De alter egon av kändisar: Roman Zolanski

Annalil Wahlström Februari 27, 2016 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Han är kanske lika känd som rapdiva själv: han är annorlunda, han är gay och han dyker upp i flera rap texter av Nicki Minaj. Hans namn? Romerska Zolanski. Han är den alter ego Trinidad kommer rap stjärna och lyste på scenen på Grammy Awards 2012. Men vad är ett alter ego och varför används Nicki Minaj Roman Zolanski i hennes rappar?

Definition

Ett alter ego har en andra mig. Till exempel, om någon kallas Pete Cap, men han identifierar sig bredvid namnet också heter Hero. Här hjälte för Pete är inte bara ett namn, men en person. Hero är som person del av Pete själv. Hero är den person som Pete vill, men som inte passar med hans bild eftersom Pete själv är av naturen en introvert kille och hjälte en pojke som älskar ofog. Viktigt att komma ihåg är att hjälten är en bit av Pete själv.

Alter ego att fly verkligheten

Nicki Minaj började med skapandet av alter ego ?? s att fly verkligheten och glömma sina problem. Hennes föräldrar har använts för att bekämpa en hel del och hennes barndom var inte lätt. Det är därför de uppfann Cookie, hennes första alter ego. Efter Cookie följde Harajuku Barbie och hennes debutalbum Pink Friday Roman Zolanski infördes.

Grammys

I en intervju på youngmoneyhg.com säger Nicki Minaj hon älskar Roman eftersom han representerar en massa människor och han säger saker som andra människor inte vågar säga. På Grammy Awards i 2012 hon knackade låten Roman Holiday och därigenom fungerat som Martha Zolanski och Roman Zolanski. Under sin prestation av den här låten var en exorcism för romersk eftersom han är annorlunda än vad som anses normalt. Därför han jagar sin mor Martha intelligens och hon berättar för honom att ta sin medicin och att åka på semester, i hopp om att han helar över.

Alter ego som uttalande

Påståendet att Nicki Minaj med Roman ville göra är att hur olika du är, vara vem du vill vara och det kan inte ändra andra människor till dig. Hon förklarar i en artikel på hiphopdx.com ?? Han ?? är aldrig kommer att förändras, va ?? s aldrig kommer att övervunnit. Även whenthey kasta vigvatten på honom, fortfarande stiger han ovan. ??
En alter ego kan också användas för att göra ett uttalande. Således Roman representerade i låten Roman Holiday, den grupp av människor som känner förtryckta att de är annorlunda än vad som anses normalt, till exempel homosexualitet. Själv är också glad och romerska nämligen ett exempel som visar att ingen kan ändra vem du är dig själv, vad är din läggning eller personlighet.

Annat alter ego ?? S

Förutom Roman Zolanski, Harajuku Barbie också en viktig alter ego Nicki Minaj. Hon har flera andra alter ego ?? s till exempel den spanska Rossa, men Roman är den alter ego som titeln på hennes album: Pink Friday: Roman Reloaded och Pink Friday: Roman Reloaded: The Re-Up sparkade. Han kommer också i vissa titlar av hennes låtar, till exempel: Roman Holiday, Roman ?? s Revenge och Roman Reloaded.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha