Den grekiska staden Aten

Aten är Greklands huvudstad. Sedan Aten i södra Europa är temperaturen i Aten under sommaren verkligen fantastiskt och det knappast regnar. Aten är känd som en mycket gammal stad med massor av sevärdheter från tiden för den antika grekiska civilisationen. Aten har mycket att göra för en kort eller en lång semester. Kombinationen av sol, hav, strand och kultur kan du bo perfekt i den här staden. Aten är känd för sin vackra natur. Detta spretiga metropol ger turister en brett utbud av aktiviteter som alla individuella behoven hos olika turister kan uppfyllas, särskilt de som har planerat en längre vistelse.

Sevärt

Aten är av dess historiska förflutna rika har platser som måste ha sett varje besökare till staden. Vid dessa platser är ofta mycket gamla byggnader med en invecklad och antika arkitekturen. Dessa är Aten av de vackraste sevärdheterna som Akropolis, Ancient Agora och Syntagma, en plats vackrare och klassiska än den andra, och säkert alla värda ett besök.
Eftersom dessa platser är hotspots för turister, är det på dessa platser är alltid upptagen i semesterperioder. Om du inte gillar en stor folkmassa håller dess ok det finns andra alternativ att besöka. Kerameikos och Zeustemplet är bra rekommenderas att besöka dessa platser kan du också enkelt besöka alla vad definitivt rekommendera det, men som de flesta människor inte har tid. De sista två platser erbjuder också ett annat vackra sceniska panoramabilder. Om så bara för den fenomenala utsikten kommer besökare i alla åldrar till dessa platser.

Museer och gallerier

Om du har alltid varit intresserad av konst eller historia sedan Aten har mycket för dig hemma, förmodligen de flesta av alla större städer runt om i världen. Några av de viktigaste museerna: det nationella arkeologiska museet och det nya Akropolismuseet, som historiker har alltid älskat att besöka. Konst är en mycket viktig del av atenska kulturen, dels för att man kan hitta i Aten också flera gallerier som uppvisar konst. En stor galleri i Aten är National Art Gallery. Insamlingen av galleriet består huvudsakligen av grekisk konst från 19th century. Målningarna från medeltiden och renässansen täcker bara en liten del av sin samling, men dess definitivt värt besväret. Det främsta skälet att besöka detta galleri är säkerligen den lysande grekiska målaren El Greco Domenikos Theotokopoulos eller som är kända i sitt eget land

Den nattliv och shopping

Aten är en stad som alltid är trångt med alla typer av aktiviteter oavsett vilken tid på dygnet det är. ?? På natten är Aten staden av ljus och underhållning och när solen går upp, vädret, platsen för vanliga vardagen. Nattlivet i Aten är en ganska viktig verksamhet. De mest aktiva områdena ?? kväll för att fira sin Gazi, Metaxourgio, Psirri och Monastiraki. I dessa områden hittar du de bästa klubbar, barer och kaféer. Detta är den perfekta platsen att gå helt tills solen går upp igen.
Den största shoppingcenter i Aten är känd som The Mall I denna mall hittar du många butiker med lyx och exklusiva varumärken. Detta köpcentrum har också en mångfald av restauranger, kaféer, barer och restauranger. Andra mindre områden för shopping är: Plaka, Kolonaki, i hjärtat av Aten och den gyllene hjärtat. I dessa mindre butiker hittar oftast souvenirer som dessa områden är populära bland turister som besöker staden, ger souvenirer perfekt minnen av hela denna förtrollande turné till denna underbara stad av skönhet.

Transport

Aten är en stad med alla transportmöjligheter som finns. Inom Aten kollektivtrafik består framför allt av bussar och taxi för att få besökare till staden för att de önskade lägena. För dem som vill leta efter en längre tid i den vackra naturen, det finns järnvägar att koppla av den vackra grekiska landsbygden för att drick det. Även du kan njuta av promenader promenad genom staden om du har tid detta definitivt rekommenderas, så att du kan se allt på din döda lätthet. Även i Aten finns det möjlighet att hyra cyklar så att du kör bra i något snabbare takt i staden och omgivningarna kan besökas. Dessutom kan du använda kryssningar och flygplan ger dig en nästan obegränsad tillgång till olika sätt att se staden och dess omgivningar på vägen där du är du mest bekvämt för dig. Aten är mest känd för sina fantastiska landskap och vackra trädgårdar och parker. Det är nästan omöjligt att föreställa sig hur Aten skulle vara utan närvaro av sina vackra parker. National City Gardens är vackert grönt i ett förtrollande landskap och parker är fyllda med vackra blommor. I dessa trädgårdar du kommer att se ut dina ögon. Aten är för alla resenärer en trevlig och vacker stad att åka på semester.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha