Cykling Tour de France

Beret Geijer December 27, 2015 Auto 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nederländerna i tur med Rabobank laget. Vilken typ av cykel rida våra cyklister ändå? Är det samma typ av cykel som kan du och jag köper i butiken eller är det något helt annat, och om detta är vad som är annorlunda, vad finns det mer? Om de bästa cyklister cyklar.

Cykel Kol

En stor del av cykeln där Rabobank laget rider på är gjord av kol. Det handlar om ram, hjul, handtag och skaft. Varför kol? Var trådar tillverkade av kolfibrer som är invävda i en duk av vilken ramen är uppbyggd. Kol är lätt, styvt och starkt material, och i synnerhet vikten är anledningen till att det väljs för detta material. Styvheten gör det enklare manövrering i varv så förlorade så lite energi som möjligt från cyklister om. Dessutom minskar hög vridstyvhet risken för okontrollerad shimmy under nedstigningen. De cyklar som väger använder Rabobank laget bara 6,8 kilo. Naturligtvis kan du som individ köpa en cykel av kol i butiken. Priserna för en cykel i butiken börjar på ?? 2.500, = för en fullständig kolfiberram. Billigare cyklar är oftast gjort eftergifter såsom en gaffel eller bakre gaffel aluminium. När du äger en cykel kol vill köpa, sedan kom ihåg att kol lätt skadas vid en kollision eller kraschar, är skadorna ofta svårt att se och ännu svårare att reparera.

Switching

Växling från en växel till en annan sker på cykeln av Rabobank laget med touch-kontroller. Om du byter elektroniskt från en växel till en annan. Accelerations tejpen är tillverkad av titan och aluminium. Cykeln har tjugo växlar.

Jätte

Giant 18 månader, har arbetat med utvecklingen av denna cykel. För hög dragkraft och acceleration in i tidigare utvecklat Powercore vevlager tillbaka. Det användes först i Giant XTC Composite 29er O. Utgångspunkten här gången var att cykeln var tvungen att ha en stor absorberande kraft så fin prestanda kan levereras på kullerstenarna. Ju redan absorberas vibrationerna i ramen, desto mindre energi det tar cyklister. I år låg tyngdpunkten på en bättre cykel för dåliga vägar. Vibrationerna reduceras genom, bland annat, den nedre, bakre gaffeln och längre främre center. När testförare var Girscha Niermann och Maarten Tjallingii involverade i utvecklingen. Den nyutvecklade cykel kallas Giant Defy Advanced SL. Det finns en prislapp på en helt unpopulated Giant Defy Advanced SL, den aktuella ansökningsomgången ?? 7399, =.

Tour de France

Den 99: e upplagan av Tour de France under 2012 den 30 juni igång och sedan Giant Defy Förskott SL för första gången i Tour som används av Rabobank laget. Detta kommer att bli prologen i Liège med ett avstånd på 6,1 km. En tur med ganska några kullerstenar, som cykeln kan visa vad han är värd.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha