Den Casuarine eller Ironwood Tree

Reimar Åkerman Februari 28, 2016 Natur 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den Casuarine är ett vackert träd som är vanligt i tropiska områden. Det tål extrema förhållanden. Den kallas också den Ironwood träd på grund av styrkan av träet. I den här artikeln läser du exakt var trädet växer, hur det fick sitt namn och där virket används för. Den Casuarine träd faller under kategorin dvs Ironwood. Begreppet täcker ett brett spektrum av träslag från olika träd. Ironwood hänvisar till det faktum att träet är mycket stark och hård. Träet av casuarine kallas fast material. Det används som byggmaterial för hus i tropikerna. Den casuarine växer företrädesvis nära havet, men det finns arter som växer i bergen. Han har inga blad. I hans utseende, han ser ut som en barrträd; dess gröna, långa, tunna nålar men hänga ned. Frukten kommer lite smärta äpple på trädet visas. Casuarines några av frukten är ätbara.

Innehåll:

  • Fjädrar av cassowary
  • Tagel Bläddra
  • Första kultur användning i Nya Guinea
  • Naturligt solskydd
  • Lätt beskärning bar
  • Inte flexibel
  • Bonsai

Fjädrar av cassowary

Den Casuarine alltid gröna, liksom många barrträd. Namnet kommer från casuarine cassowary; en stor flightless fågel som bara på ön Nya Guinea. Bladen eller nålar av trädet som faktiskt kommit i dagen liknar fjädrarna av kasuarer. Det finns flera casuarinesoorten. Trädet finns i Australien, Stillahavs öar som Hawaii, Tahiti och Cooköarna, Nya Guinea, Filippinerna och Sydostasien. Den casuarina equisetifolia är en av de nio typerna casuarines. Detta är vanligast i Australasien och Sydostasien. Australasien är också namnet på det område som Nya Guinea, Australien och omfattar Stilla havet. Vissa människor förväntar sig också Indonesien till Australasien men det är officiellt i Sydostasien.
De tunna, långa gröna nålar i en casuarine.

Tagel Bläddra

Equisetifolia Namnet är en kombination av equisetum och folios. Dessa är två latinska termer. Den tidigare medel tagel och andra ordet betyder blad. Egentligen finns så tagel blad. Blommorna i detta träd liknar något håret på en hästsvans. På tyska, säger något rätt: Schachtelhalmblättrige Kasuarine dvs hästsvans lummiga Casuarine.
Deras rötter alltid hitta nya sätt att hitta färskvatten.

Första kultur användning i Nya Guinea

Journal Casuarine Horse hår växer nu mycket exporteras och faktiskt i hela världen i subtropiska regioner som Argentina, Egypten och den södra delen av USA Casuarina oligodon härrör endast på Nya Guinea, som är Casuarina Grandis. Den oligodon är kända för att ha varit minst 3000 år sedan planterade i Nya Guinea för att göra jorden bördigare. Rotsystem och fallande löv avger en hel del kväve som gör jorden rikare. Som ett resultat, andra växter växer bättre. Den casuarine blir således papuaner, de ursprungliga invånarna i Nya Guinea, som används som en naturlig väg att berika jorden.
Casuarinen växer bra på havet
Naturlig solskyddsmedel.

Naturligt solskydd

Den Casuarine ger mycket skugga, vilket kan sockra en läcker på en varm tropisk strand. Under en Casuarineboom är mycket kallare än i hela tropiska solen. Pending'naalden "bildar en sorts gardin eller blinda. Rötterna i casuarine växer ofta ovan jord och vända med bakåt i marken i jakt på färskvatten. Den casuarineboom är en av de få träd som tål havsvatten. Rötterna kommer ofta i kontakt med det, men de bryr sig inte. Även detta träd inte emot att vara i relativt infertila sandjord. Tvärtom; trädet är jorden där det är fruktbart för sig själv och andra växter och träd.

Lätt beskärning bar

Den casuarine är ett enkelt träd för att beskära. Du kan klippa den i någon form. I tropikerna trädet används för att hantera häckar, eller dekorativa lampor vid en ingång till ett hus. Eftersom dess nålar växer mycket nära varandra och han ger en hel del skugga är en idealisk träd att skära i ett slags tak form. Om du låter trädet växer i sin naturliga form, kan han vara snabb hög. Dessa levererar höga träd i tropiska stormar på ett hot mot vissa branscher från att bryta.

Inte flexibel

Den casuarine kan mycket väl känd för sin starka trä, men han är inte riktigt flexibel; träet bryts lätt. Efter en tropisk storm, kan det lätt bli grenar av casuarine liggande på marken. Emellertid är trädet i stor utsträckning som byggnadsmaterial för hus och bryggor. Den tjocka trädstammen brytningarna, eftersom sällan.

Bonsai

Den casuarine är en härdig träd som överlever i många tropiska förhållanden. Han gör en årlig vinst många nya kottar så nya träd över möjligheten. Det är ett träd som har en kraftfull överlevnadsmekanism. Högt upp i bergen, nära havet eller ofta beskäras som en säkring; den Casuarine bara leva med. Det är också en favorit i bonsaiträd Plantskolor. Han förblir ständigt växa och hans tjocka stammen finns alltid nya gröna nålar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha