Deformerade huvud hår: Genesis "kneuzige" hår?

Ambrosia Holgersson Februari 29, 2016 Miscellanea 8 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Har du känner dem väl: det korta, vit, vindlande kneusjes hår? Det är konstigt, grå-vit till ljusa vita hårstrån som har helt vanställt och ingenting att göra med det naturliga åldrandet. De är lite monster uppstå även hos personer som aldrig har haft en "normal" grått hår på huvudet. Men hur dessa kneusjes av hår? Och betyder det något? Nedan kan du läsa allt om "kneusjes" under huvud håret ...

Dragen av "deformerade" head hår

Om du tittar noga på din hårbotten, så har du förmodligen hittat några ... Från vilken kneuzige, deformerade, vitt huvud hår som tycks ha skrumpna ihop. Egenskaperna för dessa kneusjes är:

 • Vit till grå färg
 • Betydligt kortare än normala hårstrån
 • Oregelbundet formade
 • Vanligtvis tjockare än de återstående borsten
 • Dun & slingrande ände
 • Mycket stel när det gäller yta och struktur
 • Större hårroten

Konstigt, deformerade huvud hår dvs kneusjes brukar se ut könshår ... De är korta, slingrande och tjock. De flesta kneusjes dessutom, inte har en så kallad cuticula. Således, de är torrare, skörare och svagare än din vanliga huvudet hår och bryta dem relativt lätt.

Observera blond och rödlätt människor är missbildade hår ibland svart färg ...

Hur deformeras hår?

Felaktiga hår oftast orsakas av en missbildning i hårsäcken eller hårsäcken där håret växer ut. Vanligtvis innebär en inflammation i relevanta follikeln eller inflammation i närheten hårroten. Denna inflammation oftast smärtfri och därför du märker ingenting. I en smärtsam inflammation kan orsaka en finne på din hårbotten som åtföljs av smärta eller ömhet.

Orsaker till missbildade hårstrån på huvudet ...

De flesta människor har ett par till flera dussin deformerade hårstrån på sina skalper. Med dem finns det oftast ingen explicit skäl att lägga märke till hårsäcken avvikelsen. Men det finns också människor som har en hel del "kneusjes" mellan deras hår. Det finns även människor som utvecklar en kal fläck så småningom. Faktorer som kan spela en roll i deformerad, utländska hårstrån inkluderar:

 • Narkotikamissbruk
 • Autoimmuna sjukdomar
 • Ofta målar, färger, lockar, stilar, blås torkning etc.
 • Brist på vitaminer eller mineraler
 • Avvikelse av pigmentceller eller pigmente
 • Hormon Fluktuationer
 • Ätstörning
 • Rökning

Vad gör du med "hår-kneusjes"?

Felaktiga hår är oftast "döda" ... De har gått igenom hela hårväxt cykeln, men är inte misslyckats. De är alltså inte pigment, torr och har en grov, fjällande yta. Du kan använda en felaktigt hår än vanligt enkelt dra ut med pincett.

Ibland hårroten, men deformeras, vilket roten som en förtjockad sfär har sina rötter i hårbotten. Det kan bara vara att du måste dra ganska svårt att dra den deformerade "hair-misfit". Om tjockt hår roten har kommit längs framgångsrik, kommer det så småningom att bli en ny hår växer från år påsen.

Du kommer också ibland deformeras "kneusjes" mellan ditt huvud mot håret? Är de med dig svart, grå eller vit? Och hur ser de på dig i form av? Låt oss veta i kommentarerna!

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (7)
Lucetta Rehnquist
  Like 5   Dislike 1

Jag har svart hår och gjorde en hel del av denna typ av serpentin hår. Det verkar som för varje normalt hår som misslyckas, det finns en könshår att växa ut igen !!! Jag någonsin plocka ...

Lotti Posse
  Like 3   Dislike 0

Jag har ljusbrunt hår och dra ett tjockt svart hår från daglig. Ibland är de blond svart i botten och i toppen. Har aldrig färgat mitt hår.

Brittgärd Tegnér
  Like 5   Dislike 1

Jag har håret som du beskriver dem exakt. De är korta och hårda och de växer i mitt skägg. Jag har mörkbrunt hår och jag lider regelbundet från dessa kneusjes som du kallar dem. Mitt skägg hår är redan tjock själva och känner kneusjes som en bula som irriterar, som senare ofta antändas. Dessa hårstrån har några grå än svart prick fastnat med det och få riktigt med stor svårighet dras ut. Dessa har fastnat. Dessa bollar är bara sten så hårt.

Olgar Ekblad
  Like 1   Dislike 1

Jag själv har brunt hår och har bara dragit en tjock mörkt hår out of my head. Jag trodde först att det var en syntetisk tråd, men det var verkligen fastnat i mitt huvud. Håret är lång med en separat curl, mycket hård och lite platt. Jag hoppas att detta inte händer oftare.

Eusebia Jakobsson
  Like 4   Dislike 1

Jag lider också av det. Hitta ett mysterium var den kom ifrån mig ... Som ett resultat jag hade tyvärr trichotillomania. Jag tror att detta är en vanlig kombination.

Leonie Ström
  Like 3   Dislike 2

Ja Jag har också denna typ av hår! Jag själv koperbruinig henne och vanställt henne att jag drogs ut kolsvart, lång och ser ut lite som en burrigt hår som är platt strukna. Jag har en gång haft en som gjorde en hel del smärta när jag drog ut honom och därefter. Detta är också gör fortfarande ont på den plats där jag drog ut honom.

Ingbor Linderoth
  Like 0   Dislike 2

Jag har också en hel del kolsvart hår med revben, har jag själv mörkbrunt hår. Även jag dra ut, har det blivit ett slags neuros. Jag har också fått mycket tunt hår, vet inte om det har ett samband. Skulle verkligen vilja veta vad jag kan göra åt det!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha