De bästa online kokböcker

Kasten Nilsson Januari 6, 2016 Näring 28 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Har ni för avsikt till exempel att förbereda en gryta, men receptet är inte en av dina kokböcker sedan gå googla. Du kan söka på nätet eller i kokböcker. Snabbt hittar du en lista över önskad skålen, och du kommer att plocka upp först den bästa. Du läser noga vad du behöver och hur man förbereder den. Efter tre timmars braising hittar du smaken ganska nedslående. Konstigt, eftersom det var fest på en där du åt det senast. Varför gjorde du förbereda det själv ibland.

Differ

Ett recept är inte det andra. Det betyder inte att man nödvändigtvis kommer att bli bättre, men att det finns skillnader i de ingredienser och framställningsmetod. Det kan också vara att värden är
egen tolkning av domstolen. Vad du hittar på Internet är fortfarande inte alltid vad du vill. Därför, ett litet urval av några beprövade webbplatser där du kan underteckna och, om så önskas, få ett nyhetsbrev.
Allerhande
För år ger Albert Heijn Allerhande ut. Det finns originella recept och massor av tips. Det finns gott om plats för vegetariska och skaldjursrätter. Nu beundrar Allerhande nätet är där för att hitta instruktionsfilmer och du är inbjuden att delta i matlagningstävlingar. Du kan också lämna bidrag. Anmäl dig för olika kategorier eller dela dina recept med andra. Nya objekt läggs dagligen.
Recept Tabell
En bra och välorganiserad webbplats är recept bord med rätter från hela världen. Här är inte bara hitta många recept men också en gästbok och kulinariska vänster. Du kan ansöka om att själv lägga till recept eller prata på forumet. Det finns ett avsnitt Kök Kunskap, till exempel, en ordbok och matlagning tips och tricks.
Culinary kokbok
Med mer än 2.000 huvudsakligen europeiska recept. Culinary Kokbok har mycket att erbjuda ursprungliga franska och spanska köket. På hemsidan finns en länk till Ingrediënten.nl där du kan slå upp ett recept baserat på ingredienser. Det finns också utrymme för fisk och grönt och äggrätter få massor av uppmärksamhet. Om du har frågor kan du kontakta FAQ sektionen efter att du har registrerat. Matlagning Villkor och storlekar och vikter återfinns på denna webbplats. Du kan inte prenumerera på ett nyhetsbrev, eftersom det inte finns någon.
2tomaatjes
En varierad plats med massor av italienska rätter. 2Tomaatjes betalar mer uppmärksamhet åt nyheter och böcker. Det finns också en kalender och länkar till allt att göra med matlagning. Stor uppmärksamhet till hälsa, fisk och vegetariskt. Regionala rätter extra sätta i rampljuset. Detta är en utmärkt webbplats med massor av information, men utan nyhetsbrev. En länk finns under Länkar avsnittet.

Recept

De bästa recepten kan hittas på Recepten.nl. Eller så säger de själva och det kommer också att vara det eftersom denna webbplats är en hemsida med många länkar. Bara synd att sökfältet inte fungerar under skrivandet av denna artikel. Länkarna fungerar bra. Genom länkarna för att hitta massor av information om produkter som distribueras till exempel, leverantörer, matlagningskurser, och så vidare och så vidare. En länk finns under Länkar avsnittet.
Wild Plaza
Denna webbplats har specialiserat sig på spel. Förutom recept mycket information om spelindustrin. Det är en vild kalender och många förklaringar om vad som alla erbjuds inom spelet. Det finns en FAQ med vanliga frågor och ett sökfönster. Oavsett vad du vill veta om vilda djur kan hittas här. En länk finns under Länkar avsnittet.
Fisk
Visspecialist Jaap Graaf är faktiskt inte en kokbok men en butik i Brielle. Det fina är att du kan hitta massor av nyttig information på hemsidan om fisk. Det finns också en länk recept. Varje art det finns recept som är ibland ganska överraskande. Bor du nära Brielle kan du beställa menyer och hemleverans. En länk finns under Länkar avsnittet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha