De mest populära internationella helgdagar

De mest populära internationella helgdagar flyger oftare till Nederländerna och det är mycket trevligt. Fler och fler holländska ansluta sig till populära internationella helgdagar som Halloween och Thanksgiving.

Halloween

Halloween kommer från All Hallows minut, är detta kvällen innan All Hallows dag eller All Saints. Halloween firas den 31 oktober. Det är natten till Halloween den 1 november. Enligt en Halloween tradition kommer från de gamla druiderna. Dessa trodde att onda andar kallades tillsammans på kvällen från Saman, herre död. Att jaga bort onda andar rörs upp druider stora bränder. Idag Halloween tacklas stor. Handel har en hel del kan förväntas och det är en helgdag som firas i England, Irland, USA och Kanada. I vårt land dessa dagar blir mer populär. Särskilda festligheter är organiserade så.

Kinderfeest

Halloween är i första hand ett barnkalas. Det är i Amerika traditionen att barn klär upp den 31 oktober och ?? kväll ring klockan på hus i grannskapet. Dessa hus åter inredda med pumpor och ljus. Barnen kan välja för trick or treat. När trick de kan spela en retas och de får något gott att behandla, oftast godis. Invånarna ger sedan godis till barnen.

Pumpor

Pumpor är oupplösligt knutna till Halloween. Dessa hänvisas till den romerska skördefest. Sedan var det urholkad pumpor snidade ansikten. Längs insidan ljusen placerades sedan på nytt.

Tacksägelse

Thanksgiving är en nationell helgdag firas i USA och Kanada. Det finns sedan tack för skörden och andra bra saker. I Amerika, är Thanksgiving firas den fjärde torsdagen i november. I Kanada, är detta den andra måndagen i oktober. Skörden slutar här snarare än i Amerika. Det är en riktig familj dag. Thanksgiving är i Amerika på en torsdag, många människor har också fredag ​​gratis. Dessa fyra dagar är i många familjer så hängivna till en släktträff. På Thanksgiving det handlar om god mat tillsammans. Denna dag kallas också Turkiet dag, eftersom det ofta kalkon äts. Kända och traditionella smårätter som äts i Turkiet skålen sötpotatis, potatismos, tranbär, gröna bönor, pecannotentaart och pumpa paj. I Amerika är det brukligt att leta efter måltiden till en amerikansk fotbollsmatch.

SJÄLVSTÄNDIGHETSDAGEN

Självständighetsdagen är också känd som den fjärde juli. Denna dag firas också den 4 juli. Det är inte en internationell semester. Självständighetsdagen firas endast i Amerika för att hedra den amerikanska självständighetsförklaringen den 4 juli, 1776. I denna förklaring oberoende of America var framför England bekräftade. Självständighetsdagen firas alltid i Amerika. Det finns i alla rum eller ort något att göra och se, såsom parader, picknick, grillar, spel baseball och fyrverkerier. Historia och traditioner av Amerika firas. Många människor på denna dag.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha