De bästa bantningstips för en hälsosam livsstil

På grundval av ett hälsosamt liv är näring. Med några enkla tips kan du grunden för ditt liv som stark och frisk som möjligt. Tack vare en hälsosam kost kommer att få dig att må bra längre och längre ser bra ut. Med dessa tips kan du också göra din kropp friskare inifrån och ut.

Smoothies

Smoothies är stora drycker samt måltider kan tjäna som dessert. Allt du behöver är en mixer och ingredienser för att göra din favorit smoothie. De grundläggande ingredienserna är frukt, yoghurt och mjölk. Men du kan också lägga till grönsaker till en smoothie. Har du inte tid att köpa färsk frukt regelbundet, kan du också välja för frysta frukter.

Vary

Sunt äta behöver inte vara en ensidig. Hitta ett par världens köket recept som tilltalar dig. Online eller i biblioteket, kommer du definitivt att hitta inspiration. Titta vilka ingredienser används och om du eventuellt något kan ersätta en hälsosam ingrediens.

Bearbetad mat

Limit förädlade livsmedel så mycket som möjligt. Färdigpackat och bearbetade produkter innehåller ofta ohälsosamma kemikalier för att bevara mat längre och ser bättre ut. Dessutom innehåller de oftast mer socker, fett och salt än om du skulle förbereda en liknande maträtt, bara för att göra det smakar bättre. De är inte heller så näringsrik som en nygjord maträtt.

Approximation

När du lär dig om kost, kan du följa två metoder. En är helt baserad på studier av den fysiska kroppen. Den andra tar också hänsyn till andan. Vad vi äter och hur vi tänker om vissa kost har en fysisk och psykisk konsekvenser.

Stumpers

Akta dig för livsmedel som verkar friska vid första anblicken, men vid närmare inspektion är det snarare tvärtom. Snacks, t.ex.. Energi barer, som är tippad som frisk, är ofta mycket fett och salt. Även smoothies kan innehålla mer socker och kalorier än du kanske tror, ​​beroende på vilka ingredienser du använder. Låt dig inte vara lätt övertalas att ljus ?? ?? produkter, finns det ofta lika många kalorier som en vanlig variant. Och eftersom dessa ger en "mindre fyllning" känsla, du äter det oftare.

Fett

Under tillagningen kan du undvika fett genom kokning eller ångkokning grönsaker så mycket som möjligt. Använd din fortfarande fett, välja vegetariska fetter som olivolja eller kokosolja.

Shop

Innan du går till mataffären, bör du skapa en inköpslista och föreställa sig en tid. Ju mindre tid du promenera runt i snabbköpet, till mindre frestelsen gå förbi alla hyllor med eller utan onyttig mat. En ytterligare fördel är att räkningen till kassaregistret är sannolikt lägre än tidigare.

Dold socker

Tänk på hur mycket socker du effektivt absorberar varje dag. Fruktjuice verkar vara ett hälsosamt val, men kan ha en mycket hög sockerhalt. Vissa fruktjuicer innehåller mer socker än läsk. , Gör det till en vana att läsa etiketten om du vill köpa en produkt som du inte vet.

Sås

I stället för att redan köpa färdiga såser, är det hälsosammare att göra fruktpuré. Äppelmos är ett bra exempel på detta. Köpa frukt i säsong och du har en hälsosam och billig sås med måltiden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha