Dé frisyrer för sommaren 2011 för kvinnor

Sommaren 2011 är snart här. Hög tid att få upp dig uppdaterad om hår trender i sommar så! Olika frisyrer kommer tillbaka i sommar. Dé hennes stil i sommar, det kanske inte. Men alla stilar har en sak gemensamt. De är alla otroligt feminin!

Korta frisyrer

Enligt många frisörer driver även denna sommar på korta frisyrer för runda, mjuka former. Kort hår är ofta kombineras med en pigg ponny. Med ett bra snitt kort frisyr dig massor av sätt. De runda former till exempel lämpar sig för en fin, mjuk, super-stiliserad styling. Glans produkter gör den eleganta effekten naturligtvis helt. Men det kan också vara något mer översvallande. Om du letar efter en sprudlande, är det viktigt att låta naturen göra sitt arbete. Dra nytta av den ursprungliga strukturen av håret mer rörelse och en avslappnad effekt.

Frisyrer inspirerade av 70-talet

I sommar kommer vi att komma tillbaka många influenser från 70-talet. De typiska "seventies" frisyrer kommer att göra en comeback. Uppenbarligen inte barberaren fönat huvuden som visas vid den tiden var, men helt i 2011 av en lösare styling. Ge mer volym i håret och låt lockarna bara börja på höjden av näsan linjen. Skildes i mitten är ganska bra, men en sida del är också bra. Dessutom kan du göra det ännu mer retro, genom att tillsätta hår tillbehör som pannband, rosetter eller slöfock.
En sjuttiotalet titta, kan du enkelt skapa själv. Knåda volym mousse i håret från rot till topp och föna med en rundborste. Skapa mer volym vid rötterna i fronten, i håret i ansiktet för att torka. Använd en grov locktång och sätta lockarna direkt på huvudet. Vänta sedan tills håret är helt cool. Nästa, ta bort klipp från hennes hår och lockar lös, bakåt och utom synhåll. Kamma ett snyggt separation och tillåta håret att minska något åt ​​sidorna. Spraya med hårspray för extra glans och håll. Se bara till att den kan fortsätta sin flytt.

Futuristisk stil

Trenden för ljust hår är en futuristisk stil. Frisyrer med grafiska former, ofta rakt hår med massor av glans och en perfekt finish. Färgen på håret är mycket ljus med metalliska nyanser. De nyanser varierar från guld och rosa guld till silver, platina och även tenn. Makt är i form och färg. Kvinna raffinerade med hår som lyser som en spegel.

Hästsvans

Under senare år har hästsvans var absolut inte gjort. I sommar är han tillbaka, dock. Lång brant henne på ett enkelt gummiband kan ses igen i sommar. Återigen kan detta kombineras med en faphoed vad denna sommar har i åtanke.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha