Dekoration Idéer för vaser

Gullis Samuelsson December 27, 2015 Hus & Trädgård 62 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Letar du efter idéer för att dekorera vaser? Vilket är trevligt för mindre vaser eller bara för större vaser? Och vad dekoration material är lämpliga? Liva din heminredning på, få din vaser ut ur garderoben och gör attraktionerna i ... Valet av vaser är enorm. Butiker säljer vaser i alla former, storlekar och färger. Något för alla och för alla typer av interiör i en lämplig färg. En första tanke är ofta att det borde finnas blommor i en glasvas. Det kan, naturligtvis, men det finns även andra dekorativa idéer. Några idéer är lämpliga för mindre vaser och andra är större vaser. De flesta av de idéer som följer är den finaste uttryck i en vas med glas.

Idéer för mindre vaser

Nästa idé är bäst avspeglas i en rund eller fyrkantig vas med vitt glas. Fyll glasvas med vatten för en fjärdedel. Företrädesvis destillerat vatten i syfte att förhindra en kalk kant. Sätt försiktigt ett antal prydnads äpplen i vattnet. Prydnads Äpplen säljs vanligtvis per behållare. Vissa prydnads äpplen kommer att flyta på vattenytan och andra kommer att sjunka. Använd endast dekorativa äpplen som inte är skadade. Efter ungefär en vecka äpplena måste bytas ut mot nya. Särskilt under hösten och vintern användningen av prydnads äpplen är en lämplig dekoration.
Vas med torkad chili
Vaser med plast bär andra dekoration material som är lämpliga för mindre vaser omfattar torkad paprika eller bär. Dessa material är vanligtvis säljs i påsar. Fyll i den lilla eller medelstora glasvas med ett skikt av ett av dessa material. Om plastmaterialen inte kan läggas i ett lager av vatten. Färgen som sitter på materialet upplöses därefter.
Produkter som normalt används i köket, kan också fungera som en dekoration i vaser. Som riskorn, solrosfrön eller pinjenötter.
En annan intressant idé är att sätta en orkidé i en glasvas. Vissa orkidéer behöver inte sättas i krukjord. Dessa arter är vackra i en vas med vit eller ljus färgat glas, eftersom rötterna syns tydligt.

Idéer för större vaser


Vas med prydnads frukt I trädgården eller i skogen presenterar massor av naturliga dekoration material som kan användas i större vaser. Tänk på stenar, grenar, mossa, ekollon och tallkottar. I större fartyg är mer utrymme att kombinera material, till exempel genom att skapa skikt. Börja med ett skikt av stenar. Använd inte alltför stora stenar, eftersom det andra skiktet av material mellan tegelstenarna annars sjunka till botten. Ovanpå stenarna ett skikt av mossa och ett tredje skikt exempelvis ekollon. På detta sätt kan ett antal kombinationer möjliga.
I höga, smala vaser är användningen av olika storlekar grenar intressanta.
Oktober är den tid som prydnads frukt erbjuds. Ett antal dekorativa bitar av frukt på botten av en glasvas skapar en färgstark fyllning. Stack prydnads frukt som inte på varandra, eftersom frukt som skadats snabbare så det ruttna snabbare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha