De bästa vintersport destinationer

Juline Gylling Februari 28, 2016 Underhållning 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Varje år tusentals holländska människor igen letar efter de bästa destinationerna för vintersport. Länder som Frankrike och Österrike är i hög efterfrågan, men även Tyskland och Schweiz har mysiga och charmiga skidorter. Fler och fler söks billiga skidresa. Som ett resultat av detta är ännu inte skidsemester i Östeuropa och Turkiet alltmer framväxande, men kvaliteten på dessa billiga skidområden jämförbara med de ledande länder som Österrike.

Frankrike

Frankrike, tillsammans med Österrike ett av de mest populära länderna att göra skidsemester. De mest populära skidområden i Frankrike kan hittas i de franska Alperna. Haute-Savoie, Savoie och Isère är de största skidområdena i Frankrike har att erbjuda oss, med vilken Haute-Savoie vinner med bravur.
Haute-Savoie
Haute Savoie är ett skidområde med populära destinationer som Chamonix och Grand Massif. Skidområdet ligger vid foten av Mont Blanc. År 1924 de skidlopp hålls här vore för de olympiska titlar när vinter-OS hölls i Chamonix.
Tilläggsuppgifter:
Antal liftar: 39
Antal pisterna: 108 km
Höjd: 1035-3842
Lämplig för: Ungdomar, erfarna skidåkare och experter

Österrike

Österrike anses av många som den ultimata vinterdestination. Detta har landet främst på grund av sin vänlighet och gästfrihet. Särskilt skidområdet Zillertal är mycket populärt med holländska turister. Under vintermånaderna hittar du i Mayrhofen, den största byn Zillertal många landsmän. Detta har sina för- och nackdelar, eftersom alla inte är lika trevligt att få överallt landsmän under sin semester. Dessutom gör det erbjuder fördelen dt dig speciellt i skollov möter någonstans holländska skijuffen och skimeesters. Mayrhofen är också känt för sin after-ski. Alldeles intill Penkenbahn, den största skidliften i centrum av Mayrhofen finns det Icebar. Detta är den mest tilltalande after ski tält Mayrhofen.
Mindre känd, men också mycket mysig, Yeti bar som ligger vid foten av Horbergbahn.
Förutom Kaltenbach Mayrhofen också rekommenderas. Kaltenbach är den enda by i skidområdet Zillertal med ett förberett dalafdeling.

Tyskland

I Tyskland finns mer än 300 skidorter. De tyska skidorter har att erbjuda mer än bara skidbackar. Alla vintersportare kan njuta av sin vistelse här. Så du kan i den tyska skidorter fina snowboard, längdskidåkning, skidåkning, pulkaåkning, slädturer eller långa promenader, men också curling. Tack vare den goda infrastrukturen i Tyskland, alla skidorter inom räckhåll. En mycket favorit vintersport i Tyskland är Bischofsmais i Bayerischer Wald. Detta mysiga skidområdet är perfekt för en vinter semester med hela familjen.
Ytterligare information Bischofsmais
 • Antal liftar: 10
 • Antal Runs: 7 km
 • Längd: 700-1121 m
 • Lämplig för nybörjare och unga familjer

Skidåkning med barnen

När du är med yngre barn på en skidsemester kommer måste uppfylla dina accommedatie andra krav, att som ett par eller grupp av vänner som reser till snön. ANWB har därför inlett en utredning i de 10 mest familjevänliga skidområden. Det såg uttryckligen närvaron av en barnskidskola, daghem och en hoppa istie som är familjevänlig med många övningsområden är utrustade med sin fasta hiss.
De 10 mest barnvänliga skidområden.
 • Châtel - Frankrike
 • Fieberbrunn - Österrike
 • Filzmoos - Österrike
 • Gerlos - Österrike
 • Grächen - Schweiz
 • Lermoos - Österrike
 • Neustift - Österrike
 • Serfaus - Österrike
 • Valmorel - Frankrike
 • Val Thorens - Frankrike
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha