De femton bästa reseförsäkring

Vem går på semester, vanligtvis kommer att göra väl försäkrade. Du tar i hemlighet ganska några värdesaker i bagaget. Vem går det ännu inte finns någon smartphone, surfplatta eller dator på semester? Skulle det vara stulen, är övertygad om åtminstone god. Vi glömmer ofta att detta inte är den viktigaste delen av täckningen. De extraordinära och oförutsedda utgifter är den i särklass viktigaste. Den punkten är att verkligen stora mängder. Och korrekt återspegla skillnaderna i försäkringen ganska stora. De Konsumenterna gjorde i januari 2013 forskning och testade 37 reseförsäkring. Den här artikeln innehåller tips och slutligen femton bästa försäkringen i rad. Locket i din reseförsäkring som inte avser extraordinära och oförutsedda kostnader är ofta täckta i alla andra försäkringar. Till exempel är kostnader för sjukvård, rättshjälp, uppdelning, hushållsartiklar och värdeföremål ofta redan i en annan försäkring. Moduler kan ofta komponera din egen reseförsäkring.

Låsbar resväska


 När dina värdesaker stulna, är försäkringsbolagen inte automatiskt beredd att kompensera skadan. Försäkringsgivaren vill att du ska ta hand om dina tillhörigheter. Den dyrare saker, desto högre vårdbegäran. Experter räknar med försäkringsgivaren tablett som du lämnar på ett hotell säkert. Eller, om detta inte är möjligt, åtminstone i ett låsbart fall till fall. Så det är lämpligt för detta ändamål för att få en låsbar resväska på semester.

Aktuella marknadsvärdet eller återanskaffningsvärdet

Försäkringsgivare ersätta inte få en ny laptop. Efter det första året de brukar återbetala det aktuella värdet. Detta är återanskaffningsvärdet minus avskrivningar för användning. Detta sparar snart några hundra euro. De flesta försäkringsbolag bara ersätta det första året av återanskaffningsvärdet av utrustningen. Vissa kompensera för två år till återanskaffningsvärdet, som skiljer sig från början endast det aktuella värdet.

Maximal ersättning

Electronica anses av försäkringsgivaren som en av värdesaker. Och bunden till en maximal ersättning. Ofta att mellan 1250 ?? och ?? 2500. Här finns stora skillnader mellan försäkringen. Noterar också täckning av kategorierna. Smartphone är en försäkringsgivare inom elektronik och andra bland telekomutrustning. Den maximala täckning för telekomutrustning på de flesta försäkringsbolag -veel- lägre än för elektronik.

Säker förvaring

De meestgeclaimde skador är de stulna tabletter, smartphones och laptops. Låt oss nu mycket populär bland bedragare. Inte överraskande därför att försäkringsbolagen ägna uppmärksamhet. Speciellt när elektronik stals från ett fordon, är försäkringsgivaren ser mycket kritiskt. Till exempel måste det alltid finnas någon hus bryta och saker borde utan tvekan lämnas utom synhåll i ett låst rum. För denna situation till viss Försäkringen gäller dessutom utslagning och andra lägre maximal ersättning.
Lämna värdesaker i ett tält rekommenderas inte ändå. Se om det finns ett utrymme som är låsbar, företrädesvis en säker på campingen annars möjligen bagageutrymmet på bilen. Poängen är att du kan visa att du har gjort ditt bästa för att lagra tillhörigheter säker.

Tips

  • Innan du reser försäkring, kontrollera inte bara grundlig täckning utan också förutsättningar; hur fungerar försäkringsbolaget som du behandlar dina grejer.
  • Ring försäkringsbolaget när omgangs och förordningar förvarings är inte klart.
  • Sätt dina värdesaker i ditt handbagage.
  • Lämna aldrig värdesaker i bilen.
  • Håll bevis på ägande.

De femton bästa reseförsäkring

Källa: konsumentorganisationen, januari 2013.
Konsumenternas inte bara till bidraget och täckning utan också tydligheten i termer, tydlig kommunikation och service.
* Inkluderar vintersport locket.
** Detta täckning gäller per försäkrad per politiken i stället.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha