Den amerikanska Curl

Många människor har aldrig hört talas om den amerikanska Curl. Detta är olyckligt eftersom den amerikanska Curl är en mycket märklig ras. Du kan ladda ner den amerikanska Curl särskilt erkänna hans märkliga öron, som anses omedelbart som den mest framträdande faktorn i beskrivning av sorten. Den amerikanska Curl har en mycket mild karaktär, vilket gör denna ras är mycket lämplig som husdjur.

Historia

Den amerikanska Curl föddes i Lakewood, USA. Med tanke på den milda karaktär katten är ganska förvånande att denna ras faktiskt härstammar från en herrelös, Shulamith. Shulamith var en svart, långhårig herrelös katt, som togs hem av John och Grace Ruga. Vad omedelbart slående om detta herrelös katt, hennes anmärkningsvärt konstigt öron. Shulamith skulle vara förfader till American Curl kommande generationer.

Ras Beskrivning

Det finns mycket att berätta om den amerikanska Curl som denna ras har en hel del unika funktioner och egenskaper. När vi tittar på utsidan av denna ras, det första du märker är anmärkningsvärt öronen. En amerikansk Curl är nämligen lätta lockiga öron, till skillnad från de raka öronen hos katter. Den amerikanska Curl är unik.
Det anmärkningsvärda i den amerikanska Curl är det faktum att katten kan vara både långhåriga och korthåriga. Detta har att göra med förekomsten av den amerikanska Curl. Rasen härstammar från en spontan mutation i olika raser. Den nuvarande amerikanska Curl orsakas av ett kors med flera långhåriga och korthåriga raser.
Den amerikanska Curl är en medelstor katt. På grund av hans märkliga utseende denna ras ser mycket elegant och graciös. Ögonen på den amerikanska Curl har en valnöt form, detta kan också tolkas som ett kännetecken för rasen. Den genomsnittliga vikten av den amerikanska Curl är mellan 3 och 5 kg.

Karaktär


Även den amerikanska Curl är en relativt ny ras, är denna ras också mycket eftertraktade. Detta beror delvis på grund av dess unika egenskaper som gör denna ras mycket trevlig.
Den amerikanska Curl är en nyfiken men vänlig katt som är alltid inblandad i någon aktivitet som sker i hemmet. Genom sitt engagemang American Curl är alltid vänlig mot andra husdjur, det är därför många människor väljer för den amerikanska Curl som andra husdjur.
Även denna ras är mycket intelligent och lär sig nya saker snabbt. Denna ras jämförs ofta med den skotska Fold, även om det finns vissa tydliga skillnader i karaktär. Den skotska Fold är en katt med en mild karaktär, men är inte alls lika tillgiven som den amerikanska Curl. Så, om du vill ha en katt kan du kela och som gillar en hel del uppmärksamhet, då den amerikanska Curl definitivt ett perfekt val!

Hälsa

Men genom spontan mutation av den amerikanska Curl med andra kattraser, det finns en hel del hälsoproblem som gör denna ras blir. Den amerikanska Curl kommer inte bara få de positiva aspekterna av tidigare generationer, men också negativa.
Brosket i öronen på den amerikanska Curl är mycket känslig. Detta tillåter öronen bör alltid behandlas med stor försiktighet. I den amerikanska Curl, är det också mycket viktigt att rengöra öronen anordnade, i syfte att förhindra infektioner i örat. Den vanligaste tillståndet i den amerikanska Curl är därför öroninfektioner.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha