De bästa spelen inne om det regnar

Vad nu långa, tråkiga, regniga dagar under semester eller helger! Det är att överväga mer än att titta på TV, läsa böcker och baka kakor. Med dessa 6 spel gör du oförglömliga stunder. Hur illa vädret är.

Talent Show

Organisera en talangshow! Mamma och pappa ?? s ?? s, grannskapet barn, morfar och mormor ?? s ?? s ?? alla deltar! Vem kan sjunga bäst, hålla bollar i luften, för att hans hund gör ett trick eller dansa? Genom att klä barnen och ansiktsmålning de har ännu roligare!

Camping inomhus

De som inte kan göra utan camping, göra det inuti! Genom en stor matta på bordet eller hänga ett par stolar, du skapar ett tält. Sedan dyka tillsammans i köket att göra en läcker picknick med goda snacks, juicer och kanske pannkakor. Eller äta i tältet!

Spela skattjägare i hus

Göm en skatt i huset. Det kan vara en riktig gåva, men också löftet att äta pommes frites eller gå på bio. Gör en sökning i huset, som så småningom leder till skatten. I sökandet, barnen måste göra uppdrag för att få en ledtråd där skatten är gömd. Det tar lite förberedelser, men barnen är stolta över att spela!

 Ballonger parti

Med färgade ballonger glada du även de mest grå dag! Man kan spela olika spel med ballonger, vilket gör timmar barnen är söt. Vad tycker du om ballonger dansa. Binder till ankel varje barn en ballong på ett snöre och låt den dansa till musik. Medan dans de bör försöka ballongen att sparka den andra brutna. Eller hålla ballongerna OS. Vem kan kasta längst med en ballong? Eller hoppa? Vem vinner ballong basket?

Gör din egen film

Alla som har en videokamera hemma, gör sin egen film. Tänk med barnen en historia och skriva ner det, eller spela en av de favoritböcker av barnen efter. Ge varje barn en roll i berättelsen, hon utklädd och agerar det! Spela regissören själv, eller få det gjort av ett äldre barn. Väl låta kameran kör och efteråt, med popcorn, njuta av resultatet.

Rain Dance

Varför stanna inne när regnet faller från himlen? De flesta barn älskar regn vacker! Speciellt under varma dagar, är det väldigt roligt att dansa i din baddräkt barfota i gräset av regnet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha