De bästa lösningar Anti Stress


Stress, stress och mer stress. Ett ord på dagordningen, blev fullt operativ i vokabulären och i människors huvud.
Vissa säger att stress är ett tillstånd lätt kan undvikas eller förebyggas genom att utföra en livsstil park, tyst och nykter.
Som dock mer konkret stöder oförmåga att bli av med denna tunga börda som det hektiska livet kastar oss på rumpan, varje dag.

Kanske, men något vi kan göra det, åtminstone för att hantera eller lossa så smidigt som möjligt, stress.

TEA STRESS

Många människor, på kvällen, efter en ritual: som örtte. Det är en vana som är mycket utbredd i en infusions koppla av i ett försök att underlätta timmars sömn.
Örter och naturläkemedel läkare runt om i världen, för att lovorda teer, anges som en av de enklaste naturläkemedel och anti-stress drink, om möjligt, minst tre gånger om dagen.

Vitamin C

Mer vitamin C.
Enligt en studie, människor under tryck som tog 1000 mg C-vitamin visade ökningar i blodtryck och stress hormonnivåerna är mer balanserad än de som inte tar detta läkemedel.

Autogen träning

Dr Herbert Benson av Harvard University har utan tvekan det är vetenskapligt visat att avslappning är det mest effektiva sättet att bekämpa stress psykofysiska.
 I detta sammanhang, då har biofeedback en stark betydelse.
Hur att öva det? Minst en gång om dagen, kanske på kvällen, går i pension till ett lugnt hörn av ditt hem och blunda. Upprepa sedan för dig själv ett ord eller en fras som: "allt är bra". Samtidigt, koncentrera dig på din andning och låt inte andra tankar från överväldigande ditt sinne.
Fortsätt övningen i 10 eller 20 minuter.
Det är alltså en teknik ännu effektivare, kallas progressiv avslappning.
Det är att sitta eller ligga ner i en tyst och bekväm; blunda bet och öppna tårna i 10 sekunder; sedan slappna av fötter, ben, mage, tår, armar, nacke och ansikte.

Badrum Varmt och WELLNESS

Släpp spänningar och lämna dagliga arbete är det möjligt tack vare ett varmt bad med doftande salter eller torkade örter avkopplande att vara insvept i cheesecloth och låt den suga medan badkaret fylls.
För att göra detta ögonblick ännu mer intensiv och roligt, kan vi njuta av ett glas rött vin medan vi kommer att känna insvept i skum och varmvatten.
Ibland kan du unna dig ett wellnessprogram i en skönhetssalong. Spendera några timmar i ett turkiskt bad, en bastu, bortskämda av massage och väldoftande oljor verkligen en välsignelse.

Ta en paus och lyssna på jazz eller klassisk musik, och du kan se hur många fördelar för kropp och själ.

När du känner dig plågas av ett problem, kom ihåg något dåligt som hänt dig i det förflutna och du har lyckats har passerat. Denna teknik kommer att hjälpa dig utan tvekan att ändra storlek det aktuella problemet och att slappna av mer.

LITTLE BIG TIPS ANTISTRESS

Och "möjligt att upprätta en förteckning över små steg anti-stress om kost och livsstil.

Daglig motion. Lämna huset varje dag, en promenad eller göra någon annan form av träning under minst 20 minuter, tre gånger i veckan, vilket ökar graden av vissa kemikalier i hjärnan som kallas endorfiner. Det är ämnen som läker stämningen lätta ångest och tryck.
Begränsa konsumtionen av alkohol och mer. Koffein, socker, rökning och alkohol är ämnen som kan orsaka fysiska symptom på stress såsom svettiga handflator, ångest och irritabilitet stark. Och "för denna grundläggande storleksändring konsumtion.

Välj en avkopplande hobby. Stickning, komponera pussel, njuta av läsning, skrivning eller poesi eller någon annan favoritsysselsättning kan hjälpa oss att ta en paus från stress. Dessutom tränar de discipliner som vi älskar, kan vi dra många psykologiska fördelar.

VISSTE DU

De avslappnande egenskaper kamomill var prisas sedan urminnes tider av grekerna som prisade mycket läkande krafter.

De män vid rodret är sju gånger mer stressade än kvinnor.
I vad som har lärt sig ett forskningsinstitut ICM Research, verkar det som rättvisare kön, känd för sin ökända lugn, kunna hantera mycket mer stress situationer vid ratten.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha