De bästa "Wordfeud Helpers"

Celius Ohly December 27, 2015 Miscellanea 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ett program på mobiltelefonen som inte är nödvändig, är Wordfeud. Scrabble på din mobil är fullt. Alla känner till situationen där du får brev som inget du vid första anblicken kan: för många vokaler, alltför besvärliga bokstäver, för få konsonanter, etc. För att komma ut, du kan ta ordlistan där, men det kan vara mycket enklare! Hämta en Wordfeud hjälpare som är tillämpligt. Sedan tillkomsten av Wordfeud finns tillgängliga flera Wordfeud Hjälpare. De flesta av dessa hjälpare syftar till Wordfeud som spelas på engelska. Om du bara spelar Wordfeud på nederländska, måste du vara försiktig så att du ladda ner en hjälpare som specifikt riktar sig till holländska ord.
Översikt Wordfeud Helpers:
 • Winfeud
 • Feudfraud
 • Wordfeud Hjälp
 • Hjälp Wordfeud - Holländska
 • Wordfeud Cheater ?? Nederländska ord
 • Bli bedrägeri
 • Wordr ?? Scrabble Word Finder

Översikt Wordfeud Helpers:
 • Scrabble Helper Pro
 • Wordfeud Cheater
 • Scrabble Helper
 • Word Solver Lite

Åtgärd

Driften av Wordfeud Hjälpare är i allmänhet densamma överallt. Du anger de bokstäver som du är i, så kolla det program som redan har lagt fram sitt brev till vara ett ord med dina givna bokstäver. Då ser du en lista över möjliga ord med ordet värde anges.

Kostnad

Kostnaderna varierar per Wordfeud Helper är gratis att ladda ner för användning majoriteten, kan en mindre del hämtas mot betalning. Kostnaden för avgifts användbara Wordfeud Hjälpare är mellan 0,79 och 1,49 euro. Mellan de betalda och fria versioner av Wordfeud Helpers om den särskilda skillnaden i reklamen visas. I allmänhet är kvaliteten på Wordfeud Hjälpare lika med varandra.

Online Wordfeud Hjälpare

Om du vill använda en Wordfeud Helper, behöver du inte ladda ner en där på din mobil. På Internet finns också flera faktum. Fördelen med att använda en online Wordfeud Helper då man inte behöver växla mellan skärmarna, så bevarat uttalandet fortsätter.

Högst rankade Wordfeud Helpers

När de nederländska Wordfeud Medhjälpare Bli bedrägeri Wordfeud Helper värderas som den bästa. Denna applikation har en massa ord och är lätt att använda. Nackdel med denna app är mängden reklam, men det måste ladda ner någon gratis Wordfeud Helper.
I hörnet av det engelska ordet Solver Lite Wordfeud Hjälpare är det bästa programmet. Med undantag för Wordfeud här programmet även kan användas för andra spel av ord som Word spel, DroidWords och ordvis. Även du kan ladda ner det gratis.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha