3 och 6 kan orsaka en kroppscell har en syrebrist. En syrebrist är ett villkor för en cell i kroppen för att bilda i en cancercell. Omega 3 och 6, det vill säga, kan tillåta syre i en cell. Genom den västra vana att använda en hel del av raffinerad olja och margarin, vi i allmänhet får mycket mindre omega 3 och 6 i säg 150 år sedan. Det är den främsta orsaken till att det nu finns en förfärlig massa fler cancerpatienter än 150 år sedan. Det är därför klokt att ta en hel del hälsosamma, ekologiska oljor. Den bästa oljan för stekning i kokosolja som alla andra oljor innehåller transfetter, är även oljan inte hälsosamt för stekning.

Endast lufttorkad aprikos

Det är viktigt att notera att lufttorkade aprikoskärnor är berättigade till läkning med cancer. Sundried Aprikoskärnor har otillräckliga enzymer. Denna senare typ av utsäde som används inom bageriindustrin. Det finns särskilda platser där fröna är till salu.
Aprikos

Vad ska du äta under cancersjukdom?

Nedan visas vitt mjöl dålig mat; det orsakar cancer. Dessa livsmedel du bör undvika. Men det måste sägas att detta inte är lätt. Även bruna bröd, alla pasta och pizza, och många såser i snabbköp innehåller vitt mjöl eller modifierad stärkelse, som i själva verket bara socker. Därför är det klokt att gradvis övergå till Fullkornspasta och fullkornsbröd. Prova ekologiskt dinkelbröd, och även försöka att äta lite mindre bröd eftersom hur man ser på det, kommer mjöl omvandlas till socker i kroppen.
I korthet listade här fem viktiga punkter:
 • Ät inte socker
 • Ät inte frukt
 • Ät inte vitt mjöl produkter
 • Äta massor av protein såsom nötter, frön, ost, grädde och ägg
 • Ät massor av hälsosamma oljor som hampa olja, kokosolja och linolja
 •   Like 0   Dislike 0
  Tidigare artikel Historien om aids
  Nästa artikel ZZP och sociala medier
  Kommentarer (9)
  Ingjerd Östberg
    Like 3   Dislike 2

  "För att inte hänga ut den svåra patient", men skulle "bara" måste genomgå kemoterapi, som är ett särskilt yttrande. Jag har genomgått, och det var hemskt. Jag var mycket sjuk. När jag inte visste om förekomsten av amygdalin. Cellgifter är gift din kropp och om jag utvecklar cancer igen, jag kommer aldrig cellgifter ondergaan.Mensen som tvivlar på detta innebär, bara tänka så, får du denna information gratis. Ingen är bättre. Denna artikel rapporterar att det finns lite forskning har gjorts, vilket jag betvivlar att det är helt klarlagt hur detta läkemedel gör sitt jobb i lichaam.Ik'm 48, tar jag inga mediciner, jag är super friska eftersom jag äter rätt saker och dryck .

  Lava Holgersson
    Like 1   Dislike 0

  En upplysande artikel! Tyvärr, är en sådan viktig information som inte tagits ut någon som tack. För tvivlarna bland oss ​​skulle hålla väl, läs följande böcker: "En värld utan cancer, Berättelsen av vitamin B17" av G Edward Griffin och "censur, Vad du kanske inte vet om din hälsa" Dr. Gábor Lenkei Båda böckerna nämner är gjord av en massiv konspiration på högsta nivå i den medicinska världen.

  Alvar Gylling
    Like 3   Dislike 1

  Vet du att du arbetar extremt farligt? Falska påståenden om medicinska egenskaper av aprikoskärnor, icke-medicinsk forskning märkta som "bevisar undersökning av läkare," den mycket giftiga egenskaper vid alla lägre doser för att minimera dessa, en raffinerad sätt kemoterapi negativ belichten.Hier verkligen studera New England Journal of Medicine Cochrane Database systematisk genomgång av all forskning om vad någonsin gjort: vd nederländska myndigheten för livsmedelssäkerhet: cancer, tror att nonsens på denna webbplats INTE. Du spelar med din leven.Laetrile / vit B17 är giftigt. 30 g / dag 30 punkter redan) kan redan vara giftiga. Hos barn, även vid lägre halter av giftiga / dödliga, låt dem verkligen ingen aprikos eten.U har lika stor chans att bota cancer om du vill dricka en daglig glas vatten. Vänligen inte steg utanför den ordinarie kretsen. Ja, kemo och strålbehandlingar är intensiv med en hel del obehagliga biverkningar. Men dessa otäcka biverkningar är bara tillfälligt. Döden är permanent.Met aprikoskärn, du kan inte skjuta upp döden, för att inte tala undvika, kanske till och med öka. Lyssna på din onkolog som specialiserat sig på cancerbehandlingar, som rekommenderar vetenskapsbaserade behandlingar för att ge dig den bästa behandlingen.

  Adelina Byström
    Like 5   Dislike 0

  Den helande kraften i aprikoskärnor, linfrö, söt flagga, pepparrot, vitamin C, vitamin hela komplexet, Rosa trä extraxtie EBC-46 och många andra resurser i form av frukt, grönsaker och vitaminer, men hur vet du vilka mediciner i tablettform eller kapslar eller droppar eller pulver eller torkad frukt form vad du erbjuds på internet webbplatser är verkligen rena och inte falska. Var kan man köpa det EBC-46? Winny Welgenezen

  Gaius Högberg
    Like 3   Dislike 0

  Kära vänner, Rubriken "bara soltorkat aprikos", medan de inte bör torkas av solen, jag förstår, men i luften förringar artikeln. Jag får det här felet och inte på en sådan prekär onderwerp.Vriendelijke groetV. Vaes

  Orvar Lagerlöf
    Like 0   Dislike 1

  Besvärliga patienter är faktiskt smartare än de som inte är besvärande. Det är inte en rekommendation, men en observation.

  Carolinne Hagelin
    Like 5   Dislike 0

  Denna produkt är exakt utformad för stor del av de patienter som inte tror på onkologer, vilket är helt förståeligt eftersom det är känt att en bieffekt av kemoterapi som har: cancer. Och vad har bieffekt av strålbehandling? Cancer. Och vad är den potentiella effekten av en bröstcancerforskning? Borst ankare, eftersom det pressas för hårt i bröstet. Och vad händer efter operationen för cancer? Cancern kommer tillbaka eftersom orsaken är inte aangepakt.Wat du säga om toxicitet aprikoskärnor är inte helt sant. Du är den som är farlig process genom att skrämma folk för en fungerande alternativ. Vetenskaplig forskning sponsras av läkemedelsföretag är i sig bedrägligt eftersom patentfria, billiga, naturresurser i en dålig dager är kommersiellt oogpunt.Wat du behöver göra är argumentera för att upprätthålla vinsterna miljarder reserverade inom läkemedelsindustrin. De ser patienter som mjölkkor. En cancerpatient i Nederländerna levererade en omsättning på minst 100.000 euro. 40.000 cancerpatienter varje år denna vinst kan verka dyrt. därför de fördömer nödvändigtvis billigt, effektivt middelen.Ik önskar dig lycka till med din lobby för läkemedelsföretag och deras aktieägare.

  Vibjörn Petersson
    Like 0   Dislike 1

  EBC-46, kan du inte köpa. Som svar på din kommentar, har jag skrivit en ny artikel: http://mens-en-gezondheid.site.nl/natuurgeneeswijze/142634-de-geneeskracht-van-ebc-46.html

  Laurentius Holm
    Like 1   Dislike 1

  Bästa Veroon, du har rätt, jag har huvudet anpassad to'luchtgedroogd "i stället för soltorkat.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha