De bästa föräldraskap tips från super nanny Jo Frost

Supernanny Jo Frost blev känd genom sin TV första hjälpen för utbildning. " Särskilt dess straffskytt teknik och användning av ersättningssystemet antogs av många familjer. I den här artikeln hittar du de bästa föräldraskap tips super nanny Jo Frost.

Första hjälpen för utbildning

Varje förälder sitter ibland med händerna i håret när det gäller föräldraskap. Hjälp av en "professionell" är mycket välkommet. Supernanny Jo Frost hjälpt i det förflutna för många familjer i barnuppfostran. Hon skrev också en bok: "De vanligaste frågorna till super nanny, vad alla föräldrar vill veta." Här hittar du några mycket användbara och praktiska tips från hennes bok.

Fokus på familjen

Du tar en bra familjeliv under mikroskop kan vara en lättnad. Tips för att "ta itu med" familjeliv radikalt:
 • Föra en dagbok - skriver i hur du känner i vissa situationer
 • Gör en lista över den genomsnittliga dagliga mönstret
 • Diskutera med din partner ditt föräldraskap tekniker, du sitter på en rad?
 • Gör en lista över alla hushållssysslor och kasta ett kritiskt öga på - vem som gör vad och vad som behöver förändras?
När du får en tydlig bild av familjeliv, är det bra att göra en lista över saker som du skulle vilja se förändrats och saker har gått mycket bra. Diskutera listan med din partner eller en person som är nära dig. Skapa ett schema som du som vill se. Försök att hålla sig till schemat i framtiden, att hålla ditt fokus på att bli en del av programmet ". Se till att det finns tillräckligt med tid i det dagliga schemat är planerat att göra roliga saker med familjen.

Matdags

Att äta tillsammans är mycket viktigt i en familj. Det är också bra att få ordning på de matvanor och äta gånger. Ibland äta helt säker på vad spänningar inom familjen; Till exempel, när barn vägrar att använda något att äta eller äta som ett sätt att få uppmärksamhet. Tips om att äta:
 • När kvällarna har lite tid att laga middag, kan du göra hela dagen förberedelser
 • Ställ spelregler för att äta på; till exempel "tvätta händerna innan du äter" och "inte äta för TV"
 • Skapa ett parti av livsmedel till exempel genom att använda kyla plattor eller servetter
 • Involvera barnen i matlagningen
 • Ignorera oönskade matvanor och fokusera på bra matvanor
Tillsammans frukost, lunch eller middag kan vara en mycket trevlig affär. Se bara till att du har en positiv inställning till att äta; även när du är trött efter en lång dag. En måltid inte alltid tränas till perfektion för att vara, är maten mer än bara "inne arbete" av mat.

Läggdags

Sömnproblem är vanliga i familjer. Som förälder vill du att ditt barn kommer att sova, och att det inte finns något behov av att kämpa uppstår varje gång innan du går till sängs. Några tips för att få barnen att sova gott:
 • Kontrollera barn inte utmattad av det för sent att gå till sängs, kommer de att få mycket upphetsad i stället för trött
 • Låt ditt barn inte hålla sig borta från skuld
 • Låt dina barn att sova i din säng
 • Var konsekvent när det gäller läggdags, inte bli distraherad
Förresten, tror att det finns flera skäl till varför barn sover sämre. Till exempel när ett barn har en tillväxt spurt, eller när ett barn inte känner sig helt frisk eller är rädd. En regelbunden läggdags rutin och ger trygghet för dessa barn är mycket viktigt. Därför ge en stadig rytm.

Belöning och bestraffning

Straffet plats tekniken är super nanny som en av de mest effektiva sätten att lära barn att vissa beteende är oacceptabelt. Straffet plats Tekniken fungerar på följande sätt: efter oönskat beteende från ditt barn, ge honom / henne en varning. När ditt barn lite senare samma oönskade beteende utställningar du föra honom / henne till straffpunkten. Till exempel är straffskytt en stol i korridoren eller trappa träd. När ditt barn är på straffpunkten, berätta varför han / hon läggs på straffskytt. Ditt barn ska nu ha ett par minuter att sitta på straffskytt. Själv går tyst bort. Efter några minuters promenad till straffpunkten. Ditt barn måste nu ge hans / hennes ursäkter. Därefter märker du att du accepterar ursäkt och ger dig en kyss eller kram. I vissa situationer straffpunkten tekniken kanske inte fungerar korrekt. Till exempel när ditt barn är sjukt eller om något drastiskt hände i livet för ditt barn. Det är också viktigt att tillämpa straffpunkten tekniken mycket konsekvent och inte vid varje bagatell.
Belöna gott uppförande är lika viktigt för att öka barn. Komplimanger är alltid ett bra exempel. Vissa föräldrar glömmer ofta att berömma sina barn, ibland genom vardagen. Sätt att belöna dina barn för gott uppförande:
 • Komplimanger ge
 • Med hjälp av en prestations diagram
 • Roliga saker att ta med dina barn som att läsa en bok eller spela ett spel
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Anita ligger höra vid den åldern och lära dem även. Sök kan hjälpa. Men straff och ingen belöning som barnflicka. Det finns mer kärleksfulla lösningar.

Hur kan jag lita på mitt barn från 6 igen, ligger han alla tillsammans och om jag vill prata med honom, lyssnade han inte och avger endast en djup suck ut, hur gör jag hantera detta, vår familj lider under den.

Hos yngre barn kan arbeta denna stora, hur gör man detta till barn som är 17 år? En straff plats är inte mer, och till exempel en telefon stjäla mig också inte fungerar, eller en dag utan en moped?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också