Den belgiska UFO vågen

Paul Aaberg Februari 29, 2016 Vetenskap 28 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
UFO är ett konkret fenomen som ingen förklaring till det. Existerar UFOn; som är säker. Men ursprunget är spekulativa. I följande artikel kan du läsa om de mest rapporterade UFO i världen; Belgiska UFO våg. En belgisk General är den första ledande militära världen som erkände vid en presskonferens att det finns oidentifierade flygande föremål var i belgiska luftrummet.

Innehåll:

  • UFO i Belgien
  • Generalmajor Wilfried de Brouwer
  • USA fortsätter att förneka
  • Ingen markbunden enhet
  • Skepsis, en reflex blinkning mekanism för förnekarna

UFO i Belgien

Från 1989 till 1992 dök upp i Belgien i södra Nederländerna regelbundet UFO på himlen. Den belgiska försvaret skickas dit flera gånger jets på ut. Dessutom delade de belgiska soldaterna en hel del data med medierna och forskare. Det var unikt i världen; praktiskt taget alla andra militära organisationer sveper in sig i tystnad på UFO fenomen. Många belgiska soldater, domare, poliser och andra personer med känsliga yrken har sett och beskrivit UFOn. Totalt finns det mer än 2500 ögonvittnesrapporter på papper gjort.

Generalmajor Wilfried de Brouwer

Generalmajor Wilfried de Brouwer gav mest ökända presskonferens UFO som någonsin hållits i världen. Han sade början av 90 ?? Dagen kommer säkert när vi UFO fenomenet med hjälp av avancerad upptäckt -och inspelningen kan fånga så exakt att ursprunget kan inte råda någon tvekan mer ??.

USA fortsätter att förneka

Militära organ kvar i USA envist förnekar att de någonsin har något att göra med UFO har haft. Även efter hundratals dokument som beställts av en amerikansk domare att släppas som beskrev att de offentliga myndigheterna undersökte UFO fenomen till berörda myndigheter förnekar fenomenet fortsätter. Det gör det ännu mer speciellt att våra grannar var så uppriktig i utbytet av information. Även passerades på data från radar F-16s till UFO forskare.

Ingen markbunden enhet

I slutändan visade sig dessa UFOn, liksom de allra flesta andra, för fort för militären att räkna ut. Det finns tillräckligt med uppgifter som samlats in som tyder på att de belgiska UFOs faktiskt ?? verklig ?? var, som General de Brouwer sagt. På en radar kan observeras endast fasta föremål. Så det fanns inget ljus fenomen ensam. Det var ett fast föremål med flera lampor. Dessutom kan det snabbt manövrera och flytta; mycket snabbare än dagens flygplan. Brewer också till detta att UFO var snabbare än Stealth, Aurora eller F-119, som har alla tre UFO-liknande egenskaper. Den övre belgiska militära utesluta att det var ett utbyte med en annan "jordiska" enhet.

Skepsis, en reflex blinkning mekanism för förnekarna

UFOs är traditionella med hån, skepticism och få andra högdragna attityder. Naturligtvis finns det många UFO rapporter gjort som visade totalt nonsens. Skeptiker utnyttja dessa exempel för att visa att alla UFO rapporter är nonsens. Men som liknar dig själv binda skygglappar så att du inte kan se hela sanningen. UFO observerades i Belgien var faktiskt finns och oförklarligt. Eftersom de akademiska forskarna inte vill bränna sina fingrar på UFO forskning måste vi lita på entusiastiska frivilliga forskare. Eftersom dessa ingen akademisk uppbackning de snabbt attackerade av skeptiska författare. Varje ny utveckling i samhället ses med skepsis eftersom förändringar i vår välbekanta värld finner vi det svårt att acceptera. Den romersk-katolska kyrkan har också 400 år att erkänna att jorden kretsar kring solen. UFO skeptiker idag falla i samma fel som dessa trofasta föregångare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Alda Afzelius
  Like 4   Dislike 2

Jag bevittnade denna gebeure.is redan 20-21 år sedan ... i Phoenix Maasmechelen ... var lite jongetje.was jag låta min hund gick inuti roepen.toe Jag hörde en buzz och träden just lämnat -till-höger var jag tittade upp och såg något stort utan geluid.zag UFO inte gillar sido sida men var precis ovanför vår och flyga mycket långsamt ... och som hade en sorts fyrkantig kub som gick in i UFO ... hade aldrig sett något .Endast av rymd film's.ik gick rakt roepen.en inuti myn föräldrar när de var weg.paar dagar var på nyheterna -Och det humo-tydschrift ... Jag hoppas att USA med alla utåt kommer vi ha rätt att ta det weten.te i stället för krig ... GRTS

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha