De vackraste vägarna på motorn via onroute Benelux

Asdis Lundholm Februari 28, 2016 Auto 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med den ökande försäljningen av motorer för att hitta fler och fler människor rider. Naturligtvis kan du uppleva det bästa roligt i de vackraste vägarna. Den nya mjukvaran onroute gör oss mycket lätt. När allt kommer omkring, väljer han automatiskt de vackraste vägar som leder dig till din destination utan den vanliga liv och rörelse på huvudvägarna. Här tittar vi på fördelarna med den nya tekniken paket som har expanderat för roligare. Utforska de bästa sätten vi gör med motorn i flera år. Tidigare med kartor och roadbook. Numera med en motorcykel GPS och nödvändig programvara som Garmin har. Mapsource är programmet med vilket du kan snabbt skapa en specifik rutt som kan därefter ytterligare ladda ner på telefonen. Andra vägar kan hittas på Internet kan placeras. Detta är viktigt att veta att det onroute programmet kommer att ta över en del av dessa uppgifter.

Onroute Motor Car kort Benelux 2010/2011

Detta är ett programpaket som ger dig möjlighet att automatiskt skapa en linje rutt från punkt A till punkt B. Men bara genom de vackraste vägarna som fastställts av tillverkaren. Så hemma skapa en rutt eller hämta en rutt på Internet är mindre relevant. Med ett snabbt tryck på en knapp, gör han matten, och du är den vackraste vägarna.

Den vackraste vägar

Trafikerade vägar eller hinder för föraren är aldrig kul. I lugna områden och smala vägar är kul och ger dig en skön känsla. Programmet söker också vägen med några kurvor kilometer eller i närheten av vatten eller natur. Cirka 67 900 kilometer totalt. En kombination som alla dokument kommer att förbättra attraktionen. Således kan man säga att detta är en idealisk uppfinning sedan starten av GPS. Du följer den vackra vägen, vetter mot en delad skrivare bana, och omedvetet han leder dig tillbaka till naturen på väg till din slutdestination.

Garmins programvara

Onroute arbetar med programvara från Garmin MapSource det varmt. På detta sätt kan man helt öppna onroute linjer i MapSource och sedan överlagras på GPS-systemet utan stora svårigheter. Du kan också skapa nya vägar eller onroute göra jobbet åt dig. Välj en destination genom att trycka på "Go" och programmet gör resten.

Onroute 2008/2009

Den tidigare versionen gjort det möjligt att skapa egna vägar, men detta inte automatiskt före eller under körning för att presentera de bästa vägarna. Så hemma bakom datorn var den enda möjligheten för en bra resa. Detta är den mest betydande uppdateringen till den nya upplagan. En funktion som ges en kostym mer intressant. Men bara akta! Den tidigare versionen kan användas för olika märken av GPS-enheter. Den nya utgåvan är nu bara kompatibel med alla Garmin-enheter som kan skapa rutter med sin programvara. Fråga naturligtvis mer information till säljaren.

Var kan man hitta?

På hemsidan för onroute naturligtvis, är att hitta mer tillbaka, kan du också beställa cd där. Priset för onroute Motor Karta Benelux 2010/2011 cd är 118 euro. Även i butiken Point2 att köpa det här alternativet.

Slutsats

En pålitlig motor och många nödvändiga tillbehör är ganska en investering. Därför bör du njuta av snarare än att förstöra det roliga om du stöter på olika noder och vägar. Förvärvet är användbar och fullt utvecklad av människor med samma tankar som varje förare. Njut av allt omkring oss, så bra som möjligt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha