De bästa USB-minnen, som rolig gåva eller gadget

Kiara Ceder Februari 26, 2016 Elektronisk 19 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi har de bästa USB-minnen som en rolig gåva eller gadget, en gadget, sökt efter dig med försäljningsställen där. Möjligheterna är nästan obegränsade, det finns så många kreativa hjärnor som har ägnat sig åt på USB-minnet som du är verkligen en fin present som en kram USB-minne eller en USB-bil mellan tagningarna. Det verkar som att den ursprungliga funktionen av pinnen, nämligen bärandet av information, har blivit den minst viktiga. Det är en post som inte bara som en reklam objekt eller som en affärs gåva får höga poäng, har det också blivit en rolig artikel. Bli förvånad, titta och njut!

Massor av mat för hungriga PC adept

Till slut är alla våra livsmedel via e-post kommer till oss förutsägelsen men än så länge är det fortfarande långt. Tills dess får vi nöja oss med en förhandsvisning i form av ätbara USB-minne. Vem vill frites? Eller stekt räkor eller hummer?
Vad motiverar någon att ha en stekt räkor som usb-minne? Japanska, som älskar fisk. För vegetarianer finns Bok Choy, en typisk kinesiska grönsaker och kött älskare fest på grillad kyckling ben. Vill du ha fler valmöjligheter?
Det finns också pizza, hamburgare, munkar, olika frukter, läckra kakor och massor av godis som choklad och marshmallows.

Och sedan är det dags för glass!

All denna mat görs av kinesiska USB-enhet tillverkare i Silicon Valley i Kina, Shenzhen i Guangdongprovinsen. Efter glassar kan du inkludera för ahappydeal.com, en grupp som verkligen tar sig an stora.
Denna typ av nya företag kan se att Kina bedriver kommersiell natur är på uppgång som är oöverträffad. Detta kräver respekt och är beundransvärt. Tillbaka till glassen, först avsluta jobbet och sedan kan du tracteren själva!

PERIODSUPERI

Älskare av en alkoholhaltig dryck kan kontakta busytrade.com för en god flaska vin och qct.nl för en 5-liters Heineken öl fat eller en utländsk ledning. Bob är också den som kan lap upp Coca Cola.
Det finns hundratals variationer på detta tema, mycket av det som gjorts av de kinesiska USB stick byggare. Du kan också lämna dem med din egen etikett, är flaska vin för detta är naturligtvis fortfarande den mest lämpliga. Söt gåva snarare än en verklig flaska.

Dockor

På usbstick.nl du kan beställa dockorna nedan kan stänga en av dem i din karriär? Vi ser först en kurir, en byggnadsarbetare, en cool pilot, en flygvärdinna och slutligen en affärsman. Har din son eller dotter senare
bli pilot? Detta är ett roligt sätt att uppmuntra dem redan för att samla information om och för att spara denna USB-minne. Lite byggnadsarbetare idag kan inte göra utan iPad, kan han se på radar eller regn regna.

Verktyg

Byggnadsarbetare, dessutom kommer att vara nöjd med de verktyg som finns tillgängliga som USB-minne. Skiftnyckel och hammare kan köpas på usbpromotions.nl, är USB-schweiziska armékniven från Victorinox också ett användbart verktyg.
En riktig samlarobjekt, USB nycklar Makita, är den sladdlösa borr görs i en begränsad upplaga, tänk på 500 bitar, kvarnen kommer från premiumgids.nl, du är en bofferd om du får denna gåva från Makita leverantör.

Punk

Steampunk, fortsätter att fascinera och om igen! Denna kult av teknik och mode den viktorianska eran, en tid präglad av ångmaskinen, föra fram vackert stiliserade USB-minnen. Dessa är oftast riktigt unika bitar, så ingen massprodukt.
Allt sker i ett universum parallellt med vårt där analog teknik som bygger på ångkraft spelar huvudrollen. Datorer är där, men har en annan form som även översätts till USB-minnet. Med lite fantasi kan du göra dem själv, ingredienserna är kuggar, växlar och mycket köpare. Det är något speciellt med en så komplicerad objekt med din bärbara dator ...

Panic Button

Hotar att röra din dator överhettas och flyga i brand så finns det framför allt panikknappen som låter dig slå larm och sedan använda brandsläckaren för att förhindra total förstörelse. Förhoppningsvis kan du skratta igen efter händelsen!
Också trevligt att se är minnesmätaren, detta inte riktigt men längre fram kommer vi till ett mycket fint på som faktiskt fungerar. Är din dator väldigt långsam? Då sköldpaddan kan vara ett lämpligt objekt, djur USB-enheter finns även kust- och etikett.

Uppstoppade djur

Var och en har ett behov av en leksak, är det inte av en människa eller av ett djur. Är de bara inte runt, du kan kasta sig över en USB-kram. Dessa är lika närvarande naturligtvis ganska lätt att göra själv. Tre av de som visas här
kramar kan beställas prima-usb.nl successivt flodhästen, hund, och krokodil. De andra två är self-made med en särskild björn är riktigt nice, som ser ganska roligt eftersom han antyder att han sticker huvudet i datorn!

Comic Book Heroes och TVpersonligheter

När det gäller seriefigurer är bara om alla kända komisk hjälte eller TV-personlighet eller att få så ett USB-minne. Gargamel för möjligheten att usel smurfarna få ännu en tid att ta itu med, på lovelyusb.com och han sitter
den stora smurf smurf och hantverk i området. Glasen smurf vi har inte upptäckt ännu, denna makalösa förbättring faktiska gnällspik verkligen missat! Andra variabler är Hello Kitty, Kalle Anka och Sponge Bob. Även Homer Simpsons är populärt.

Bilar

En populär paket med USB-minnet är bilen. Det australiska företaget Sense2.com gör vackra väl detaljerade bilar. Volkswagen Beetle och buss har en extra överraskning verkligen brinnande strålkastare. Sense2.com är en grossist,
Du kan inte hitta en Volkswagen. Låt oss säga att du har 500 order med företagets logotyp på det att kosta dig AU $ 11630 - det är en liten ?? 9400, - men du kan fortfarande dela ut läckra och mottagarens glada ansikte återbetalas mycket.

Kvaliteten på Sense2.com

Sense2.com gör det ännu fler USB-minnen med hög kvalitetsnivå. Om du är redo att ge dina kunder ett USB-minne gåva är givetvis skönt att veta att du betalar dem en pålitlig produkt som förstärker bilden av ditt eget företag.
Ovan ser vi deras uppladdningsbara batterier som mycket smart, laddning via USB-porten på datorn. Förutom en fackla som laddas via USB-porten, en verkligt storslagen reklam objekt: kan du lysa på ..., sätta dina lampor på ..., etc.
I mitten bilden en USB-enhet, röstinspelning och MP3-spelare i en. Mycket funktionell är USB-minnet som visar hur mycket minne som återstår. Och rullar film? De ser roligt från din bärbara dator nick till den analoga ålder.

Var kan man beställa?

Nedan hittar du ett stort antal adresser där du kan beställa pinnar ovan förutsätter vi att du letar efter något riktigt speciellt och då kommer du till fullo att lockas till adresserna nedan!
 • omfattar alla typer av roliga tecknade figurer
 • mycket stor samling av USB-minnen och andra objekt
 • många fina smycken finns på 36 sidor USB-minnen
 • sort, 21 sidor, engelska sidan
 • massiv samling, titta på Unique USB Flash Drive, beställas via e-post, sändnings vid DHL eller TNT
 • dussintals kategorier och arter med en liten 50 000 USB-minnen
 • inkluderar extremt roliga nav med kattungar, hundar eller grisar
 • fantastiskt vackra skräddarsydda steampunk USB-minnen
 • trendsetter med en mycket speciell samling, bland annat stämningsbelysning
 • mycket omfattande blogg med nästan alla märken och senaste prylarna och pinnar

Vill du ha flera kopior av en logotyp eller en slogan vänligen fråga vid dessa företag:
 • grossist bara större minskning
 • grossist, inklusive keliga USB-minnen
 • grossist, särskilt idéer, kvalitetsprodukt
 • grossist, köpa mindre antal är förhandlingsbart
 • speciell tryck, minimiorder 50 st

Mer söta och roliga USB-minnen

Lager roliga USB-minnen som produceras i världen är outtömlig. När USB-minnet så rolig pryl som en gåva och du kommer att se mer bra förslag. Du hittar dessa steampunk USB-minnen så speciella att du vill veta mer om fenomenet steampunk? Störta sig in i en annan värld där speciella steampunk, ånga eran och viktoriansk mode, kommer du definitivt att bli förvånad när du ta reda på vad som finns i det parallella universum är möjlig. Vi har också en fascinerande video rapport gjorde historien om datorn och utvecklingen av Internet, framväxten av Internet, utveckling av datorn kan du läsa allt om det. Återigen, är den här artikeln överdådigt illustrerade och målar en vacker bild av ökningen av digital teknik.

Köra hamster som USB gadget


Du kan inte bara använda USB-porten på datorn för en rolig enhet, det finns också mycket specifika prylar på marknaden som fungerar på en USB-anslutning. Tänk på lampor, fläktar, eller ens en kör hamster i ett löpband, desto snabbare du skriver desto snabbare han börjar springa ... blir det du bestämmer ett skratt din hand! Det finns mer av denna typ av roliga prylar, du hittar dem på bästa USB-prylar, hubbar och pinnar för många PC kul, är detta också en makalös look fest där vi visar alla typer av trevliga HUB -Med behandlar det där de kan vara order- så du har nu möjlighet att ansluta alla prylar och pinnar och få det att fungera. Har kul att plocka ut en ny USB-enhet och gadget, kommer de att arbeta på datorn mycket roligare!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha