Den blivande fadern

Även om din far om barnet inte bokstav du bär, du är från start för resten av ditt liv i samband med barnet. Detta kan leda till känslor av lycka, men också förvirring eller rädsla. Detta är inte förvånande, trots allt, du är på väg att få en baby och pappa för att vara!

Kontakt med barn

Det låter lite konstigt i öronen, peka med barnet innan födseln? Men du kan inte börja tidigt nog ?? s barnet i livmodern sig eftersom den redan medvetna om miljön, om än i begränsad omfattning. När hans barn ?? s 5 till 6 månaders ålder, kan de uppfatta alla ljud utanför livmodern. När man talar med barnet, kan barnet höra och svara på dig. Barnet hör din röst ännu bättre än den hos mamma!
Du kan göra kontakt med barnet i livmodern på många sätt. Till exempel kan du massera magen av mor och barn känner så flyttar. När du lyssnar på huvudet mot magen sätter dig kan ibland även hjärtfrekvens.
Det är viktigt att du ger ett namn till barnet så snart som möjligt, i förekommande fall, ett smeknamn när du inte ens tala om namnet valet. På detta sätt, är barnet en person, och du kan sakta men säkert en relation med honom eller henne in och vänja sig vid tanken.

Känslor

Det är inte bara något, från en minut till nästa kan du inte bara vara din frus partner, men också far till barnet hon bär i sitt sköte! Första gången kommer att bli en mycket märklig upplevelse, desto mer eftersom det inte visuellt mycket kvinnan kommer att ha förändrats. Pappa-till-vara kommer att bli en mycket mer konkret när din fru kommer att gå fram de fysiska tecken på graviditet.
Oroa dig inte om du upptäcker att du inte har samma känslor som din fru. Även om det tillsammans med ett barn en speciell händelse, är det inte spontant gör två personer en person och så att du kommer också att ha två olika känslor.
Det kan bara hända att du sjöng den andra stunden förvandlas till rädsla och tvivel. Är detta verkligen vad du vill? Hur kommer ditt liv kommer att se ut efter förlossningen? Kan du ta hand om en familj? Dessa känslor är helt normalt och ofta tillfälligt.

Förbered dig för

Även om du tror att du kan bara förbereda ankomsten av barnet, det finns mer möjligt än du tror!
Prata med din partner
Uppenbarligen en av de viktigaste aspekterna av att vara tillsammans, är gravid är anslutningen med din partner. Det bästa sättet för henne och hennes känslor att förstå genom att tala med henne och frågar vad som händer inne i henne.
Graviditet kurs
Ja, de är verkliga! Graviditet klasser för både par och partners bara. Du får in en sådan kurs har möjlighet att alla dina frågor om graviditet och förlossning och du lär dig mycket om barnet. Du kommer tillbaka bättre kunna förstå och stödja din fru. Du har också möjlighet att komma i kontakt med andra framtida fäder och deras tankar och känslor om graviditet, förlossning och faderskap.
Läs, läs, läs
Prova allt du ser, hör och läser att spela in och komma ihåg. Gå till biblioteket och samla alla intressanta baby- och barnböcker redan tar en smak. Ju mer du förstår upp-och nedgångar av graviditet och förlossning, desto bättre kan du styra din fru.

Engagemang

Det finns absolut ingen anledning för dig att hålla dig i bakgrunden under graviditet, förlossning och kontakt med familj och vänner. I själva verket, göra så mycket som du kan delta i allt och ta hand om din fru och barn. Uttrycka dina farhågor ärligt, eftersom dina behov såsom kön. Gör diskussionen och inte skämmas. Gå om det kan ta på barnmorskor besöka och upprätta en förlossningsplan som du fånga önskningar du och din fru. Andra viktiga funktioner: Titta på ditt arbete på vad som händer på föräldraledighet och få gratis verksamhet som barnmorskor besöker.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha